PTT 1. LİG 1. HAFTA | Samsunspor'umuz - İstanbul BBSK (0-1)

Başlatan berusa55, 05 August 2013, 10:42:05

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

hakem senin ananı avradını sülaleni ... ayıp yaaa valla ayıp bu yapılmaz yaaa bu terbiysizlik yeter ama yaaaaa yeter yeter

55.hakan

Ulan Hakeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maçı niye gol olana kadar uzattaııııııııııınnnn

Vural temiz

vagus

Hakem çok yetersizdi, faul olacak pozisyonları, kartları hep es geçti.. külliyen hatalı yönetti

HoliganSamSunLu

ulan 3 dakika veriyorsun maç uzatmalarda 10 saniye bile durmadı çingen pezevengi yaaa vallahi delirecem yaaaa ya bu neeee yaaaaaaaaaaaaaaa

Lusage

cakir55

Hakem maçı unuttu 90+2de uzatmayı verdi *******. Ekigho kaleden uzak ol. Forvet lazım bize. Takım çok kopuk oynuyor. Neyse kalparin takımları geç açılıyor.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HoliganSamSunLu

samsunspora 2. yarıda fazla diyecek bir şey yok ama bu haem rezilliği nedir yaaaa ALLAH belanı verisn Çoluğun Çocuğundan çıksın piçin evladı

SametYılmaz55

hakem sülaleni al_sana al_sana al_sana al_sana

mimar55

Ben takımdan ümitli tffden hakemlerden ümitsizim. Forvetsiz bir hafta puandız kapandı benim takımdan cok ümidim var takımda istek var ve ibb cok iyi bir takım hazır oturmuş bir takım ilk hafta talihsizliği ilk haftadan hocaya takmak istemiyorum

Gorkem

3 dakika uzatılan maçta 90+5 te gol yedik ,hakem içimden geçenleri sen düşün

55.hakan

Bir takımın bu kadar hakkı yenir arkadaş utanma yok mu bu adamda.Madem uzatmayı unuttun maçı niye fazladan uzatıyorsun.

HoliganSamSunLu

valla kalpara denecek çok şey var ama bu hakem varken kalpara laf etmek gerçekten ayıptır günahtır..

Kodalak

acilen bize bitirici golcü lazım,ortayada on numara ekighoyu forvet oynatmak çılgınlık,umar süper,takım iyi

HoliganSamSunLu

umar manyak bişey yaaa ALLAH nazardan saklasın