PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

hakemler ve ekigho kaldığı yerden devam ediyor

SametYılmaz55

bu maçın Erdem'in o şutu çektikten sonra bitmesi gerekirdi ******* hakem,hadi bitirmedin Soner degajı yaptığı an bitirmen gerekirdi....şamar oğlanı olduk daha ilk haftadan

55.hakan

Yediremiyorum kendime şu durumu maç bitmiş 90+5 te gol yiyoruz hakem haram olsun sana.

Harun55

Varsa Yoksa Umar Hakkem gotune koyim serefsizin cocugu.!

binikalamadım

tff de değişen hiç bir yok...her yer tff herkes Samsunspor düşmanı...

HoliganSamSunLu

ALLAH sız köpekler nasıl bir vicdanla yaşıyorlar.

Furkan

Ibb ye karşı oynanan futbol bana güven verdi defansif bi kadroyla yine iyi pozisyonlar bulduk az da posizyon verdik. Umarın özverisi taktire şayan yeteneklide belli kumaşı zaten. Ekigho sola ve bi santrafor  bi de ortasahaya oyun kurucu ile iyi yerlere gelebiliriz

HoliganSamSunLu

musada fena değildi helal olsun tabiii yerinde oynamasınında etkisi oldu

55.hakan

Musa Aydın,Turgay,Umar,Soner,Murat Akyüz hazırdı ve beğendim. Ekigho hazır değil iyi hazırlanamadığı belliydi.Forvet transferi şart.

elexir

Ekigo bildiğimiz gibi, acil sağlam bir golcü lazım, gençler bu sene iş yapacak gibi geliyor çok umutluyum, birde kalparin takımlarında 90 dk sıkacaz kendimizi geri çekilip bir gol atıp üzerine yatacaz gibi görnüyor, zor bir sene daha bekliyor hepimizi :(

Sol Açık

Açıkçası ben takımı ve oyununu beğendim. Unutmamak gerek İBB bu ligin en güçlü takımı ve bu maçı kazanacak pozisyona da geldik. Hem de santraforumuz olmadan!

Öncelikle eminim, herkes Ekigho'ya sövecek. Bence de kötüydü, ama daha önce de yazdım, Ekigho'dan santrafor yaratmaya çalışmamak gerek. Ne zaman kanada indi etkili oldu, bugün yokluktan santrafor oynadı ve kötüydü. Kesinlikle santrafor transferi gerekli. Bu maçta vasat bir Mehmet Yıldız veya Abdülkadir olsaydı, kesinlikle kazanırdık.

Bunun dışında, Ordu maçını seyredememiştim. Yorumlarda Murat Akyüz için çok kötü oynadığı yazılmıştı. Bu maçta çok beğendim, Doka'yı bitirdi diyebilirim. Musa Aydın'ı geçen yıldan çok ilerlemiş gördüm, çok koştu ve bence iyiydi. Bu takımın Turgay'a değil ama, Adnan'a ihtiyacı var. Umar için bir dolu güzel şey söylenebilir, herkes yazacaktır, ondan yazmıyorum. Sadece harika bir transfer yapmışız, yönetime helal olsun.

Hakemse Allahından bulsun!!!

Bu takım çok iş yapar. Bence Süper Lig hedefine bile yürüyebilir. Ama kesinlikle santrafor transferinin bitirilmesi gerek!

King1965

evolution55

Umar ek kelime ile muhteşem...acil forvet takıma şart ama aynı zamanda bu takıma bence canberk ve doğan da şart,canberk musa sinanın yerine daha önceden oyuna girmeliydi bence

mimar55

Alıntı yapılan: King1965 - 17 August 2013, 22:19:55

Sayın spor bakanımıza duyrulur ligin en acemi hakemi verildi bu maça
Dayanamadım kusura bakmayın

samsunsporlu1994

İBB maçından alınacak 1 puanın iyi olacagını düşünüyordum ancak olmadı. İBB Doka ve Vişça ile zaman zaman etkili oldu. İBB bu ligin üzerinde bir kadroya sahip bu çok net belli oldu bu akşam. Bizim takıma gelince ikinci yarı oynanan futbol umut verdi. Ekigho kaldıgı yerden devam ediyor. Umar kaliteli bir oyuncu ilerleyen haftalarda daha iyi olacaktır. Bu akşam ki maçtada gördük ki takıma iyi bir golcü ve top dagıtan,Umar ve Ekighoyu oynatacak,pas organizasyonlarını yapacak bir orta saha oyuncusu lazım. Ben takımdan umutluyum,orta saha ve forvet takviyeleriyle bu takım play-offun güçlü adaylarından biri haline gelecektir.