Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

teksas3455

Alıntı
Beyefendi kişiliğine, teknik bilgisine asla laf edemeyiz. Ancak böylesine zor bir dönemde bile Samsunsporumuza vefa borcunu ödemeyecekse Ertuğrul Sağlam'ın yolu açık olsun. Hiç kimse Samsunsporumuzdan üstün değildir. Emin Kar sakat haliyle bu takım için çaba veriyorsa kimsenin bahane bulmaya, ideal peşinde koşmaya hakkı yoktur.

Son sözümüz şudur;
Kötü günde yanımızda olmayan; iyi günde gölge etmesin, istemeyiz!

uqur55

Kötü günde yanımızda olmayan; iyi günde gölge etmesin, istemeyiz! çok katılıyorm bence bu işe artk olsun soyle olmustru diye ıyı nıyet aramaya gerek yok Her platfrmda konuşmaya bnzemyomuş demekki icraat lazım bizee

pitbul055

Zaten hep bizde oluyor.Lafa geldiği zaman yok Samsunun askeriyim,yok teklif gelse çalışırım derler iş icraate gelincede burun kıvırır,mazeret uydurur kaçarlar..Herzaman bu külübü sadece basamak olarak kullanmışlardır.Defolup gitsinler.Kimse samsunsporumuzdan büyük değil........

55_OrHaN_55

"Samsunspor'u seviyorum, vefa borcum var." diyen adam Emin Başkan'ın yaptığı gibi, gerekirse taşın altına elini sokabilmeli. Ben bu sene yaşadığımız sıkıntılardan öte, Emin Abi'nin durumuna da üzüldüm. Adamın bu takım için çekmediği sıkıntı kalmadı. Ertuğrul'dan da artık "Samsun" ve "Samsunspor" ile ilgili yorum veya temenniler duymak istemiyorum. İdealleriyle devam etsin...

kalptenþimþek

çok kötü adam bu ertuğrul sağlam hatta adam değil yazıklar olsun vefa semt adıymış iyi günde herkes var o zaman adam gibi adam emin kar uysada uymasada artık yerseniz..

80lerden

Tek sorun şehirdeki hainlerde. Yazıklar olsun size. Bölün şehri ikiye.

mehmet yılmaz

Teklifi reddedilen sevgili gibi tepkiler veriyoruz. Mesela Ercan Koloğlu da sorumluluk almıyor, üstelik Emin Kaptanın yakın arkadaşı. Serkan Aykut tesislerden içeri bile girmiyor. Vural Korkmaz futbola küsmüş. İsmail Başkan geri dönmüyor. İyi Samsunsporlu olduğunu bildiğimiz pek çok kişi yönetimlerde görev almıyor. Gelmemişse bir sebebi vardır, elimizdeki en önemli futbol değerini bu kadar çabuk harcamak doğru değil bence. Son model arabayı aldık ama benzini koyamayacaksak, uzun süreli bir plan yapamayacaksak Ertuğrul Sağlam'ın burada olmasının bir anlamı yok. Ayrıntıları bilmiyorum, kimseyle konuşmuş da değilim ama sadece yorum yapıyorum. Mesele sadece para meselesi değildir. 2004-05'in tekrarı olabilirdi. O sezon da hocamız Ertuğrul Sağlam'dı ve kadroda Serkan, Celil, Cenk, Kais, Ayari, Krita, Shorunmu, Şenol, Evren, Kenan, Musa, Adnan, Tamer, Erman, Ali Akdeniz gibi çok önemli isimler vardı. Ancak yola çıkacak değil, yolda devam edecek para akışı olmayınca nasıl bir sıkıntı yaşandığı hepimizin malumu. Üstelik ilk ateşi yakan Başarı Üniversitesindeki sözleri de farklı şeyler taşımıyor.

http://www.haberexen.com/ertugrul-saglam-samsunsporla-anlasabilir-mi-308551h.htm

Demek ki şartların oluştuğuna ikna olmadı. Yaşanmışlıklardan doğan bir tecrübesi, bir güvensizliği var demek ki. Elbette kimse Samsunspor'dan daha üstün değil, yolu açık olsun. Bizim hedefimiz bu sezon Süper Lig'e çıkmak olarak belirlenmişse bunun başka yolları da var ve inşallah gerçekleşir. Bir de biz profesyonel futbol dünyasındaki insanlardan bizler gibi tepkiler vermelerini, davranmalarını bekliyoruz. Bu imkansız bir şey. Bu anlamda Emin abinin fedakarlığını herkesten beklemek de manasız. 

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: uçarlı - 11 June 2013, 22:59:50
O halde seve seve görev alırım demeyecek ertuğrul sağlam. Bu samimi olmadığının bir göstergesi oldu. neden bir şans daha vermedi
bir yerle anlaşacağı doğmuştur onada o yüzden rest çekmiştir. yazık doğrusu. ancak kulüp samimiyse üzerine gitmelidir sağlamın. en azından bir yıl anlaşma yapılabilir.

Bana cevap olarak mı yazıyorsun hocam? Çünkü benim yazdıklarımla bir ilgisi yok bunun. Cevapları içinde zaten.. Bu süreçte biz Ertuğrul Sağlam'ın sadece bir defa konuştuğunu gördük. Onda da gelirim demiş zaten ama bir şart sunmuş, o da 2004-05'in tekrarı olmaması. Anladığım kadarıyla vaz geçmesinin ne Emin abi ile ilgisi var ne de kendine dair parayla. Ortama güvenememiş sanırım...

http://www.cihan.com.tr/news/Ertugrul-Saglam-gorevi-kabul-etmek-icin-topu-Samsunlulara-atti-CHMTA1NDE5Mi8y;jsessionid=HT1uo1sbndo6Oug5fNt8fqXK.undefined

kavak_55

ertuğrul sağlamı seviyorduk onuşup konuşup ümit vererek kendisine teklif gidince topu taraftara attı çünkü onun gönlünün  samsunsporda olduğunu söylediği halde yaptıklarından sonra buna kimse inanmaz asıl sorun ertuğrul sağlam süper lig klüplerinden birine gidecek büyük ihtimallede beşiktaş olabilir. samsunu burada kullandı gündeme geldi onun için herşey yolunda .......... hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz ertuğrul sağlam artık ALLAH 1 dir derse inanırım. o kadar kırıldık yani emin başkanı bu kadar mahçup etmeye gerek yoktu ya konuşmayacaktı ya da konuştuklarının arkasında duracak tı yalan dan bahaneler üretmeyecekti. biz terkedip gidenler gördük bunada alışırız.

Karabudun

Bizleri bu kadar bekleterek umutlanmamıza sebep oldu. Keşke hemen cevap verip hayal kırıklığımıza mahal vermeyeydi. Artık gün gibi aşikar! BJK' deki başkanlık seçimini bekliyor. İnşallah bizim gibi hayal kırıklığı ile karşılaşmaz.  ::) ALLAH yolunu açık etsin.

celebi

Ertuğrul sen ne terbiyesiz ahlaksız bir adamsın

cembaba

Açıklama yapıldığı halde, öküz altında buzağı aramayın derim. Ben de şahsen Ertuğrul'un yerinde olsam gelmezdim. Adam kariyerini düşünmek zorunda. Bursaspor'da son aldığı maaş aylık 400.000 TL. x 10 = 4 milyon TL. Bizim bütçemiz zaten 10 milyon. Şehirden güveni alamadığı için gelmeyi reddetmiş. Önümüze bakalım, kimseye de b.k atmayalım.

Gelseydi adam gibi adam, gelmediği zaman tü kaka demek kimsenin hakkı değil.

celebi

samsunmania

Mevzu para da değil zaten. Ertuğrul değişik bir iç dünyası olan bir insan kanımca. Yaptığı işi adam gibi ve sonuna kadar yapmak istiyor. O havayı alamadı galiba. Henüz önümüzü göremezken ya da yeni yeni görürken 5 yıllık bir planlama yapamazdık diye düşünüyorum. Ligi tanıyan, karakterli başka bir hoca da bizi ihya eder. Karamsarlığa kapılmaya lüzum yok. Çıtamızı bu kadar yükseltmişken kaliteli bir hoca mutlaka bu takımın başına gelecek.
Benim anlamadığım tek konu Ertuğrul'un Galip Öztürk'ün yanında ne işi vardı? Konu hala muamma.

80lerden

Alıntı yapılan: CemBaba - 12 June 2013, 00:12:52
Açıklama yapıldığı halde, öküz altında buzağı aramayın derim. Ben de şahsen Ertuğrul'un yerinde olsam gelmezdim. Adam kariyerini düşünmek zorunda. Bursaspor'da son aldığı maaş aylık 400.000 TL. x 10 = 4 milyon TL. Bizim bütçemiz zaten 10 milyon. Şehirden güveni alamadığı için gelmeyi reddetmiş. Önümüze bakalım, kimseye de b.k atmayalım.

Gelseydi adam gibi adam, gelmediği zaman tü kaka demek kimsenin hakkı değil.
Adama o kariyeri kim verdi?
Kariyerini düşünen adam kulübün durumunu bilmiyormuydu da şartlar uygun olursa gelirim diye sinyal verdi?
Taraftarların kızdığı çıkıp geyik yapması. Yoksa şu durumdaki Samsunspora gelmesinin ütopya olduğunu herkes biliyor.
Ya pat diye çıkıp gelirse ne olacak? Taraftar her şeyi unutacak mı? Hayır
Kayseriye gidişini unuttu mu? Hayır.
Kariyerinde başarılar hocam. Ama şunu unutma milli takım harici bir takıma kariyerin idealin icin gidersen...