andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

cgr

Yaklaşık 1-1,5 ay önce Adnan abi ile halı sahada karşılaştık. Epeyce sohbet ettik. Hatta Fatih Şen falan da oynamıştı maçta. Dönüşte Atakum'a beraber geçtik. Arabada konuşurken bu konuyu açtım.

Bana da hemen hemen aynılarını söylemişti, hatta bir kaç farklı şeyde söyledi ama bunu burada maalesef yazamayacağım. "Benim ağzımdan canlı canlı öyle bi kelimeyi duyan varsa ispat etsin." gibi söylemlerde bulunmuştu. Yaptığı yardımları, alacağının tek kalemde sildirmesi gibi.

emre

taraftarın hassasiyetini bildiğin ve sen takımdayken seni arayıp 'Huzursuzluk çıkar, idmanlara çıkma, 3 kat para veriyoruz, bize gel.' diye teklif yapan takıma gittin, hala ben Samsunsporlu Adnan'ım de. At yalanı..

babasamsunlu

lato

Ben Adnan'a inanmak istiyorum nedense. Futbolculuğu takıma faydası transferi tartışılabilir belki ama buna inanmak isityorum. Ayrıca dediği gibi Musa Aydın vs bir çok futbolcu kaçarken Adnan takımda kalmıştı kimleri bağrımıza basmadık ki bu zamana kadar şimdi günah keçisi ilan ediyoruz

Sadece Samsunspor

Boyle haberler cikartildigina gore adnanla kesin olarak anlasilmis ;)

Karabudun

27 June 2013, 14:14:27 #65 Son düzenlenme: 27 June 2013, 14:23:31 sener.eren
  Çalışan,didinen bir oyuncuydu küme düşmeden önceki sezon. Musa ile ekürilerdi. O zamanlar her ikisininde bir havası vardı. Musa sessiz sedasız gitmişti beklenenin aksine ve Adnan kalmıştı. Mertçe söyleyelim, teklif almasına rağmen kaldı.  Lakin Adnan'ın gidişi ,Musa'nın aksine ,epey gürültülü olmuştu. Gittiği yer malumunuz...Şayet söyledikleri doğruysa kişiliği hakkında bir daha yorum yapmam. Hatta bu zamana kadar bunları anlatmadığı, reklama gitmediği için derinden derine saygı da duyarım. Adam dediğimiz ne kadar madam gördük, kulübe 3 kuruş faydaları olmadığı gibi elimizdekileri çalmaya, kaçırmaya kalktılar. Söylediklerini ispatlasın, onlardan farklı bir yere koyalım. Ama her şeye rağmen takımda görmek istemiyorum.
 Bununla beraber feriştahı gelse Samsunspor'dan vazgeçmem, vazgeçemem. Taraftarım ben, benden ötesi var mı?

cgr

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 27 June 2013, 14:11:43
ADNAN ABİNE SOKİM ÇAĞRI

Ben zaten tepkili olduğumu belirtmiştim devre arası transfer döneminde. Hala da değişen bişey yok. Sadece söylediklerini yazmak istedim :)

ngonge

27 June 2013, 14:29:12 #67 Son düzenlenme: 27 June 2013, 14:34:30 ngonge
Bir insan da hiç mi zeka olmaz,  'Huzursuzluk çıkar, idmanlara çıkma, 3 kat para veriyoruz, bize gel.'

diyen takıma gidiyor ondan sonra da bunu mazeret olarak anlatıyor.

Bu arada piyasada hiç mi oyuncu kalmadı 33 yaşındaki Adnan'ı konuşuyoruz?

ugurozkan

AlıntıErkut Tutu, Mazhar Başoğlu, Cevat Öncü ve birçok kişi benim nasıl Samsunsporlu olduğumu ve takımımdan ayrıldıktan sonra da nasıl desteğimi esirgemediğimi biliyor.

şahitlere bak :evet:

Stoper

5 yıl önce kaleme alınmış bir yazı..

AlıntıBen Trabzonluyum. Ailem tamamen Trabzonspor taraftarıdır. Özellikle rahmetli babam ve amcam beni Bordo-Mavili forma altında görmeyi çok istiyordu. Vasiyetleri vardı. Ben de taraftarı olduğum kulüpte oynamayı hayal ediyordum. Gelmemdeki en büyük nedenler bunlardı. Tek üzüntüm her ikisinin de beni izleyememesi.

http://trabzon61spor.blogcu.com/adnan-gungor/3934799

Anlamadık şimdi , Samsunsporlu Adnan mı , Trabzonsporlu Adnan mı?

Jnr.Serkan

Öyle demeyin ,onlar hepimizden çok Samsunsporlu işine gelince

Sercan

Her takımda 55 mi giymiş? Şimdi sövecem yavşağa, günaha girmek istemiyorum ...

teksas3455

##kdc##

Adnan büyük ihtimalle anlaştı kulüple ancak gelen tepkiler sonrası açıklama yapılmıyor.
Bugün de tanıdığı bi kaç muhabir vasıtasıyla tüm muhabirleri bi cafede toplayarak "yıllardır çektiği acıları" anlattı.
Bu zamana kadar neden bi açıklama yapmadı orası tartışılır, üstelik söyledikleri de doğru mudur değil midir bilinmez ama kulüple büyük oranda anlaştı heralde.

Ertuğrul Sağlam

Geçmişte çok gördük bunun gibi örnekleri.
Alpay, Sergen, Tanju, Ogün, Abdullah, Feyyaz, Emre, Baliç, Tomas, Revivo, Rüştü, vs.vs Bunlar birbirleri ile düşman olan takımlara giderken hepsi demedimi hayellerimin takımına geldim diye.
Artık günümüz futbolunda (Sözde) her futbolcunun hayali oynadığı takımda olmaktır.
Şimdi bir futbolcu çıkıp,
Hayellerimin takına geldim,
Burası benim yuvam gibi,
Bu büyük camianın bir parçası olduğum için gururluyum,
Bu büyük taraftara layık olmaya çalışacağım,
Uzun yıllar bu camia'ya hizmet etmek istiyorum,
vs. gibi söylenenlere inanmak bana çok saçma geliyor.
Dün Cemil Adıcan ''Hiçbir kulübün teklifini kabul etmedim ve yuvama geldim'' diyor. versinler bakalım bizim verdiğimiz paranın iki katını Kanunispor'a gitmiyormu.

Ben Samsunspor'da bu formaya aşık iki futbolcu tanıdım biri Nuri Asan (hakkında duyduklarıma göre) diğeri Celil Sağır ama o Celil, kanlı bıçaklı olduğumuz dönemde Malatyaspor'a gitmedimi?

Ben şahsen günümüz futbolcularının bu tür söylemlerinin tamamına gülüp geçiyorum. Benim için sahada takıma verdikleri önemli gerisi fasa fiso.

Adnan ve Musa'nın birkaç defa altyapı takımlarımızın deplasman masraflarını karşıladığını, düştüğümüz sezon birçok teklife rağmen  takımdan ayrılmadığını, ve bizde oynadığı dönemde canla başla mücadele ettiğini biliyorum.
Adnan gelir veya gelmez bilmiyorum ama sahada Samsunspor için mücadele eden yediği ekmeğe ve giydiği formaya ihanet etmeyen hiç bir futbolcumuzu yuhlamadım bundan sonrada Adnan bile olsa yuhlamam.