PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

King1965

SAMSUNSPORUMUZ-K.ERCIYESSPOR
19 Mayıs Stadyumunda bizi şölen bekliyor.
19.00 da 21 ekim pazar günü stadyumda tıklım tıklım tribunler önünde 3 puan için savaşacagız

Samsunspor'umuz bu maça 7 puanla çıkıyor..

MAÇ YORUMUM :
Takımımız PTT 1. LİG de çok güzel oyun ortaya koyuyor her geçen gün takım olma bilincine kavuşuyoruz. Seyircimiz önünde 3 puanıda alırsak çok süper olacak. Oyun anlamıyla erciyesspor bizi zorlayacaktır ancak taraftar destegiyle sahamızda erciyese puan verecegımızı hıc sanmıyorum.. 3 puan bizim inşallahh

buonanotte

İki sene önceki erciyes maçı aklıma geldi.Çok çok iyi tribün yapmıştık.Son senelerde yaptığımız en iyi tribündür hatta bana kalırsa.
Galip geleceğimize inanıyorum.

ahmetsefa55

amaç süperlig ise galibiyet şart.

orta sıralarda takılmak ise 1 puan iyidir.

bu sene erciyes çok iyi takım oldu..

cembaba

Theofanis Gekas

bu sene izleyeceğim ilk maç şerefine alırız da

Ahmeti

Galibiyete hasret kaldık kazanacağız inşallah

Kaya

2 de 2 parolasıyla çıkacağımız maçlardan ilki  :evet:

Tufan

Önce Erciyes peşine de Denizli'yle yarım kalmış hesabı kapatırsak şehirde havaya girer takımda üstündeki tedirginliği atar.
Hakkımızda hayırlısı...

beşnumara

şuanda erciyesi yenebilecek takım değiliz malesef ama maç gününe eksikler sakatlar cezalılar ve oyuncuların form durumu ne olur bilemem bknz ads, adanasporu ve karşıyakayı yenebilecek takım değildi ama ikisine de dört attı.inşallah ya erdem kendini toparlar ya hoca formayı vermez ya da şu gece kuşları kendilerini düzeltirler de formayı alırlar.

samsunmania

Vallaha bu takım oyunu tutturursa Erciyes'i değil ligdeki bütün takımları halleder. Yeter ki defansta acemice hataların önüne geçelim. Bence bu maçı alacağız.

FaTiH_HaN

Ligdeki iddaamızı belirleyecek iki maçın ilki erciyes maçı eğer içerde oynayacağımız bu maçlardan 6 puan çıkarırsak ilk devre sonunda ilk 3 içinde olacağına inanıyorum. Herkes hesap yapadursun biz sessiz sessiz ve derinden yürürüz.

TurgayGölbaşı55

King1965

Okula gidim  Cumartesı dönerim bayram iznine hem denizli macına hem kayseri macına giderim  :kanka:

samsunsporlu1994

K.Erciyesspor bu sene geçen senelere oranla daha iyi durumda. Kendi sahamızda da oynasak bizi zorlayacaklardır. Zor maç olacağını düşünüyorun,inşallah yenerek 3 puan hasretine son veririz.

SSKLA