PTT 1. LİG 8. HAFTA | Samsunsporumuz-K.Erciyesspor

Başlatan King1965, 13 October 2012, 21:22:57

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

Arkadaşlar kötü oynadık ama Erciyes lider bence onlarda iyi değil kazanılacak bir maçtı Şenol'u temiz kan diye daha önce sokabilirdi ama olsun acil toparlanmamız lazım.
-7 haftada 1 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet bence kötü ama oynanılan oyun iyi kazanamıyorsak kaybetmiyoruz.

cezayir55

55_OrHaN_55

Erciyes çok iyi kısa paslarla bizim orta sahayı uyuttu. bence hoca Adem Sarı yerine Canberk'e şans vermeliydi. Çocuk hiç değilse koşuyor, pres de yapıyor. Roberts kaleye arkası dönük çok iyi top saklıyor ama yaptığı sadece bu. Golü attıktan hemen sonra gol yeme alışkanlığımız yine devam ediyor.

evolution55

Maçtan şimdi geldim,2yıl sonra çıplak gözle ilk defa takımımızı izleme fırsatı buldum,roberts topu iyi saklıyor ama pas dağıtımı yapamıyor,iyi niyetinden şüphem yok..nsumbuyu bugün diğer maçlara nazaran kötü buldum,benim şansızlığım herhalde o da...hoca konusuna gelince de 90da şenolu oyuna almak bence yanlış bir seçimdi...tüm oyuncu değişikliklerinde geç kaldığını düşünüyorum..sanki deplasman takımı biziz de zaman geçirmeye çalışıyormuşuz gibi geldi ban...hafta içi denizli maçını alacağımızı düşünüyorum...

hala kızı

ne denir ki 80. Dakikadan Sonra Oyuncu Değiştirme Taktiğini Her Zaman Önde Olan Takım Hocaları Yapar Ama 80. Dakikada Maç 1-1'di..
Takım Genç Olabilir 90 Dakika Top Koşturabilir Ama Onlarda da Kalp, Onlarda da Ciğer Var..

Fazla Söze Gerek Yok " YÜREĞİNİZE SAĞLIK ÇOCUKLAR "
" Hedef Ligde Kalmak "

Forvetim

hocamızın 75 den önce oyuncu değiştirmeme gibi bir alışkanlığı var galiba geçen sene petko da öyleydi ve çok tepki alıyordu, oyuncu değiştirmen gerektiği dk. değiştirirsin illaki 75'i beklemen gerekmez. erciyes 75 te 3 oyuncusunuda değiştirdi biz 1.  değişikliklerde canberk de girebilirdi ve şenol daha erken girmeliydi.

burakbas

Alıntı yapılan: cezayir55 - 21 October 2012, 20:58:31
rizeyede yenilmeseydik yenilgisizdik :)

Yenilgisiz! Cok guzel, icerde de galibiyetsiziz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

lucarelli

Oyuncu değişikliğine çok takılıyoruz sanki. Yedek klubesi çok hazır değil. Şenolun ayağına bir top geldi gol yiyorduk, ademin olumlu bir hareketi yok.

SSKLA

Alıntı yapılan: burakbas - 21 October 2012, 21:48:37
Yenilgisiz! Cok guzel, icerde de galibiyetsiziz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çıktığımız senede böyleydi hatta yanılmıyorsam diyarbakır maçına kadar öylede devam etmişti. Kısacası tabi ki yensek iyi olur ama ben pek sorun olduğunu düşünmüyorum.

Başka Diye Soranlara İnat Sadece SAMSUNSPOR Tapatalk 2 ile gönderildi

King Of The North

Maçın tadı tuzu yoktu, çok şahane 1 gol bulduk, müthiş paslaşmalar, yediğimiz gol ise şansızlıktı bence, tribünlerde de ses yoktu, sanki zorla maça gidilmiş havası vardı, yıllardır bu kalabalıkta böyle sessizlik olmadı, bişeye tepki mi vardı anlamadım doğrusu? Ankaraspora benzedik hemen her maç berabere...

King1965

berusa55

21 October 2012, 22:11:26 #192 Son düzenlenme: 21 October 2012, 22:31:10 berusa55
Tamam; dışarda berabere kaldığımızda bir puanı, deplasmandan alınmış bir kazanım olarak görebiliriz ama özellikle sahamızda aldığımız beraberlikeler can sıkmaya başladı gibi. Yine de bir maç eksiğimiz olduğunu düşünürsek çok karamsar bir hisse kapılmayalım. Denizli maçından gelebilecek muhtemel 3 puanla en kötü 8.sırada yerimizi alacağız umarım...

lato

Roberts resmen yürüdü sahada her maç forvetsiz oynuyoruz inşallah Burak Çalık çabuk iyileşip alır şu formayı. Hakem de erciyesin penaltısını çalmadı ama onun dışında bizim her topu almamıza düdük çaldı dersini çalışmış da gelmiş tribünü dolu gören hakem aslan kesiliyor maşallah!!!

Ollivanders

Su çıktığımız seneyi unutsak . Erhan Altın ile ( 90+3 de oyuncu değişikliği yapan hoca ) işimiz çok zor. Daha çok berabere kalırız.