andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

King1965

Adnan'ı bir bir istemiyoruz KsK'liler Adnan ve Caner ' in gidişine fena sinirlenmişler :S

Özcan İNAN

Camiaları büyük kılan değerler vardır adnan güngör'ü bu takıma geri almak bu değerleri yok saymak anlamına gelmez mi?
hocam ağzına sağlık on numara demişsin...
Ben de açıkcası böyle bir şahsiyetin Samsunsporumuza gelmesine karşıyım abi...

Tufan

yıllardır sarı saçına bakıp p....nk Adnan dediğimiz adam o formayı giymemeli. Kalpar'ı sindirdik hadi bir şekilde ama bu iş olacak gibi değil.

holigan5565

Söylenecek söz kalmadı ne yaptığının farkındamısın Emin başkan.Adnan bu takıma gelirse her maç protestoyu kaldırailecekmisin bu şampiyonluğa oynayacak bir takımıdinamitlemek değil mi.yapma başkan tribün olarak senle asla karşılıklı gelmek istemiyoruz.Ama Adnan hamlesi doğruysa heleki kaptan yapacaksan bir efsane ancak kendini böyle bitirebilir diyeceğim kusuruma bakma.

kumköylü ahmet

Yazik Gercekden coook Yazik Bende gelmesinden yana degilim bu 1 Galip öztürk 2 bu ikisi samsunsporumuzdan uzak dursalar cok iyi olur resmen milleti tek asklari olan samsunspordan sogutuyolar..Taraftari dinlemeyeceksiniz cikin kendiniz oynayin..gitmicen maclara aslinda ama bu tek kisiyle degil grupla vericen cevaplarini..

Sercan

Ben şahsen yönetimin Adnan'ı takıma getireceğini düşünmüyorum. Bunca şerefsizliği yapan bir adamın bu takımda yeri yok. Kimse Adnan şöyle iyi futbolcu, böyle iyi futbolcu demesin. Bu **** sonuçta Pirlo ya da Gattuso değil, yani alternatifsiz değil. Yerine çok daha karakterli adamlar bulunabilir...

altunay

Adnana verilen paraya yazik ona verilen para alt yapidan birine verilse daha iyi

samsunmania

25 June 2013, 22:33:14 #37 Son düzenlenme: 25 June 2013, 22:43:30 samsunmania
Bence Adnan araya birilerini sokup da buraya gelmeyi kafasına koymuştur. Kafaya oynayan takım için yetersiz, teseye giderken yaptığı açıklama göz önüne alındığında seviyesiz bir transfer hamlesi olur. Kamuoyunu bir aydınlatsın bakalım neden sarf etmiş o sözleri. Benim takıldığım konu ise böyle bir hava yakalanmışken kalpar ve adnana bilenen taraftarın yaklaşımının hedefimizde sapmaya yol açma ihtimali. Çok dikkatli ve soğukkanlı olmamız lazım. değerli arkadaş ve kardeşlerimin biraz daha sükunetle düşünmelerini tavsiye ediyorum. Ben de o açıklamadan sonra formamızı taşıması taraftarı değilim ama hedefe yürürken küskünlüklere yol açabilecek çapta bir oyuncu olduğuna da inanmıyorum. Asıl olan Samsunspordur. Böyle güçsüz bir hale getirilen bir takımın bu tip dayatmalara maruz kalması da doğaldır. Ya fişimizi kendimiz çekeceğiz ya da makyavelist bir tavırla hedefe giderken sakin olmayı, oyunu kurallarına göre oynamayı öğreneceğiz. Adnanı alkışlayalım demiyorum, ama takım şampiyonluğa yürüyorsa da çorbadaki sinek misali de olayı büyütmeyelim. Bu işin içinde başka bir iş var gibi geliyor bana. Taraftarı karşısına almaz bu yönetim. Ben Emin Abi'ye güveniyorum.

cakir55

Bu adama verilen para alt yapıya harcansa keşke

samuray

eğer doğrupysa bu haber adnanın gelmesi öncesinde istenmeyen t.d. hüseyin kalpar daha öncesinde dobi krizi ve üztüne üstlük a.g. olayı bence emin başkanın kredisini tüketiyor taraftarların nezdinde bu ne ya biz kala,kala adnan güngöre.mi kaldık yazıklar olsun samsunsporda bizim aslan gibi gençlerimiz varken adnanın bu takımda ne iş var allah aşkına :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Aslankaya

adnan doğal olarak ts'ye giderken söylediği sözleri yalanlayacak..

benim anlamadığım şey şu

yanlış anlamayın ama bu sitenin 3 bin den fazla üyesi günlük 250-300 kişi arasında online kullanıcısı var... destek verelim,büyütmeyelim,sakin olalım vss sözleri biraz yavan oluyor. buradaki samsunsporlular nerde ne yapacağını bilselerde,sonuçta farklı kültürden,farklı düşünceden 10-15 bin kişi olacak maçlarda.. 2-3 bin kişiye oynamıyoruz ki takımı olumsuz etkileyecek durumda stadyumu kontrol altına alalım.. burada yazan 250-300 kişi takım için adnan'a tepki göstermeyebilir ama geri kalan on binler ne olacak?taraftar gruplarından şirinler kale arkasını yönlendirebilir ama maratonda öyle bir grup yok.

kalptenþimþek

yazıp yazıp siliyorum bıktım artık inandığımız değerlere olan saygımızı mı yitirelim kapatalım mı bu kulübü ne yapılmak isteniyor Allahaşkına birisi izah etsin..

samsunmania

Endüstriyel futbolda duygusallığın yeri yok. Para ve güç odaklarının kontrolü başarı getiriyor. Kulübün genleri ile oynansın, kapısına kilit vurulması için kongre üyesi olarak başı çekerim. Gelene ağam,gidene paşam diyelim demiyorum. Onur ve değerler her şeyin önündedir ama bu duruşu da sergilememiz için uygun şartları da oluşturmak gerekir. Vurdu kırdı, küskünlük ile bir şey kazanılmadığını görecek ve özümseyecek bir tecrübeye sahibim. Demek istediğim bu. Yoksa Adnan bu kulübe gelecek en son kişilerden. İnşallah transferi gerçekleşmez.

erkutdem55

Kulübün renkleri bordo mavi olsun.Adnan gelirse ben de yokum.

CoRaqLi55

Alıntı yapılan: engiz - 25 June 2013, 16:44:33
Adnan ile anlaşma yapıldığı doğruymuş.Hayallerimin takımına geri döndüm derse şaşırmayın..
hiç sorma dalga geçer gibi  >:(