Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Ben olaya super lig olarak bakmiyorum para olduktan sonra hocasizda cikar Samsunspor, ne guzel hayaller kurmustuk uzucu olan bu, Samsunspor Samsunsporla efsanelesen taninan bilinen Ertugrul Sağlam ile basarili olacak basarilari huzunler sevincler birlikte yasayacakti. Olmadi Ertugrul hoca bu taraftar seni gelmesende sever bagrina basar ama Samsunspor yedek kulubesi onunde cok yakisikli olacaktin, keske gelseydin.

Bakican55

Yücel ildiz gelsin adam karabüksporu açık ara farkla çıkarmıştı karabükte çok iyi top oynatıyordu emenike gibi birini buluştu çok iyi bir bonservis bedeline sattılar hemen yücel hocayla irtibat kurulmalı bence

celebi

Ya her birerleriniz sallamış durmuş. ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz arkadaşlar. yok şöyleymiş böyleymiş. bu takımda en son laf söylenecek kişidir ertuğrul sağlam.

Ayberk

Olayda cok farkli isler var sanki. yoksa adam nicin itibarini zedelesin? galiple gorusmede ne olduysa oldu bence

MeL_55

Alıntı yapılan: celebi - 11 June 2013, 15:25:34
Ya her birerleriniz sallamış durmuş. ne biliyorsunuzda konuşuyorsunuz arkadaşlar. yok şöyleymiş böyleymiş. bu takımda en son laf söylenecek kişidir ertuğrul sağlam.

aydinlat o zaman konuyu bize celebi abi?

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 11 June 2013, 15:25:34
Hayal kırıklığına uğramış taraftarın böyle tepkisel davranması normal bence hocam.

Ertuğrul Sağlam

Ben bir çoğunuzun aksine Galip Öztürk'ü severim ama Ertuğrul'un gelmemesinde sanki onun parmağı var gibi geliyor. :-\

s_uzunkaya

bence vaadleri yetirince inandırıcı ve güçlü bulmadı ertuğrul. o da haklı hem 2 lige gelecek hemde 2 ligde istediği bir takımı kuracak gücü göremiyecek!!! dediğim gibi eğer gelmediyse makul bir sebebi mutlaka vardır ertuğrul hocanın. çok duygusal yaklaşmayalım...

celebi

Alıntı yapılan: MeL_55 - 11 June 2013, 15:36:50
aydinlat o zaman konuyu bize celebi abi?

Melih kardeşim adam Samsundan birlik beraberlik istiyor. şu anda o bizde yok. bu konuda malumunuz sıkıntı var. ve de bu konu kendisinin gözünü korkutuyor. adam kendisine kendi kariyerinin arltında bir fiyat versen eyvallahı yok. fakat bu bütçe meselesi ve boç meseleleri var. bunların hepsi birer etken. önceden şöyle dedi şimdide kıvırdı demek haksızlık olur. bizim Samsunumuzda hangi sözler istisnalar hariç tutuldu bir düşünmek lazım. ve de yakınen diyorum Ertuğrul Samsunsporu tutar. başka takımı tutmaz. şimdi bana deseler samsunsporun başına hoca ol. benden daha mı fazla Samsunsporlu ertuğrul hoca. ama valla ne yalan söyleyeyim zırnık para almam fakat memleketim gözümü korkutuyor benim herkesin birbiriniin kuyusunu kazdığı. bazı şahısların yardımda bulunmadığı vs...... sonrasında gelsem başarısız olsam beni çok seven insanlar ana bacı dümdüz gidecek. bu olmaz yani.

Alıntı yapılan: hakanelgun - 11 June 2013, 15:38:13
Hayal kırıklığına uğramış taraftarın böyle tepkisel davranması normal bence hocam.

ama yazma şeklinede dikkat etmek lazım be kardeşim. bende en az sizler kadar hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyim ama birt takım şeyşleri tartaftar profilinden değilde objektif değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 11 June 2013, 15:53:23
Melih kardeşim adam Samsundan birlik beraberlik istiyor. şu anda o bizde yok. bu konuda malumunuz sıkıntı var. ve de bu konu kendisinin gözünü korkutuyor. adam kendisine kendi kariyerinin arltında bir fiyat versen eyvallahı yok. fakat bu bütçe meselesi ve boç meseleleri var. bunların hepsi birer etken. önceden şöyle dedi şimdide kıvırdı demek haksızlık olur. bizim Samsunumuzda hangi sözler istisnalar hariç tutuldu bir düşünmek lazım. ve de yakınen diyorum Ertuğrul Samsunsporu tutar. başka takımı tutmaz. şimdi bana deseler samsunsporun başına hoca ol. benden daha mı fazla Samsunsporlu ertuğrul hoca. ama valla ne yalan söyleyeyim zırnık para almam fakat memleketim gözümü korkutuyor benim herkesin birbiriniin kuyusunu kazdığı. bazı şahısların yardımda bulunmadığı vs...... sonrasında gelsem başarısız olsam beni çok seven insanlar ana bacı dümdüz gidecek. bu olmaz yani.

ama yazma şeklinede dikkat etmek lazım be kardeşim. bende en az sizler kadar hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyim ama birt takım şeyşleri tartaftar profilinden değilde objektif değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.
Hocam Emin Başkan şehri bahane edip gelmeseydi şu an 2.lig kırmızı gruptaydık. Ertuğrul hoca bunları söylediyse benim için gerçekten bahanedir.

celebi

farklı kategori ve değerlendirme bence senin dediğin. biz bu şekilde konuşursak emin başkan ve ertuğrul mukayesesine gireriz o da şık olmaz. şehrimizde birlik beraberlik olsa idi. ertuğrulunda gelmesine gerek yok. birlik beraberlik olsa idi emin başkan ilk başlanlığında süperlige çıkardık. birlik beraberlik olmadığından emin abi başarısız gibi gözüküyor. ama esasında öyle değil.

Musti

Aradaki fark şu. Emin Kar'ın yaptığı gönül işidir. Ertuğrul Sağlam ise bir profesyonel.

MeL_55

Fazla hissi mi davranmis desem bilemiyorum. Bu her takimda olabilir sonucta. Elbette biliyoruz Ertugrul hocanin Samsunspor sevgisini fakat benim icin iki cok önemli nokta var. birincisi "simdi degilse ne zaman" ikincisi "adam gibi adam ertugrul saglam Samsunsporu ayaga kaldirabilecek tek kisidir". Herkese Samsunspora gelirim gelebilirim sartlar olusursa demesi cok büyük bir heyecan yasatmistir. Sanirim Süper Lige cikisimizdan sonra ilk defa ben bu kadar sevindim heyecanlandim. Madem bu tür düsüncelere girecekse neden bastan kabul etmedi.. bu sabah bi sevincle actim gözlerimi ve hüzünle kapatacagim. Ne zaman cok istesem birisinin gelmesini olmuyor.. Ertugrul hocanin tekrar düsünmesini isterim.. Allahim beni duyurur ona insallah.

55.hakan

Alıntı yapılan: celebi - 11 June 2013, 16:04:35
farklı kategori ve değerlendirme bence senin dediğin. biz bu şekilde konuşursak emin başkan ve ertuğrul mukayesesine gireriz o da şık olmaz.
kategori farklı ama olaylar benzer olduğu için böyle bir değerlendirme yaptım insan sevdiğini yeri gelir yerden yere vururmuş. bunları konuşmakta yarar var.benim de ricam kimsenin aşırıya kaçmaması konuşurken.