PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

lato

Bugüne kadar hocaya bende laf söylememeye çalıştım ama harbiden zaman geçtikçe daha da çok saçmalıyor. Değişiklik yapacaksan 60ta 70te yap ki hem bir işe yarasın hem de üç gün sonra maçın var oyuncuların dinlensin

kuzey55

hoca Giresun'daki beraberlik serilerine devam ediyor.rakipten maç esnasında birden çekiniyor sanırım ve beraberlik iyidir diyerek hareket ediyo.

Dartagnan

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 21 October 2012, 22:02:15
Maçın tadı tuzu yoktu, çok şahane 1 gol bulduk, müthiş paslaşmalar, yediğimiz gol ise şansızlıktı bence, tribünlerde de ses yoktu, sanki zorla maça gidilmiş havası vardı, yıllardır bu kalabalıkta böyle sessizlik olmadı, bişeye tepki mi vardı anlamadım doğrusu? Ankaraspora benzedik hemen her maç berabere...

abıcım tepkı yoktu ancak taraftar sahadaki mucadeleye gore davranıyor artık.Ilk yarıda neden taraftar her sey tepkı verıp baskıya almaya calısyordu ? Takımın mucadelesınden memnundu.Kendınden bı sey buluyordu.Ama 2.yarı kusura bakmayın da 2 adım atamayan futbolcular gordum sahada.Iyınıyetlı olabılırler ama zerre bagırasım gelmedı.

ismail

Şenol iyiki erken alınmadı bana güven vermedi 2 dk da bile. Canberk 70 de alınmış olsaydı ortalığı hareketlendirebilirdi. ortasaha presi bırakınca maçta kontrolden çıkıyor.bu haftada bunu yaşadık. Ayrıca bu sene hakem konusunda çoğu maçta şanslı olduğumuzu düşünüyorum

lato

Bence iki dakikalık oyunla Şenol'a yüklenmemek lazım topu kaybettiği pozisyonda tek kaldı haliyle sudan çıkmış balığa döndü birden daha erken girse farklı olabilirdi

buonanotte

Maçta uyuduk resmen.O kadar tatsız bir maçtı.Hele ikinci yarı iki takımında sahada ne yaptığı hiç belli değildi.
Olsun ama yenemiyorsan yenilme demişler.Siftah denizli maçına.

King Of The North

Alıntı yapılan: Dartagnan - 21 October 2012, 22:32:53
abıcım tepkı yoktu ancak taraftar sahadaki mucadeleye gore davranıyor artık.Ilk yarıda neden taraftar her sey tepkı verıp baskıya almaya calısyordu ? Takımın mucadelesınden memnundu.Kendınden bı sey buluyordu.Ama 2.yarı kusura bakmayın da 2 adım atamayan futbolcular gordum sahada.Iyınıyetlı olabılırler ama zerre bagırasım gelmedı.

ben de attığımız gole pek sevinemedim doğrusu, heyecanlanamadım fazla, 3 dakika sonra gol yiyeceğimiz aklıma geldi, bize artık bir Celil bir İmdat lazım, hatta Vural'ı özledim ben, özellikle orta saha hiç yok, Hakan Arslanın kumaşı belli, devre arası takviye şart.

ngonge

Eldeki malzeme çok geniş değil, en büyük sıkıntımız orta sahanın 3 defansif orta sahadan oluşması, ve bu oyunculara öncelikli olarak rakibi bozma görevinin verilmesi.

Önde de tek forvet oynayınca maçlardan 1 puandan fazla çıkarmak güç olacaktır.

Erciyes bu lige göre iyi bir takım ama onlarda ikinci yarı beraberliğe razı oldular, bizim hocanın da işine geldi sanırım bu durum.

Ama bir yandan da taraftarı düşünüyorum. O kadar insan hafta sonu maç izlemeye gelmiş, sadece puan değil de onlara güzel bir şeyler göstermek de görev kabul edilmeli bence.

Tufan

2. yarı top falan oynamadık 2 Musa bir şeyler yapmaya çalışıyor o kadar. Hakan'a kızamıyorum koşuyor sadece ama Erdem'in kesik yemesi şart. Yenilmiyoruz ama golde atamıyoruz hayırlısı...

isa55

Kazansak iyi olurdu ama yinede kaybedilen çok şey yok.
Sezon öncesi takımın kurulması, geç yapılan hazırlık kampını düşünürsek sonuçlar normal, hatta iyi.
Hocanın istediği 7 hafta doldu.
Artık kazanma zamanı geldi.
Başlangıç Denizli maçıyla olur inşallah.

Kaya

1 feyk hareketi ile 3 oyuncu oyundan düşer mi ? Yediğimiz gol resmen saçmalıktı.

Şenol da İlyas da oyun içinde yeterli süre alırlar ise ! etkili olabilecek isimler.Erhan hoca bugün resmen çıldırttı bizi.Musa Sinan ve Musa Aydın yorgunluktan tam 15 dakika yürüdüler.Nasıl görmedi ya da gördü de değişikliğe gitmedi anlam vermek güç.89 da oyuncu değişikliğinin anlamı 1 puan iyidir demek mi oluyor?

Evimizde oynayacağımız maçlarlarda rakip kim olursa olsun korkmadan,çekinmeden oynamalı seyirci ile boğmalıyız.Tabi bunu bizim düşündüğümüz gibi Erhan hoca ve oyuncularımızın da düşünmesi gerekecek..

Ollivanders

Aklın yolu bir. Inanç noktası virgülüne katılıyorum.

beşnumara

hocanın bu tutumu stada gelen taraftarı uzaklaştırır bilet fiyatlarını düşürdüğümüz halde.erhan altının yerine bugün herhangi biri gelsin erdem şeni bu formuyla oynatır mı? taraftara şehre camiaya hakaret ediyorlar resmen.iki musa da yorulmuş oyunda yoklar neyi bekliyorsun abi konyada da bunu yaptın kartalda da. diğer oyunculara mı güvenemiyor bizim yoksa 11 futbolcumuz mu var diğerleri ne iş yapar onlar hala hazır hale gelmediyse sorumlusu kim abi?

55.hakan

Erciyes resmen 1 puana gelmiş.Böyle bir takım lider oluyor.Maç boyu top çevirdiler.Deli ediyor şöyle takımlar beni.

ChucKeR

klübede oyuncu yok kabul ediyorum, merak ettiğim halil ibrahim nerede. halil 2 tane ilyas yapar bence.