PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

5trawberry

İyi niyetli düşünelim diyorum da, şimdi düşünsek ne olacak ki?
Tamam biz bu adamı dövdük anasını satayım.
E klübün şanlı armasını kimlere teslim ediyoruz?
Armayla maytap geçenlere ne yapabiliyoruz?

muzaffer4

Resimde armamizin olmamasi ilginc degilmi?kirmizi beyaz bile giyinen yok.

lato

Transferde geç kalmanın cezasını 3 puanla kestiler. İki senedir iyi bir forvet olmadığı için dibe batıyoruz. İlk halledilecek iş bu olmalıydı özellikle de o mevkide bir tek Haluk varken. Ekigho kanser etti bizi ama zaten son hamlelerdeki beceriksizliğini biliyoruz. Sol kanatta oynadığında daha olumlu işler yapacaktır. Adamakıllı bir forvet en kısa zamanda kazandırılırsa takıma play off kovalayabiliriz. Ayrıca herkes Murat'ı çok beğendiğini söylemiş ben başka bir Murat izledim o zaman. Hoca Doka'ya yapış dediyse eyvallah bişey diyemem ama Murat'ı ilk yarı boyunca kendi yerinde görmedim neredeyse. Umar hem bek oynadı hem açık.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 17 August 2013, 23:53:54

tam onu diyecektim bir Allah'ın kulunda formayı,atkıyı geçtim,kafaya bağlanan ufak iplerden bile yok.insanlar açık hava sinemalarına gelmiş gibiler

emre

Ekigho'nun ileride böyle yapacağı belliydi kanata geçtikçe bir şeyler yapmaya çalıştı. Bence Ekigho solda Musa Sinan ileride başlamalıydı.Yeterli olmamasına rağmen bu kadro içinde gole en yakın ismimizin Musa Sinan olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca Ordu maçında sonra da yazmıştım, müthiş bir şekilde topu kaleye sokacak adama ihtiyacımız var, yoksa bu takıma yazık olur. Abdulkadir her şeye rağmen alınmalı. Şu an fena sayılmayacak bir kadroya sahip olmamıza rağmen golcülük yeteneğimiz sıfır.

King1965

Alıntı yapılan: ekigho55 - 17 August 2013, 23:53:54

hatta arkada bordo.... renklı bırını gordum. : :kafa:

Tiryakiler55

Ula Süper Lig'den dü$tük, 5-6 sene sürdü yine cikmamiz, cikip yine dü$tük, ikinci ligde dahi kici zor kurtardik... HICBIR $ey Samsunspor sevgime engel olmadi olamadi, degi$tiremedi ama bu EKIGHO beni hasta ediyo. En son Kayserispor'a kar$i kacirdigi pozisyonlari daha dün gibi hatirliyom bunu ne diye geri getirdiler anlamadim. Zenke olsun, Agbetu olsun hepsi buna on basiyo. UMAR süper. Ula 90 dakika atamadin birakda top Umar'a gelsin o bari atsin. ALLAH A$KINA söz hakki olan biri varsa, $u yönetim'e ula$ip Ekigho'yu forvetden uzakla$tirsin. Gelen yenilgiye degil, Ekigho sayesinde kacan galibiyet'e yaniyom. Hakem maci uzatmi$ uzatmami$ umrumda degil. Ha bi puan almi$iz ha yenilgi. Ama $u EKIGHO adami cileden cikartiyo  al_sana

5trawberry

cgr

Beyler, hakeme yüklenmeyin cidden...

TRT'nin yayımladığı dakika ile, skorboardda ki dakika birbirini tutmuyordu. Arada 2dk. fark vardı.

CeLL-O

Maç öncesinde çoğu kişi 3-5 yeriz diye bekliyordu. İBB resmen süper lig kadrosuyla oynuyor ki Doka zaten bu ligin en iyi oyuncusudur.

Genel olarak takımı beğendim. Herkesin gördüğü gibi en önemli sorun forvet. Bir forvet transferi ile birlikte bu ligi ilk 6'da bitiririz.

Umar gerçekten çok kaliteli topçu. Musa Aydın geçen sezon yattı, bu sezon çift kişilik oynuyor. Soner kalede güven veriyor. Stropeeler sağlam. Ve her şeyden önemlisi kadro derinliğimiz, alternatiflerimiz var.

maço

takım abdulkadir transefiyle iddalı duruma gelebilir,mehmet yıldıza 600-700 verip almaktansa aynı görevi haluk da yapabilir,

umar çok iyi oynadı ,ayaklarına hakim olması şaşırttı,
ancak şuanlık ekigho dan zenke yapmaya çalışıyor kalpar,ama yemez,
canberkin musa sinandan eksiği nedir merak ediyorum,ben fazlası olduğunu düşünüyorum,
aynı şekilde ercan fatih ikilisine de örneği verebiliriz,doğanı izlemediğim için yorumlayamıyorum,

unutmayalım ki oturmuş ve kaliteli oyuncuları olan bir takım ibb,

ilerleyen maçlarda daha rahat yorumlarız

oyuna çok geç müdahele ettin kalpar ,

muzaffer4

muzaffer4

Fanatik sasirmis heralde
Ligin ilk maci olmasina ragmen tribunler dolmadi maci yakladik 5 bin kisi izledi

cgr

Emin Başkan'ın yanında oturan ( Lacivert Ceketli ) adam kimdir ? tanıyan var mı ?

Sol Açık

Ben hakemi sadece süre meselesinden dolayı eleştirmiyorum. Maç içerisinde (bir an düşündüğümde en az 5-6 pozisyon aklıma geliyor) bize yapılan bariz faülleri çalmadı. Fatih'e ilk faülünde (ki sert de değildi, gole giden bir pozisyon da değildi) sarı kart gösterdi. İBB'liler taç kazanıyor, en az 15 metre (abartmıyorum) ileriden kullanıyorlar, ses etmiyor. Ben hakemi bu gibi nedenlerle beğenmedim.

Skorboard meselesinde ise TRT'nin saatinin doğru başladığına eminim. Ama kendim ayrı kronometre tutmadım. Acaba stattaki skorboardda bir sorun olabilir mi? Eğer her ikisi de aynı anda başladıysa, geriye 2 olasılık kalıyor: ya TRT'nin saati hızlı çalıştı, ya da stattaki saat yavaş çalışıyor. Ama her durumda saçma oldu!