PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

yirmiuc

Şampiyonluğa oynayacak bir takımda , musa , turgay , murat akyüz oynamaz. üçü de kaçak güreşiyor.
Onun haricinde orta sahada pek top tutamıyoruz. ortasahaya ve forvete birer oyuncu alsak güzel olacak.
Kalpar'ın genç oyunculara kısa süre de olsa şans vermesi , umar'ın iyi oynaması ve koreografi bu maçın güzelliklerindendi.

teksas3455

Çok umutlu değildim, maalesef de olmadı! Maçı izleyemedim maalesef.
Kadroya baktım maç bitince sanırsam Kalpar bu gençleri harcayacak.
Mesela Doğan bugün Erdem veya Turgay kadar oynayamaz mıydı? İzleyenlere sorsam bi?
Canberk de çok geç oyuna girmiş neden acaba?

Alıntı yapılan: teksas3455 - 05 August 2013, 11:56:37
Ben çok umutlu değilim. Bize hep ters geldiler. Ayrıca İBB kadro olarak bizden çok daha iyi durumda.
Ayrıca bizi skora götürecek isimler (Umar, alınırsa Ekigo ve alınırsa yine forvet)
kamp geçirmedi. Bir iki haftalık idmanla maça çıkacaklar. Maçı alacağımızı pek sanmıyorum.

İçerde oynuyor olmamız ve maçın ilk hafta olması bizim için avantaj. Kazanırsak bu
nedenlerden dolayı kazanırız.

yirmiuc

Alıntı yapılan: teksas3455 - 17 August 2013, 22:30:59

0-0 iken hem doğanı hem de canberki oyuna aldı.
takıma ısındırıyor birkaç maç sonra daha fazla süre verecek diye düşünüyorum. ilk 11 de bile oynatabilir.

Sol Açık

Alıntı yapılan: teksas3455 - 17 August 2013, 22:30:59
Çok umutlu değildim, maalesef de olmadı! Maçı izleyemedim maalesef.
Mesela Doğan bugün Erdem veya Turgay kadar oynayamaz mıydı? İzleyenlere sorsam bi?
Canberk de çok geç oyuna girmiş neden acaba?

Açıkçası bence de geç girdiler. Ama Erdem ve Musa Sinan geçen sezondan iyi bir oyun oynadılar. Ayrıca Canberk'i sağ bekte kullanmamak (bu maç için) çok doğru bir kararmış, maç esnasında onu gördüm. Doka ile baş etmek için hem fizik güç, hem sertlik, hem de tecrübe gerek. Murat Akyüz gereğini yaptı. Bu maç için gençleri sonradan düşünmek çok saçma değildi bence, çünkü rakip gerçekten çok deneyimli ve deneyimli oyunculara ihtiyaç vardı.

HoliganSamSunLu

60-65 te oyuncu değişikliği yapılmalıydı sanki ayet var ulan 75-80 olmadan oyuncu değiştirmiyorlar...hayret bişey yaaa

teksas3455

Alıntı yapılan: Sol Açık - 17 August 2013, 22:38:10
Açıkçası bence de geç girdiler. Ama Erdem ve Musa Sinan geçen sezondan iyi bir oyun oynadılar. Ayrıca Canberk'i sağ bekte kullanmamak (bu maç için) çok doğru bir kararmış, maç esnasında onu gördüm. Doka ile baş etmek için hem fizik güç, hem sertlik, hem de tecrübe gerek. Murat Akyüz gereğini yaptı. Bu maç için gençleri sonradan düşünmek çok saçma değildi bence, çünkü rakip gerçekten çok deneyimli ve deneyimli oyunculara ihtiyaç vardı.

Evet Doka çok iyiymiş öyle dediler. Hayırlısı olsun. Son yıllarda nadir olarak çıkan alt yapı oyuncuları bunlar.
Bir anda harcanmalarından korkuyorum. Özellikle de Canberk'in

Özcan İNAN

Ulan ekigho seni nasıl bıraktıysak öle bulduk yok abi santrafor şart bize koyun şu adamı kanada...

King1965

Taraftar grublarımızda etkisiz di, geçen sezon gibi aynen devam

samsunsporlu1994

Ekigho kanat oyuncusu zaten,mevcut kadroda elle tutulur 1 tane santrafor olmadıgı için hoca ona forvette şans verdi. İyi mi yaptı kötü mü yaptı tartışılır. Haluk'u forvette oynatıp Ekighoyu kanatta oynatabilirdi.

SSKLA

dakika ile ilgili olarak şunu diyeyim stadın skorbordu 90 olduğu gibi kaldırdı hakem.

King1965

başka takımın formasıyla şu stadyuma girenlere sinir oluyorum !! Almıcaksın aslında ıcerı bu kıyafetle giremezsiniz dicez .

teksas3455

Çocuk olsa neyse yaşını almış biri. Sonra taraftar dayak atınca "holigan" oluyor.  :kafa:

ali ihsan

Musa Sinan ve Musa Aydın ı 70 te kenara alıp Ekıgho yu sola Haluk u en uca koysaydı ve Doğan ile besleseydi bence golü bulurduk

muzaffer4

Uzatmalari gosterdiginde 89:57 ydi cok eminim bunun arkasina siginamayiz bizim atmamuz lazimdi

Stoper

17 August 2013, 23:39:53 #269 Son düzenlenme: 17 August 2013, 23:44:40 Stoper
Alıntı yapılan: King1965 - 17 August 2013, 23:26:18

başka takımın formasıyla şu stadyuma girenlere sinir oluyorum !! Almıcaksın aslında ıcerı bu kıyafetle giremezsiniz dicez .

King kardeşim senin bir internet siten vardı galiba.bununla ilgili bir haber yapabilirsin.taraftarı tahrik ediyor,olay çıkabilir sıkıntı yaşanabilir cinsinden.girişlerde alınmasın çözüm bulunsun buna.yerel basındada haberi yapılsın.
bunun gibi o.ç anasını avradını skim.