PTT 1. LİG 3. HAFTA Kartalspor - Samsunspor ' umuz

Başlatan burakbas, 03 September 2012, 00:28:25

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 16 September 2012, 01:26:14
Kardeşim  İçmesi Sıkıntı Değil Samsunsporlu olması mevzusuna gelince Tamam Şüphelenmeyelim   ama o zamda Bir Samsunsporlu Gibi Davransın Klübe Zarar verecek Hareketlerden Kaçınsın

Bu ilk Defada olmuyo Çıktığımız Sene Ordu Deplasmanna giderkende Aynıydı mola yerlerinde  otobüslerin kapısı açılır leş gibi bira kokusu ve üstüne üstlük  Deplasmana gidiyoruz  üzerinde en azından bi atkı olsun  ama yok  yine olay çıkmıştı

Ders alalım Ders alalım Gerş Kadı Diyoruz ama Her Sene aynı olayları tekrar yaşıyoruz  :( :( :(

Hiç kimse Kusura Bakmıcak Bu sene Diğer Seneler Gibi Değil ! tl ye bile ihtiyacımız var !!!
kardeşim o deplasmanda bizde vardık olayların neden çıktığını biliyo olman lazım.burası türkiye burası samsun ne bekliyoruz ki?tamam keşke tüm taraftar profili site üyesi taraftar gibi olsa ama öyle değil diye bu kadar ağır konuşmaya gerek var mı?bu şekilde bu yapınca bu zihniyet değişir mi sence?kimi itmiş olursun böyle?

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 16 September 2012, 01:32:29
kardeşim o deplasmanda bizde vardık olayların neden çıktığını biliyo olman lazım.burası türkiye burası samsun ne bekliyoruz ki?tamam keşke tüm taraftar profili site üyesi taraftar gibi olsa ama öyle değil diye bu kadar ağır konuşmaya gerek var mı?bu şekilde bu yapınca bu zihniyet değişir mi sence?kimi itmiş olursun böyle?

Ağır Konuştuğum Yok Her Tribün Grubu ve  Herkes Kendine Çeki Düzen Verecek  Olay Bundan İbaret ...

Çöpe Atacağımız Para Yok Samsunspor'umuzda...

Saygılarrrr

Ayberk

onu bunu geçin de sahaya atlayacak olan sivas maçında atlayanların peşinden gelseydi, maçı tatil ettirirdik belki ligde kalırdık :rulet: .:.:.

Zaten kendi yarı sahamıza çekilmiş pres yapıp duruyoruz, adamlar top çevirip boşluk arıyor... Orada soğuyan kesinlikle Kartallı oyuncular olmadı bizim koşan pres yapan topçulara oldu ne olduysa, moralini falan geçtim. Ne oldu adamlar 1 attı, 2.si zaten peşinden geldi. olmuşa çare yok, oyuna tarafsız baktığında hakkı beraberlikti belki falan ama artık herkes takkeyi önüne koyup düşünmeli... kar/zarar hesabı yapılması şart, ben bu takıma ne verdim, ne kaybettirdim diye... ha bunu düşünen gene biziz gene biz!

Cheregi

Neyini savunuyorsunuz böyle adamların? Zamanında şöyle yapmış böyle Samsunspor'luymuş geçin bunları. Manevi önemini geçtim galibiyet başına alın(amay)an parayı, gelecek cezayı ömür boyu Samsunspor için bi tarafını yırtsa ödeyebilir mi? Hem de şu dönemde herkes kuruş için gece gündüz çalışırken... Akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun. Lanet olsun böyle insanlığa da, taraftarlığa da, Samsunspor'luluğa da

SametYılmaz55

uzun zaman sonra maça gitme fırsatım oldu.sahaya atlayan o insanlardan sonra aklıma içeride oynadığımız Karşıyaka maçı geldi bir an :( kendini bilmez insanlar yüzünden gene bütün emekler ziyan oldu.kaybedilen 2 puan kadar önemli olan bir şeyde Kartalsporlu bebelerin gazına gelip şuursuzca hareket eden insanların tribünde olması.hem Kartalsporlu oyuncuları gaza getirdiler,hem oyuncularımızın motivasyonu bozuldu hemde hakemlerin konsantrasyonunu bozdular.ikinci gol ofsayt ama yaşanan olaylar yüzünden hakem görmedi yada yada göremedi.çok acı verdi bu beraberlik :(

binikalamadım

keşke bu talihsiz olay yaşanmasaydı...nedeni neydi acaba...bu olayın takıma büyük zararı oldu bizim topçuların morali gitti diğerlerinin hırs yapmasına neden oldu hakemlerde objektifliklerini yitirdi...oyun soğudu ve puanlar gitti..

bir taraftar Samsunspor'u bu kadar sevmiyor olabilir mi ? diye düşündüm içimden ancak sahaya atlama nedeni neydi bunu da bilmek lazım...

TAKIMIN ARMASINA ŞEHRİN MARKASINA BÜYÜK ZARAR VERİLDİ...!

en güzeli ise deplasmandan elimiz boş dönmemekti.

King1965

insanlar sahaya atlayan adamı kral ılan edıyorsa bızım taraftara bırsey dıyecegımız yok hala ölümüne reis diyorlar ya o kısının bıze kac bın tl ceza yedircegını bılmıyorlar..

YAZIKLAR OLSUN BÖLE TARAFTARA LANET OLSUN !! SAHAYA INDI DIYE KRAL ILAN EDILIYOR ADAM YA !

face sayfası bu yazılanları gorunce ıcım cız edıor ya : www.facebook.com/sefa.ediz.7

supernatural_55

Hocanın oyuncu değişikşiğine gitmesi gerekiyordu, çok barizdi orta sahanın düştüğü geriye yaslandığımız vs.

Ama koyduk mu, sahaya atlama bilmem ne...Bu nedir ya..
Ben kendimi kartallı futbolcu yerine koyuyorum hırslanırım abi, daha maçın 75.dakikasında bu tezahürat yapılır mı.koyduk mu ne demek maç 75.dakikada mı bitiyor...Kaçan 2 puana yazık oldu, yiyeceğimiz ceza cabası :kafa: :kafa:

mehmet yılmaz

İstanbul gazetelerine gore ya saha kapatma cezasi alacagiz ya da seyircisiz oynama cezasi. Evet, evet... uc puandan daha onemli seyler var. Samsunsporluluk gibi samsunspor'a zarar vermemek gibi. Emin kar'a ve aylardir verdigi emeklere hakaret eder gibi davrananlar ve halen bu zihniyeti savunanlar, neyi amacliyorlar acaba? Bakin macin 2-2 bitmesinden soz etmiyorum bile.

Theofanis Gekas

bir taraftar atladı diye saha kapatma yemememiz lazım,fb,bjk aynı şeyleri yaptı ceza felan almadı en azından saha kapatma almadılar

55.hakan

Geçen seneki senaryonun aynısı fikstür aynı alacağımız ceza maçı aynı yine Bolu maçı bu kadar tesadüf bir araya gelir mi?

gnc bengülü

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 16 September 2012, 10:46:39
Ama koyduk mu, sahaya atlama bilmem ne...Bu nedir ya..
Ben kendimi kartallı futbolcu yerine koyuyorum hırslanırım abi, daha maçın 75.dakikasında bu tezahürat yapılır mı.koyduk mu ne demek maç 75.dakikada mı bitiyor...Kaçan 2 puana yazık oldu, yiyeceğimiz ceza cabası :kafa: :kafa:

sevgili kardeşim o dakkalarda adamlar bize ve adem sarıya ana avrat sövüyorlardı ne yapalım.karşılık vermek için söylendi.ilk başlarda kulüp düşünüldü.sahaya inen samsunspor düşmanı maçı katletti.

jurista

Hiç fazla konuşmaya gerek yok ...

Maçın sonucunu belirlereyen faktör  2-0 öndeyken sahaya atlayan geri zekalıdır . Ne hocaya ,ne topçuya ne yönetime laf söylemek yazıktır günahtır ayıptır . 5 Bin Tl peşinatla yaptığın transferlerle deplasmanda 2-0 öndesin , hangi amaca hizmet ediyorsun düşman olsan bu kadarını yaparsın ancak  !!!

Belki bu maçı alsak psikolojik olarak hem özgüvenimiz artacak hem de buraya deplasmana gelecek takımların bizden çekinerek ürkerek cesaretlenmeden oynamaları sağlanacak , toplama baktığımızda bu kadar büyük bir zararı verecek adama taraftar denmez.Yok efendim erdem oynamamışmış ,hoca gerekli değişiklikleri yapmamışmış , geçiniz efendim geçiniz ...

Daha düne kadar trilyonluk eşşeklerle son haftalarda ancak ligde kaldığımız bu ligde bu takımın şu ana kadar yaptığı mucizedir .Bu mucizeyi görmezden gelmek ve takdir etmemek hatta daha 3.haftadan hocaya giydirmeye çalışmak iyi niyet değildir .

Recep

Alıntı yapılan: jurista - 16 September 2012, 13:14:03
Hiç fazla konuşmaya gerek yok ...

Maçın sonucunu belirlereyen faktör  2-0 öndeyken sahaya atlayan geri zekalıdır . Ne hocaya ,ne topçuya ne yönetime laf söylemek yazıktır günahtır ayıptır . 5 Bin Tl peşinatla yaptığın transferlerle deplasmanda 2-0 öndesin , hangi amaca hizmet ediyorsun düşman olsan bu kadarını yaparsın ancak  !!!

Belki bu maçı alsak psikolojik olarak hem özgüvenimiz artacak hem de buraya deplasmana gelecek takımların bizden çekinerek ürkerek cesaretlenmeden oynamaları sağlanacak , toplama baktığımızda bu kadar büyük bir zararı verecek adama taraftar denmez.Yok efendim erdem oynamamışmış ,hoca gerekli değişiklikleri yapmamışmış , geçiniz efendim geçiniz ...

Daha düne kadar trilyonluk eşşeklerle son haftalarda ancak ligde kaldığımız bu ligde bu takımın şu ana kadar yaptığı mucizedir .Bu mucizeyi görmezden gelmek ve takdir etmemek hatta daha 3.haftadan hocaya giydirmeye çalışmak iyi niyet değildir .

burda yazı yazanların senin gibi düşünmeyenlerin ve en başta benim iyi niyetimi sorgulamak sana düşmez kendi adına yazını yaz milleti yargılama

Ayberk

ana avrat sövüldü diyorsunuz iyi güzel de ilk defa mı bir deplasman takımı küfür yemiş? geçen sene karabükte gösterdiğimiz duruşu neden gösteremedik acaba? maçın siniri falan hikaye, karabük maçından daha fazla sinir harbi yaşamış olamaz hiç kimse. resmen küme düştüğümüzün resmini izlememiz bir yandan, ruhsuz oyuncular öbür yandan, çocuk tribününden vip'ine kadar her yerden samsun kümeye, bilmemne çocukları tezahüratları öbür yandan... ne yapsaydık meydan muharebesi çıkarıp stadı yıkmamız lazımdı bu mantıkla :evet: