andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

özkan

emin amca vazgeçmedi gitti her sene bi trabzonluyu kadroya katmakdan.

erkutdem55

Benim bünyem bu kadar rezilliği kaldırmaz.30 yaş üzeri kişilerin bu durumu hazmedebileceğini zannetmiyorum.Ben de TV taraftarı olacağım bundan sonra.Yönetim değişene kadar stada ayak basmam eğer adnan alınırsa.Zaten amaç da bu ama benim yüreğim kaldırmaz o adamı sahada görmeyi.

babasamsunlu

adnanı ne kadar şirin göstermeye çalışırsanız çalışın ..
yemiyo cem baba..
ikinci dobi vakkasıdır bu camiada...

cembaba

28 June 2013, 10:57:06 #93 Son düzenlenme: 28 June 2013, 11:03:53 CemBaba
Şirin göstermeye çalışmıyorum abi. Sadece gerçekten söyledi mi bulmaya çalışıyorum kaç gündür. Adnan'ı çok sevdiğimden değil bu da. Videosunu bulabilseydik keşke. Dinleyip kesin ve net bilgi elde ederdik. Onu da geçtim. Şampiyonluk parolasıyla lige giriş yapalım dedik. Camiadaki düşünceleri bölecekse bu adam neden alınıyor? Çok saçma değil mi? Adnan yerine Doğan'nın oynamasını daha çok isteyenlerdenim bende. Sırf bu adam yüzünden çok sevdiğimiz abilerimiz bile yönetimin karşısında yer alacaksa gereği var mıdır Adnan'ın alınmasına? Bence yok...

AlıntıHakkı Yeşilyurt - Hayallerin Takımı

Hayallerin Takımı 

Bir özür yazısı bu, gecikmiş bir özür... Adnan'ın Trabzonspor'a imza atmasının ardından kaleme alınması gereken, ama çeşitli nedenlerle bu güne sarkan bir yazı.
    Konu hakkında daha öncesinde şu vurguda bulunmuştum:
    "...Adnan'ın, Trabzonspor ile söz kestiği resmi bir bilgi. Sözleşmesi bitmiş olsa da, giderken, Samsunspor'a para kazandırabilmek için kulübüyle mukavele imzalayacağı ise benim edindiğim bir istihbarat..."
    Edindiğim istihbaratı, Adnan'ın bu yönde verdiği söze -o dönemki Başkan Mazhar Başoğlu ve Genel Menajer Ercüment Coşkundere'nin bulunduğu ortamda- ve ona olan güvenime istinaden ifade etmiştim.
    Ama, aynı Adnan'ın söylem ve eylemleri örtüşmedi. Sözleşme imzalamadan, dolayısıyla kulübüne para kazandırmadan Trabzon'un yolunu tuttu.
    Görüldü ki, benim yaptığım safdillikten öte bir şey değilmiş.
    Zamansız ve gereksiz bir övgüye yönelerek, camiayı yanlış bilgilendirmiş ve yönlendirmişim.
    İstemeyerek ve halisane duygular ile yapmış olsam da, şimdi boynumda bir özür borcu var ve bu özrü tüm mahcubiyetim ile diliyorum.
    Dahası da var...
    Sevgili Adnan, Trabzonspor'a imza atarken şu cümleyi sarfetmiş. Belki, Trabzonspor camiasından bir şirinlik payı kapabilmek, belki de yıllardır bastırdığı duygu ile; "Hayallerimin takımına geldim..."
    Söz, hayallerin takından açılmışken, size bir nostalji turu attırmak isterim.
    Geçmiş zaman!
    Lig şampiyonunun belirleneceği maçta, Galatasaray ve Fenerbahçe oynamaktadır.Galatasaray'ın ilk onbirinde bizden bir isim de vardır; Nuri Asan. Sarı-kırmızılılar o maçı Metin Oktay'ın fileleri yırtarak attığı o unutulmaz golle 1-0 kazanır. Ama rövanşı 4-0 alan Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşan taraf olur.
    Mevzumuz tabi ki o tarihi maçlar değil; Samsunspor'un kurulduğu yıllara denk gelen o maçlarda forma ıslatan Samsunlu Nuri Asan...
    O dönemlerde Galatasaray'da forma giyen ve istese daha uzun yıllar bu formayı giyebilecek Nuri Asan'ın; Samsunspor'un kurulmasının ardından koşarak bu takıma gelmesi ve gelirken bir ders niteliğinde kulaklara küpe olması gereken sözleri...
    "Samsun benim memleketim. Samsunspor'da benim hayalim. Hayallerimin takımı varken, bir başka takımda oynamam olmaz."
    Belki tam olarak bu şekilde söylemese bile, bu mealde sözler.
    Dünkü Nuri Asan'dan, bugünkü Adnan Güngör'e...
    Hayallerinin takımı Samsunspor'a gelmek için Galatasaray'ı elinin tersi ile iten Nuri Asan'ın ismi, Samsunspor Tesisleri'nde ölümsüzleşmiş durumda.
    Hayallerinin takımı Trabzonspor'a giden Adnan Güngör'ün ismini de, Trabzonspor Tesisleri'nde görmek ise nasip olur mu, bilinmez.
    Bilinen birşey var ki; Samsun ve Samsunspor, bir sembol olmayı tercih eden Nuri Asan ismini sonsuza kadar hiç ama hiç unutmayacak.

Not : Bu bilgi, Nuri Asan ve Samsunspor üzerine çok ciddi ve samimi araştırmalar yapan Zaman Gazetesi yazarı sevgili Mehmet Yılmaz'dan alınmıştır.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Atakumlu - 27 June 2013, 15:30:33
bende sana soruyom Ertan abi bu topcuların hangisini rakip takıma gittikten sonra geri aldılar ??
Adnan'in durumunda olan futbolcu bugune kadar oldumu bilmiyorum ama benim demek istediigim su. "Transfer olan her futbolcu hayellerinin takimina gider!" (sozde)

teksas3455

Ben gerek iletişim formundan gerekse info@samsunspor.org.tr ye mail atarak istemediğimizi bildirdim.
Siz de bildirin bence. Belki bi yararı olur.

http://www.samsunspor.org.tr/iletisim.asp

GurbetciFanatik

Ne futbolcuymus beeeee
7 sayfa dolduruldu bu adam icin.

europe_55

Bence gelmemesi camia ici huzur icin daha iyi.

Adnan kalitesinde baska futbolcu bulabiliriz hic gerek yok.

Sadece Samsunspor

adnan bugün atakumda camiideydi, transfer için dua ediyor bence :)

samuray

Alıntı yapılan: teksas3455 - 28 June 2013, 12:47:15
Ben gerek iletişim formundan gerekse info@samsunspor.org.tr ye mail atarak istemediğimizi bildirdim.
Siz de bildirin bence. Belki bi yararı olur.

http://www.samsunspor.org.tr/iletisim.asp
şimdi bende adnana olan tepkimi belirttim bence herkes meıl atsın

samuray

hayallerinin takımına gitsin  :kafa:

orhan

malatya deplasmanında bilerek adama kafa atan ve kırmızı kart görerek takımı on kişi bırakan ve küme düşüren futbolcu müsfettesi bile bir sene sonra samsunsporumuzda top oynarken kimsenin gıkı çıkmamıştı.bu adnan meselesinde bence çok gaddar davranılıyor.hariçten gazel okumak güzel o zaman tepki gösterenler kulübe bir futbolcu transfer yaparak bağışlasınlar, yok stada gelmem yok beni unutsunlar böyle söylemler samsunsporluluğa yakışmaz bizler kişiler için samsunsporu sevmedik, kimki yüreğiyle canla başla samsunspor için oynar o benim için çok önemlidir,geresi lafta kalır.Adnanın bugünkü açıklamalarıda bana göre herşeyi özetliyor.

kalptenþimþek

sağda solda okuyoruz adnanı şirinleştirme gayretindeki servis edilmiş masalları... ama Samsunsporlu yüreğime trıskadan masallar fayda etmiyor lafı evelemenin gevelemenin manası yok adnanı getirmek rezilliğin daniskasıdır sindirilmişliğin uşaklığın en alasıdır sıkıyosa getirsenler anlamadılar mı hala..

kaptan 55

at yalanı sike.... inanı adnan efendi,madem her yerde SAMSUNSPOR'lusun neden trabzonda 13 giydin hayırdır SAMSUN'un plakası trabzondan 13 mü gözüküyor du?cüno sana da gönül koydum kardeşim hadi diğerlerini geçtim sen içimizden birisin soramadın mı adnan efendiye bu soruyu?

emin abi senden de rica ediyorum yanında ki bi kaç kişinin gönlünü yapıcam diye ESKİ SAMSUNSPOR'luları camia küstürme adnan efendi için?

şu an mevcut yönetimde olan veya  siteye yazan yaşı 35 yaklaşmış arkadaşlar soruyorum size biz o günlerde hep beraber giydirmiyomuyduk adnan'a şimdi ne değişti?adnan SAMSUNSPOR formasını giyip  19 MAYIS çimlerine ayak bastığında hangi SAMSUNSPOR'lunun zoruna gitmez bu durum.yaaa ben mi yanlış düşünüyorum yoksa bazı değerlerimi yok saymak lazım onu anlamıyorum.

dediğim gibi benim bu konuda tavrım net adnan imzayı attığı gün klübe resmi faxımı çekip SAMSUNSPOR ile olan tüm bağımı koparacağım.

##kdc##

Abicim merak etme sordum ben hepimizin gönlünden geçen herşeyi. Ama işim gereği söylediklerini aynen yazmam gerekiyordu,

adnan o gün biber cafe'de bütün spor basınını kahvaltıya çağırmış muhabbet ediyordu. Bana sonradan geldi haberi gittim mekana. tabi o gün orada olan muhabir arkadaşlarımın kimi fenerbahçeli kimi trabzonsporlu olduğu için muhabbet ederek kahvaltılarını yapıyordu. Ben adnanın başta ne elini sıktım de de sofraya oturdum, bi kaç soru sordum sadece. Babam öldü falan muhabbeti dönünce mekandan ayrılırken elini uzattı elini sıktım.
Anlattıkları bana inandırıcı gelmedi şahsen, kulüple anlaşııp anlaşmadığını sordum; şimdilik görüşüyoruz o kısmını yazmayın dedi. hayırlısı...