TFF 1.Lig, 5.Hafta l SAMSUNSPOR 7-5 Orduspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 September 2007, 22:06:54

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Alıntı yapılan: "timofte"Ayrıca bu maçta Serkan Aykut'un 90 dakika boyunca orta sahanın ortasında sahada olması lehimize olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum...

Alemci İsmail

zor maç olacak herşey aleyhimize
maçın saati ve ercüment coşunderenin
görevden alınması ne getirir bu maçta
bilemeyiz

hasselbaink

AlıntıNouma

Tarih: Cum Eyl 21, 2007 8:22 pm    Mesaj konusu:

yücel hoca bizimle su kocaelini bir yenemedi , gitti samsunla agziyla kus tuttu ..kimse gözünde büyütmesin ,samsunda iki topcu var gerisi faso fiso.

Akilli oynayalim fark bile atariz .

hayatımda ilk defa bir başka forumdan alıntı yapıyorum. Herife bak, nicki Nouma. Beşiktaşlı bir Ordulu. Sen önce memleketinin takımını tut, İstanbul yalakası seni! Samsunspor fasa fiso diyor. Sen nesin o halde? Fasarya fisorya! Akıllı oynayalım, fark atarız diyor. İnşallah senin aklın kadar oynarsınız, Çünkü o akılla fark atmak bir tarafa basketbol maçındaki kadar fark yersiniz. 2004'teki 4-0'ın acısı bu kadar mı sürer be adam?

Hey Allah'ım, şu adamlarla muhatap olduk ya; daha ne diyeyim?

Alemci İsmail

boşver birader zaten ordulusu orduyu rizelisi rizeyi giresunlusu giresunu tutmaz her zaman 2. bir takımları vardır hatta memleketleri 2.dir hep hayatlarında,istanbul takımlarına az mı 4 çektik onların acısını böyle salak salak yorumlar yaparak azaltmaya çalışıyodur
bizde 2 topçu varmış sadece bu adamın futbol bilgisi de yok,Caner,Serkan,Kenan ve Celili tüm Türkiye biliyo bu angut bilmiyo

HoliganSamSunLu

biz ordudan 3 puan alalımda nasıl  ne şekilde kim nasıl yapıyorsa yapsın

spacey

cok zor mac bence.Orduspor   gerek  galatasaraydan  yaptıgı  takvıyelerle  gerekse  gecen seneden  yaptıgı yukselıs  ve takımında  tuttugu futbolcular  ve takım ruhuyla  samsunspordan  daha ıyı bır takım goruntusu verıyor.Samsunspor  bu mactan  beraberlık alırsa  buyuk basarı  bence.

maviay55

spacey sen samsunlu musun samsunsporlu musun? anlamadım gitti...

uzun zamandır foruma giremiodum baya bi olay olmuş ercüment hoca gitmiş te baz istasyonu kepazeliği bilmem ne..tam rayına oturmusken herşey takım ii gidioken yine çıktı bişiler takımın önünü kesmke isteyenler var :!:  

inş bunlar futbolcularımızı etkilemez yarınki maçtan 3 puanla ayrılcagımızı düşünüorm

spacey

ben  kardesım  hem samsunluyum  hem samsunsporluyum  ama  gerceklerı  asla  gozardı  etmem ok.Herseyden once  bır futbol taraftarıyım.Ha sunu soruyorsan  benım  gonlumde samsunspor mılanla  mac yapsa  samsun her zaman  favorıdır.Ama  bır de  gercekler  var.Samsunspor takım olma  yolunda  dıkkat edersen  takım  degıl yanı  daha.Ordusporda  mulayım,cafercan,mehmet oncan,muhammet  hanefı  gıbı bırcok hem genc  hemde formda  hemde  yeteneklı futbolcular  bulunmakta.Bence  berabere  bıterse  samsunspor  avantajlıdır.Ilk  6  samsunsporun bu senekı hedefıdır.Bır sonrakı sene  ıse  super lıg hedefı olabılır  bu  takımın.Bunlar  benım  sahsı goruslerımdır.
syg

Forvetim

sıkıntı yapmayın orduyu rahat geçeceğiz, 19 mayısın yeni atmosferi, taraftarımızın baskılı tezahüratları ve güzel bir oyunla orduyu eli boş yollarız. tek endişem yücel hoca nın yanlış oyuncu değişikliği yapması ya da bu değişiklik bu dk.da mı yapılır dedirtmesi. böyle bir anormallik olmadığı sürece maçı alırız. takım iyi güvenin yeter. tecrübeli oyuncularımız takımın iskeletini oluşturuyor, gençlerde uyum sağlamaya başladı. banko 3 puan diyorum. kendimize stres yapmadan oynarsak zorlanmayız.

Cagdas Ünver

Moral bozmaya gerek yok Samsunsporumuza destegimiz sonsuzdur.Tribün acildi mi.

Sadece Samsunspor

bence bu maçı rahat alacaz tamam gençler ama tecrübeleri yok bizi celil caner serkan kurtarır yine ayrıca hakkının yerine geçen haftaki gibi emre balak oynasın geleceğin yıldızı emre balak  :wink:

jean

iicmde bir his var 1-0 kaybedecez gibime geliyor

spacey

tekrarlıyorum   samsun  ıcın yarınkı  mactan cıkacak  bır beraberlık buyuk basarıdır.

Sol Açık

Alıntı yapılan: "spacey"tekrarlıyorum   samsun  ıcın yarınkı  mactan cıkacak  bır beraberlık buyuk basarıdır.

Ama hocam hangi başlığı açsam feveranını okuyorum...

Geçen hafta sahada mücadele edenler futbolculardı ve menajerleri için değil, beğenelim beğenmeyelim ama paralarını aldıkları için oynuyorlardı. Yine oynarlar ve aldıkları paranın hakkını sahada dökecekleri terle öder, bu maçı da alırlar...

spacey

Ama hocam hangi başlığı açsam feveranını okuyorum...

Geçen hafta sahada mücadele edenler futbolculardı ve menajerleri için değil, beğenelim beğenmeyelim ama paralarını aldıkları için oynuyorlardı. Yine oynarlar ve aldıkları paranın hakkını sahada dökecekleri terle öder, bu maçı da alırlar...

ya arkadasım  menajer  gıttıde  ondan  samsunspor  yenılcek  gıbı bır lafım  varsa   sılecem uyelıgımı.Samsunspor berabere  kalırsa  basarı   yenerse  super  bır basarı  olur yarın .HEpımız ızleyıp gorecegız.Samsunsporda baska eksıklıkler  var .