andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

ult55ras

Adnan Güngör Samsunspor'umuzda.

Samsunspor'un altyapıdan yetiştirdiği ve uzun yıllar Kırmızı-Beyazlı formayı giyen Adnan Güngör yuvaya döndü

Geçen sezon Karşıyaka'da futbol oynayan Adnan Güngör ile Başkan Emin Kar'ın yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Prensip anlaşmasına varılan tecrübeli futbolcuyla el sıkışıldı. Başkan Kar'ın yeni sezonda kaptanlık görevini de Adnan'a vereceği öğrenildi.

seyf55

Alıntı yapılan: ult55ras - 25 June 2013, 12:00:37
Adnan Güngör Samsunspor'umuzda.

Samsunspor'un altyapıdan yetiştirdiği ve uzun yıllar Kırmızı-Beyazlı formayı giyen Adnan Güngör yuvaya döndü

Geçen sezon Karşıyaka'da futbol oynayan Adnan Güngör ile Başkan Emin Kar'ın yaptığı görüşmeler olumlu sonuçlandı. Prensip anlaşmasına varılan tecrübeli futbolcuyla el sıkışıldı. Başkan Kar'ın yeni sezonda kaptanlık görevini de Adnan'a vereceği öğrenildi.

taraftar olarak hiç memnun değilim bu haberden

teksas3455

Ben de sadece ilk maça gidip maç bitene kadar maratonda tepki gösterecem ondan sonra da adnan bu takımdan gidene kadar maça gitmem.

Ayrıca taraftarı ikiye bölen bir ismi takıma getirmeye çalışan yönetime de gereken tepkiyi vermeliyiz. Resmen trabzonun kölesi durumuna düşüyoruz.

GökhanÇağlar

O lafları eden adam ne yüzle giyecek Samsunspor formasını sen bari yapma Emin abi  :(

ercan0655

takımın atlına dinamit koymak olacak adama herkes gıcık ya çok iyi oynayıp taraftarı susturacak ki çok zor ya da her maç ıslık küfür gırla gidecek sonumuz hayrola

Ekrem

atakan

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: uçarlı - 25 June 2013, 14:15:12
Adnan hangi mevkide düşünülmekte
defansta ercan turgay cemil musa canberk kısaca yedekte dahi oturamaz.
Adnan önlibero.

kalptenþimþek

25 June 2013, 15:25:10 #23 Son düzenlenme: 25 June 2013, 15:35:49 kalptenþimþek
Kaptan55 az söylemiş...
Eğer bu takıma Adnan Güngör getirilirse; 1461 maçıyla başlayan akıl tutulması zirve yapar peşinden yeni açılımlar gelir..Az söylemişsin Erdalım böyle bir olay gerçekleşirse bu talihsiz yönetimin işgal altındaki istanbul hükümetinden, başındaki kişinin de damat feritten hiç bir farkı kalmaz..Sıkıyosa alsınlar Adnanı.

Baskent_Samsunspor

genç futbolculara böylemi aşılanacak samsunspor ruhu bu konuda taraftar olarak çok daha ketum olmalıyız.giymesin o kutsal formayı bir daha!

ngonge

Adnan harika işler yapsa da [ki yapamaz] sahada ona ağır tepki olacaktır. Bu durum tüm takımın ahengini bozar, takımdan bu sene ümidi kesmeye kadar varır bu iş. Umarım böyle bir hamle yapmazlar.

engiz

Adnan ile anlaşma yapıldığı doğruymuş.Hayallerimin takımına geri döndüm derse şaşırmayın..

samsunluhakan

bu kadarda olmaz ya adnan kimdir ya gitsin hayallerinin takımına yönetim
bu kadarda hata yapmaz inşallah zaten hüseyini getirdi bu taraftar birde adnan ı kaldıramaz

Stoper

1461'den de bedava topçu gelecek mi..

desperate1

bunun nasıl bir mantıklı açıklaması olabilir?