Ertuğrul Sağlam mı geliyor?

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 04 June 2013, 12:04:01

« önceki - sonraki »

holigan5565

Bundan sonra maurinho gelecek deseniz bile Ertuğrulun hayal kırıklığını atamazsınız taraftar üzerinden.Zannediyorum erken açıklama yapılarak hata yapıldı ve bu yükü başkan ve yönetim bütün sezon omuzlarında taşıyacaktır maalesef.

55_OrHaN_55

Ertuğrul, gerekli şartlar oluştuğunda lütfen sen bu kulübe gelme zaten. Bize iyi gün dostu lazım değil. O gereken şartların oluşması için senin gelmen yeterliydi. İdeallerinin peşinde başarılar... (Herkesin fikrine de saygım var, bu benim içimden geçenler.)

carlsberg

Mert

Hayırlısı olsun ne diyelim.Ben de çok kaptırmıştım kendimi neden olmasın diyordum ama olmadı.Ertuğrul Sağlam kişiliğiyle her zaman takdir edilen birisidir.Kendisine yolun açık olsun demekten başka çare yok.Ben inanıyorum ki Emin başkan alternatif olarak yine tecrübeli isimle anlaşacaktır.
Kendimizi şöyle avutalım en azından futbolun içinden gelen,futboldan anlayan ve bizi başarıya götürebilecek bir başkanımız var.Bu sene destek de gelecekse bu işin altından her türlü kalkabiliriz diye düşünüyorum.Samsunspor büyük bir camiadır.

ult55ras

kapatabilirsiniz başlığı :S

Ahmeti

Yapma Allah aşkına Ertuğrul hoca şimdi değilse ne zaman ?
İnsanın çok şey yazası geliyor ama neyse
yolun açık olsun Ertuğrul hoca

kavak_55

ne güzel haller kurmuştuk demekki rüya görmüşüz bugün o rüyadan uyandık.hayırlısı olsun gerekli şartlar diyor ertuğrul sağlam sen samsunspor un şartlarını içinde bulunduğu durumu zaten biliyorsun. şartlar uyuşmadı demek helele senin gibi bir insanın bunu demesi bizleri yaraladı. bu gün tarihe geçmeli şartlar oluştuğunda da yılmaz vuralın 3 büyüklerden teklif gelmemesini beklemesi gibi beklersin ama o günde biz seni klubün kapısına dahi koymamalıyız. inşallah samsunspordan teklif gelsin diye bekleyeceğin günler olacaktır allah tan bunu diliyorum.

samsunmania

Değerli arkadaşlar,
Hepimiz çok üzüldük, bu doğru ama elimizde ligi tanıyan iyi bir hoca ile rahatlıkla süperlige çıkabileceğimiz bir bütçe var. Bu yaz aylarını alacaklıların sıraya girdiği kareleri izleyerek, 5.sınıf topçuların Samsun'a gelmeleri için yalvar yakar pozisyonlara düşerek de geçirebilirdik. Bunları yaşadık da zamanında. Elimizde fırsat var. Her şeyde bir hayır vardır diyelim ve asla ümitsizliğe kapılmayalım.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: kavak_55 - 11 June 2013, 13:15:13
ne güzel haller kurmuştuk demekki rüya görmüşüz bugün o rüyadan uyandık.hayırlısı olsun gerekli şartlar diyor ertuğrul sağlam sen samsunspor un şartlarını içinde bulunduğu durumu zaten biliyorsun. şartlar uyuşmadı demek helele senin gibi bir insanın bunu demesi bizleri yaraladı. bu gün tarihe geçmeli şartlar oluştuğunda da yılmaz vuralın 3 büyüklerden teklif gelmemesini beklemesi gibi beklersin ama o günde biz seni klubün kapısına dahi koymamalıyız. inşallah samsunspordan teklif gelsin diye bekleyeceğin günler olacaktır allah tan bunu diliyorum.

Allah büyüktür, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner. Kimse Samsunspor'dan büyük değildir.

BEŞİKTEN_MEZARA

Benim en çok zoruma giden bizim adımızı sağda solda panellerde neden kullandığı laf olsun diye konuşmucan Ertuğrul Sağlam,bak kapını çaldılar ,adımızı sağda solda kullanma hakkını artık kendinde nası görecek merak ediyorum , burdan giden Ertuğrul Sağlam olsa baştan Emin karı umutlandırmazdı.Bizim başkanda acemi idarecilik yaptı gizliden yürütemiyormuydun şu görüşmeyi en azından taraftar gibi demeç vermeseydin ntvspora

cakir55

Anlamiyorum Samsunspordan teklif gelse kabul edebilirim diyosun hocam taraftarı umutlandiriyosun sonra şartlar falan uyuşmadı keşke demeseydin böyle birşey taraftarı üzdün ışte

55_OrHaN_55

11 June 2013, 13:39:27 #431 Son düzenlenme: 11 June 2013, 13:45:32 55_OrHaN_55
Keşke o panelde o konuşmayı yapıp milleti umutlandırmasaydın. İnsanlar güvendi. Havaalanında karşılama organizasyonları bile yapıldı. Neden mi? Ertuğrul delikanlı adamdı... Vefalıydı, Samsunspor'u severdi. Söz O'nun ağzından bir kere çıkardı. Çünkü O, "Adam Gibi Adam"'dı. Anladık ki öyle değilmiş Ertuğrul. Kariyer önemlidir, idealler önemlidir. Ama bazı üstün vasıflar, hepsinden daha önemlidir. Sen o üstün vasıflarını malesef kaybettin. Kendi apoletlerini kendin söktün. Hadi git ideallerinin peşine...
Gekas'tan birkaç şey öğrenebilseydin keşke...

Ollivanders

Ne hüseyin Kalpar'ı arkadaş!!!! :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Shane_Falco

Yok Yok Sakıp Özberk daha iyi olur  ;)

King1965

Ertuğrul Hoca'nın bugüne yaptıgı konusmalar bizi umutlandırmıstı.. Ertuğrul Sağlam'dan sonra gelecek isim bizde pek heyecan yaratmaz. Tüm Samsun inanmıştı geleceğine