PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

orhan

Takım genelde iyi görüntü verdi iyi mücadele etti.Musa aydın geçen seneye göre çok iyiydi,murat akyüzde tecrübesiyle iyi işler yaptı,umar gerçekten çok iyi bir transfer yönetimi kutlamak lazım iyi iş başarmış fakat santrofor sorununu nasıl çözemezler anlamak mümkün değil takım santroforsuz oynadı bu saNTROFOR KESİNLİKLE ABDÜLKADİR OLMALI MEHMET YILDIZ FELAN DEĞİL 70.dakikada musa sinanın yerine haluk alınabilirdi. Ekiko kesinlikle kanada geçmeliydi bugün hazır bir görüntü vermedi.Bu takıma yapılacak iyi iki transferle (Sanroforve ortasaha) ile süper ligi zorlayabiliriz.Açıkcası ben ümitliyim

Ayberk

kabul edelim ki ilk dakikalarda bir gol yesek kimse ibb'ye nasıl yendildik diye konusunu bile yapmayacaktı. fakat daha üstün oynadığımız maçta son saniyede yenilince haklı olarak üzüldük. düşünün; kazansak eğer hedefimiz süper ligse en büyük rakiplerden birini yenmiş olacaktık. ama hayırlısı, takım umut verdi diyebilirim inşallah çok geç kalmadan seri galibiyetlere başlarız

mimar55

Tek bişey ekigo yerine dimitrov olsaydı maç ne olurdu

AhmetDenizci

İlk maç hemen karamsar tablolar çizmeye gerek yok ama her sene kahrolan yine biz oluyoruz maalesef. Takım genel hatları ile iyiydi, forvetsiz ligin en kuvvetli ve kadrosunu bozmamış İBB'ye karşı iyi mücadele verdi ancak yine de üzülmemek elde değil. Acilen forvet almamız gerektiği aşikar. Kalpar nedense Haluk'u hiç düşünmedi bu maç. Daha ligin ilk maçı, evinde oynuyorsun, deplasmanda değilsin. Neden elindeki tek forveti sahaya sürmüyorsun acaba ? Ekigho'yu hepimiz tanıyoruz ileri uçta oynayacak, son vuruşu olan bir oyuncu kesinlikle değil. Bana göre sadece kanatta top taşıyabilecek olan bir oyuncu. O yüzden onu en uçta oynatmak ve elindeki forveti ikinci yarı bile sahaya sürmemek yanlış hamlelerdi bence.
Ayrıca bakıyorsun orta sahana Turgay Gölbaşı ve Erdem Şen. Bugün ikisi de kötü oynamadı. Ancak ikisinin de özellikleri aynı. Sadece kesici özelliği olan oyuncular. Ofansif katkıları sıfır. Bir tek ortasahadan Musa Aydın etkili o açıdan. Baktığımızda rakibimiz Karşıyaka'nın ortasahasında topu bilen, iki yönlü oyunu oynayabilen Hakan Bayraktar 90 dakika görev almış. Biz transferi niye gerçekleştirmedik Adnan Güngör'ü aldık 32 yaşında birde 37 yaşındaki Hakan Bayraktar'ı alırsak ortasaha çabuk düşer diye. Tamam bir bakıma haklı bir görüş fakat aynı tip iki oyuncuyu oynatmaktansa bir tane yaşlı da olsa iki yönlü bir ortasahayı tercih ederim. Tabi Adnan cezalı olduğu için bunu tartışmanın belki yeri değil. Önümüzdeki haftalarda Turgay veya Erdem'den birisinin yerine Adnan oynar büyük ihtimal diye düşünüyorum. Musa Sinan ise aynı bildiğimiz gibi yine çok top ezdi. Fakat Umar gerçekten çok iyi bir oyuncu, çok süratli. Abdülkadi tarzı bir forvet bulduğumuzda kanatlarda Umar-Ekigho ikilisi ile çok gol atarız diye düşünüyorum. Ancak kesinlikleson vuruşları iyi bir forvet lazım; Haluk Türkeri, Adem Sarı, Mehmet Uğur Tülümen, İzzet Akgül vs. gibi forvetlerle sıkıntı yaşarız. Haluk yedek kulübesinde iyi bir alternatif bence. Soner Şahin'de çok iyi bir maç çıkardı, golde yapacağı bir şey yoktu.

cgr

Bugün göze çarpan 4 oyuncu;

Soner, Musa Aydın, Erdem ve Umar...

Samet Torun

İlk haftanın gazı mıdır bilinmez ama bu takım ilk hafta oynadığı futbolu sezona yaysın net ilk 6 diyorum. Ayrıca Umar iyi para eder.

cembaba

Açıkçası ben takımımızı beğendim. Kadro derinliğimiz var. Abdulkadir'i aldık mı bu iş tamamdır. Haftaya da Tavşanlıyı yeneriz.
İlk elin günahı olmaz diyelim. :)

cgr

Uzun süredir ligin açılış maçlarında mağlubiyet görmemiştik. En son 2006/2007 sezonunda deplasmanda Orduspor'a 2-1 yenilmişiz.

Belki de erken uyarı olabilir bizim için...

Sadece Samsunspor

Yenilgi tabiki iyi değildir ama en azından ilk hafta olması bi anlamda iyide oldu forvet transferi 2 güne halledilir bu maçtan sonra

Sol Açık

Alıntı yapılan: uçarlı - 18 August 2013, 00:54:42
net bir pozisyonumuz var maç boyunca.
ve santrafor eksikliğini konuşuyoruz.
topun o bölgede oynanmasından sonra santrafor eksikliğini konuşalım.

Benim saydığım ilk yarıda maçın başında çaldığımız topla Ekigho'nun rakip stoperi çalımlayamayarak ölen bir pozisyon. Sonrasında Ekigho'nun kafa vuruşu. Daha sonra Ekigho'nun rakibini de geçip ayağına dolanan ve auta giden top. İkinci yarıda Ekigho'nun karşı karşıya kaldığı pozisyon. Erdem'in şutu. Ayrıca birkaç da yan top vardı (örneğin Canberk'in çizgiden inmesi, Musa Sinan'ın son pası Ekigho'ya aktaramadığından kaçan pozisyon (sağ kanattan gelmiştik)). Ayrıca uzaktan şutlar da ve Umar'ın driplingle getirdiği top da var.

Yani bence etkili bir santraforumuz olsaydı, gol yapılabilecek yeterince pozisyonumuz vardı. Kaldı ki Adnan'ın takıma dahil olmasıyla bu sayının artacağını da düşünüyorum.

Samet Torun

Bu takım iş yapar. Kim ne derse desin. Orta sahaya acilen Adnan'ın ve Doğan Erdoğan'ın yerleşmesi lazım. Forvet hattına da bi Jaba müthiş olur bu takım.

mehmet yılmaz

Bizim üstümüzde çok büyük bir beddua ya da lanet var herhalde. Boyle birsey olmaz. Tamam, bit 0-0... eyvallah. Ama uzatmada gol yiyoruz ve maç o anda bitiyor. Kötü oynamadik, takım iyi olur ama mağlup başlamak pek çok şeyi bozdu. Ekighoya kizalim kabul ama bize topu kaleye sokma yeteneği olan Abdülkadir gibi bir golcü lazim. Umar çok iyi bir futbolcu. Yine moral bozukluğu yine zehir zikkim geçecek bir hafta daha... kanser sebebisin be samsunspor....

lato

Takım berbat bir görüntü vermedi ama toz pembe hayaller de kurdurmadı. Bence ilk haftalarda kazanacağımız puanlar çok daha önemli. Son haftalar ligin sağlam ekipleriyle oynayacaz ve takımlar oturmuş olacak. Şampiyonluk hedefi varsa iyi bir forvet kesinlikle şart. Ayrıca geçen sene takım kamp görmedi dedik sineye çektik ama yine 60. dakikadan sonra oyun çok düştü. Umar'ı çıkar takımdan gerisi nal topluyor. Kaç pozisyonda kontratak şansı doğdu kimse bir tarafını kaldırıp da koşmadı. İnşallah ilk maç olduğu için böyledir bir iki haftaya 90 dk sahada kalmayı başaran bir takım izleyebilrsek ne mutlu.

mehmet yılmaz

çok üzgünüm, canım sıkkın. tek tesellim ise yönetimde yer almıyor olmak. çünkü o zaman zaten bir taraftar olarak çok üzülürken üstüne bir de sorumluluğun ve eleştirilerin getirdiği bir sıkıntı daha oluyordu. Emin abinin üzüntüden bu gece uyuyamadığına garanti verebilirim. çünkü ben de öyle oluyordum geçen sezon. topu içeri sokacak usta bir ayak lazım öncelikle, bunun için de para lazım tabii..

mimar55

İnsan uyuyamıyor ki hakeme kızıyorum futbolculara kızıyorum ama en cok kendime kızıyorum neden bu kadar seviyorum diye