TFF 1.Lig, 5.Hafta l SAMSUNSPOR 7-5 Orduspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 16 September 2007, 22:06:54

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ne maçta olabilecem ne de tv karşısında ne saçma bir saat maç saati,beyinsizler takımı futbol federasyonu

celebi

bu maçı alacağız başka yolu yok. haydi SAMSUNUM bitir şu işi.bizim için oyna kendin için oyna forman için oyna ölümüne oyna

veis

artık zamanı geldi sen kocaelini deplasmanda yen samsunda puan kaybı diye bişey olamaz artık samsunda maç kazanmaları gerekiyor.bu ramazan aylarında millet statda iftar açacak nerdeyse onlar için oynamaları gerekiyor.

cem 55

bende bu macta hatta sezon boyunca emre balagın defansta yer alması gerektigini düsünüyorum emre nın yanında defansta kenan yada hakkıdan bırı yer almalı ama emre kesinlikle oynamalı kocaelı macında ortaya koydugu oyunla emre bunu hakketti insallah yücel hocamızda bizimle aynı fikirdedir.ben ordu macına

ercüment

murat duman ..... kenan.... emre balak..... can    

hala kararsızım   sefa ...    zafer    .... celil

serkan...    caner

11 ile baslamamız gerektıgını düsünüyorum.sag acıkta bi sorunumuz oldugu ortada hoca kocaeli macında ömürü denedi sag kanatta iyi niyetle mucadele etti ömür ama murat dumanla defansif anlamda uyumsuz kaldılar ve kocaeliye cok pozısyon verdık sag kanattan feridun desek  hızlı ama teknıgı cok zayıf bi oyuncu ayagında top tutamıyo orta yapmada bile sorun yasıyo  bu sene sanki zorakı mucadele ediyo bolu kupa macında samet oynadı sag kanatta sezon öncesi yasadıgı olaylardan dolayı mı bilmiyorum ama bu cocuga ısınamadım ben performansınıda yeterlı görmüyorum.bide merak ettigim samsunda bulunup antremanları izleyen arkadaslardan bilgi almak istiyorum ismail altınsaban diye bi oyuncu transfer ettik sezon baslarken ne yapıyo bu adam bazı sitelerde frikiklerinin ve ortalarının cok etkılı oldugu yazılmıstı sol kanatta oynuyo bıldıgım kadarıyla ama belki sag tarafta yararlanabiliriz kendisinden.ayrıca kupa macında furkan ve fatih aytekınde cok etkılı oynamıstı belki onlarda denenebilir sag tarafta.son olarak kemal akbaba konusunda bişeyler söyleyecem allah serkanı ve caneri sakatlıklardan korusun cunku kemal dısında yedek forvetımız yok ve bırı sakatlandıgında kemalın simdiye kadar oynadıgı oyunla bu yükü kaldıracagına inanmıyorum.

celebi

bence cem bilmiyorum ama feridun geçen seneki performansını yakalyacak gibi geliyor bana.yani maçlarda ilk 11 olur veya sonradan girer ama performansını yakalar. yakaladığı zamanda tff 1. ligde sağ ve sol kanat bizden sorulacak. solda celil sağda feridun  :lol:

veis

cem seni samsunsporumuza hoca yapıcam.bence çıkabilecek eniyi kadroyu bulmuşsun.

celebi

Alıntı yapılan: "veis"cem seni samsunsporumuza hoca yapıcam.bence çıkabilecek eniyi kadroyu bulmuşsun.

kulüp başkanı olduğun zaman alırsın veis cemi teknik adam olarak yani :lol:  :lol:

ali ihsan

Sağ açıkta K.Akbaba ve F.Aytekin kullanılabilir bence.Ferudunun yeri kesinlikle orası değil.

veis

çelebi abi beni bilirsin tanıdıgın günden beri erim hep ben bu kulübe başkan olucam işallah.

mehmet yılmaz

Orduspor taraftarına 500 kişilik yer ayrılmıştır. Maç günü ve ramazan sebebiyle dolacağını zannetmiyorum. Ayrıca stadında yarı yarıya olacağını düşünüyorum.

Emre Balak'ın Kocaeli'deki iyi oyunu sebebiyle Hakkı-Kenan-Emre üçlüsünden hangisinin kesileceğine karar verilemiyor. Açıkçası zor bir tercih bu. Ama büyük ihtimalle Emre'yi yine oynatmayacak Yücel Hoca.

maço

emre kenan oynasın murat duman sag acık arkasında ferıdun olsun o zaman daha saglam oluruz bence

Sol Açık

Bu arada hiç diyememiştim, demeden geçemeyeceğim, Murat Duman transferi çok iyi olmuş, ben seyrettiğim maçlarda adamı gerçekten çok beğendim...

timofte

Anormal bir durum olmazsa bu maçtan üç puanı fazla zorlanmadan kazanacağımızı umuyorum. Kendi evimizde halen galibiyet alamadık. Antalya ve Erciyes maçları hiç oyunun hakkı olmayan skorlarla bitti ve tribünü dolduran taraftar stattan hüsranla ayrıldı. Bunun tekrarlanmasına tahammül edemeyiz. Zaten bu ligde bir şeyler yapmak istiyorsan belli bir istikrar yakalayacaksın ve günlük başarılarla yetinmeyeceksin. O nedenle çok önemli olan 3 puanı almak zorundayız. Ayrıca bu maçta Serkan Aykut'un 90 dakika boyunca orta sahanın ortasında sahada olması lehimize olacaktır diye düşünüyorum.

King Of The North

Ben de bu son istifa haberinden sonra Ordusporu yenemeyeceğimizi düşünmeye başladım inşallah yanılırım takım yoluna devam eder de yenersek çok iyi olur puanlarımız eşitlenir ve çıkış başlar.

ali.burnas

Alıntı yapılan: "cem 55"istanbulspor macında ali burnas kardesimiz ordu forması ile gelip istanbul grubu ile birlikte takımımıza destek vermişti kendisine hem istanbul macındaki destegi hemde bu mac öncesi güzel dilekleri için tesekkur edıyorum insallah dostlugun kazanacagı bi karsılasma olur ali ama bizim 3 puana sizden daha cok ihtiyacımız var bu macı biz alalım dostum.elazıglı dostlarımıza tesekkurler hepsıne selam olsun onlarada bu haftakı sakarya karsılasmalarında basarılar diliyorum.

bizimde ihtiyacımız var 3 puana hedef ilk 2. berabere bitsin o zaman :D