TFF 1.Lig, 5.Hafta l SAMSUNSPOR 7-5 Orduspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 September 2007, 22:06:54

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

ya arkadasım menajer gıttıde ondan samsunspor yenılcek gıbı bır lafım varsa sılecem uyelıgımı.Samsunspor berabere kalırsa basarı yenerse super bır basarı olur yarın .HEpımız ızleyıp gorecegız.Samsunsporda baska eksıklıkler var .

spacey aldıgın bilgileri yada gozlemlerini bizimle paylasırmısın ne gibi eksiklikler bunlar.. paylasmıssanda gozden kacırmıs olabilirim

cem 55

kimse burda iç karartıcı moral bozucu msj yazmasın zaten 2 senedir çektiklerimiz ortada taraftardan yönetime futbolculardan sehre herkese bi hava geldi herkes moralli can sıkmaya gerek yok ben sezon basından beri bu takımın oynadıgı 5 macıda ya stadda yada televizyondan seyrettim istanbulspor macı hariç son 4 resmi mactada bu takım hep cok ıyı mucadele edip iyi top oynadı buna erciyes macıda dahil macın belli bölümlerinde cok güzel top cevirip rakibi baskı altına aldı zaten celil gibi serkan gibi oyunu domine eden lig a nın üzerinde kaliteli oyunculara sahibiz tek eksigimiz kondisyonumuz ben yine futbolcu kardeslerimizin yarınkı macta terlerinin son damlalarına kadar mücadele edip galip geleceklerine inanıyorum.insallah bu sene hersey cok güzel olacak efsane geri dönecek.

spacey

arkadasım  ben bu forumda  sadece soylemıyorum bunları.Imran  okumusun,sukru kocun,safak gedıkoglunun oldugu bır ortamda  kendılerıne  belırttım  ılk ıkı  samsunspor ıcın bu sene  hayal.Ilk ıkı  ercıyes,sakarya ve antalyaspor arasında belırlenecektır.ılk 6 ıcın  sans %50 dır.Ordu takımı  oturmus  ve kalıtelı oyuncuları olan bır takım.Bızdede ıyı oyuncular var  fakat takım degılızzz.Ikıncı lıg   mucadelenın oldugu genc  futbolcuların  daha cok basarılı oldugu bır lıg.Ordu macı  berabere  bter   buyuk olasılıkla .Yonetıcıler  gaz  vermekten  baska bırsey yapmıyor.Samsunspor soyle ıddıalı  boyle ıddılalı  dıyorlar.Sadece  bu laflar  dıger takımların  sızı farketmesıne  yarar.Yarınkı mac  samsunsporun bu sezon oynadıgı en zor ve kırılmanın olacagı  bır mac oalcak bence

Sadece Samsunspor

bütün maçlar oynandı ve şuan 12.yiz tek bizim maçımız kaldı eğer orduyu yenersek 7. oluyoruz hadi samsunum çıkar bizi yukarılara doğru - mutlak galibiyet almalıyız

Kadir ÇELEBİ

bazen biz kendi kendimizi bile sisiriyoruz bırak yonetimin sisirilmesini daha oncede soyledim yonetim goreve geldiginde hedefi buyuk tuttu sampiyonluk parolasıyla cıktı bunun yanlıs oldugunu dile getirdim bu demek degilki samsunspor basarısız bir girafik cizicek mademki ordu macı kırılma noktası bende diyorum ordunun ayagını kırıcaz hayal dersin umut dersin bilemem

salihcakir

@spacey

ben burada kimseye direk yazı yazmadım. ortaya genel konuştum hep. ama spacey bence desteksiz yazıları ile bizlere de bir cevap hakkı doğurmuştur.

ilk mesajında mulayım,cafercan,mehmet oncan,muhammet hanefı gıbı bırcok hem genc hemde formda hemde yeteneklı futbolcular bulunmakta demişsin. ondan yenilgimizin daha büyük olasılık olduğunu belirtmişsin. konunun devamında yolladığın ikinci mesajında ise bu maçtaki beraberliğe sevinmemiz gerektiğini keza, olayın içerisinde senin yanında cereyan etmiş ama bizim bilmediğimiz olaylar olduğunu "Samsunsporda baska eksıklıkler var" tümcenle ifade buyurmuşsun.

öncelikle senin o çok formda ve yetenekli gençlerini stadda seyrettim. mülayim ilk onbiri bırak sonradan bile oyuna zor giriyor. mehmet oncan da öyle. cafercan'da yetenekli doğru ama kanada sıkışıp kalıyor. takım için hiç bir ekstra göstermiyor. hanefi için de sadece profosyonelce oyununu oynadığını söylemek yanlış olmaz. burada toplama oyuncuları oyunun yönünü değiştirebileceği yönünde, üzerlerine c.ronaldoya yapılabilecek tarzda methiyeler düzerek, ispat etmeye çalışmakta neyin nesi.

takımımız tam takım(evet takım) olmuşken bu kadar karamsarlık da neyin nesidir. 1. ligin hemen hangi takımınaa baksak; oyundan çıkan oyuncu ya direk soyunma odasına gidiyor, ya arkadaşına içinden gelmeden de olsa sıradan bir başarı diliyor, gidiyor kulübede 90 dakikanın dolmasını bekliyor. ama biz de öyle mi? çıkan da halen kulübede oturanda pür dikkat maçı takip ediyor. sahadaki arkadaşlarıyla beraber olduğunu her an hissettiriyor. hop oturuyor hop kalkıyor. hocaya hocam bitir artık diye bağırıyor. biz takım olduk hocamartık biz takım olduk. ama daha iyi bir takım olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz doğrudur.

bir de bizim gençlere paragraf açsak yazı uzar da gider. bu sene camianın her kademesinde oluşan bu birlik beraberlik havasını ve süper lige çıkma arzusunu,  çoskusunu boş hesaplarla heba etmeyelim nolur. artık bizde, set olmak yerine önümüzdeki setleri birer birer devirip yerle bir eden bu selin bir parçası olma yolunu seçsek daha iyi olmaz mı?

King Of The North

Orduya 3 fark atabilirsek şu an onların olduğu 7.sıraya kadar çıkacağız yani 5 sıra birden çıkarız.Bu maç çok önemli

Kadir ÇELEBİ

alt ve ust sıradaki rakipler puan kaybettiler kendi evimizde bu macı alıp ust sıralarda yer bulucaz insallah..

spacey

ınsallah yenerız kardesım.Bende  samswunsporun yenılmesını  ıstemıyorum.Fakat takımımız cok agır defans ve ofansta.KArsı  takım  cok  kosan  ve hızlı  bır takım.Insallah senın dedıgın olur ve samsun yener.Baska da yorum yazmayacagım.
Saygılarımla

Sadece Samsunspor

defansta sorun yok - murat duman kenan emre balak - orta sahada solda celil ortada sefa ve zafer şakar çok formda caner geçen hafta gollerini attı morali iyi bence bu maçı tecrübesiz ordu karşısında alırız - orduda genç yetenekler olabilir ama samsunsporu durdurmaya güçleri yetmez  :!:

Çaðrý55

ali ihsan

Ne maçtı be  sanki penaltılara giden kupa maçı gibiydi.Mesai nedeniyle maçı seyredemedim internetten takip ettim.Her güncellemede skor değişiyordu ya.4-0 dan sonra oyunu boşladık galiba yoksa yenilen 5 gol pek izah edilecek gibi değil.Ama bence en önemlisi KRAL SERKAN AYKUT'UN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞÜDÜR.ENFES GOLLER ATTI.TABİ ASİSTLERİ YAPAN İMPARATOR CELİL'İ UNUTMAMAK LAZIM.Özet görüntülerde gözüme çarpanlar bunlardı.12 golün atıldığı statta olmak vardı ama olsun.samsunsporumuz kazansında biz uzaklarda olalım.

samet

yakalamışken daha fazla atmak lazımdı ama olsun bu na da şükür...çıkacağız bu sene kimse durduramaz bizi...

ender

10 kisiye karsi oynadigimiz bir macta 4-0 dan sonra 5 gol yemek dusundurucu olsada galibiyet guzel.

samsunmania

Arkadaşlar, maçı televizyondan takip ettim. İlk 10 dakika fırtına gibiydik. 2 gol attık. 11.dk Ordulu futbolcu herhalde hakeme küfretti.Sonra 4 0 ı yakaladık.Ordu frikikten beleş bir gol attı.İkinci yarı uydurma bir penaltı ile 4 2 oldu. Sonra sırasıyla 5 2, 5 3, 6 3, 6 4, 6 5, 7 5 oldu.Ordu diri bir takım.Bizim biraz daha kondisyon eksiğimiz var. Bu maç Celil Serkan'ın geri dönş maçı idi. Serkan akıllara zarar goler attı.Tabii ki 5 gol yemek hoş değil. Ama Ordu'nun defansa çarpıp giren frikiği ve olmayan penaltısı takımı strese soktu. Bir de skorun rehaveti de eklendi. Neyse takımımız iyi yolda. Defans biraz daha oturursa çok daha iyi olacak.