Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ugrass

Theofanis Gekas

avcının arda ısrarı yedi bugün bizi selçuğu alsaydı onun yerine

celebi

Mehmet topal yerine selcuk olsa 2. Yari dah iyi olacakti arda kacirdigi pozisyonun etkisinden mac boyinca kurtulamadi

lucarelli

Alıntı yapılan: King1965 - 07 September 2012, 16:49:52

Bilgi|Hastanelerden randevu almak ya da şikayetini bildirmek isteyen vatandaşlar her seferinde 4 TL alıyor.
Hastanelerden randevu almak için 'Alo 182', şikayet içinse 'Alo 184'ü arayan vatandaşlar her arama için ortalama 4 lira ödüyor.

Ücretsiz olması gereken bir hat  :(

target_t.t.b

milli maçtan sonra takımı acımasızca eleştiren bafralı bi arkadaşımızla netteki diyaloğum paylaşmak istedim:

Hasan(ben): ulan mürşit türk futbolunu eleştirirsin söylesene en son hangi maça bilet alıp gittin:))))

Mürşit:hasanım illa bilet alıp maça gitmekle Türk futbolu hakkında eleştiri hakkın olmuyo.ben büyük şehir çocugu değilim.benim yaşadığım şehirde bir süper lig maçı oynanmıyo.bi stat da yok.samsun var o da çok yakın değil.her maçına gidecek durumum yok.ayrıca statta maç izlendiğini düşünmüyorum.o şşin destek kısmı.kendi adıma her maçı izliyorum ve eleştiri yapmaya da hakkım var.

Hasan(ben):niye kızıyosun mürşitim hakkın yok demedik ya:)ama kusura bakma da şehrin gayet büyükşehir orada süper lig maçı oynanmıyorsa o senin şanssızlığın değil ayıbındır.ben o beğenmediğin şehrin takımına 600 lira verip 4 tane kombine aldım 330 km mesafeden sen 45 km den ne yaptın?bi de böyle bak istersen:))

berusa55

A milli takımımızın 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarıyla ilgili başlığımız:

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9736.msg550015#msg550015

cezayir55

ya bu gururla burağın sakatlığı neymiş böyle bilen var mı gurur bir yılı geçti hala sahalarad önemedi

Ahmeti

ATAKUM'LA HAZIRLIK MAÇI
Kartalspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'izde sürdüren Samsunspor bugün Bölgesel  Amatör Lig takımlarından Atakum Belediyesoor ile karşılaşacak. Nuri Asan Tesislerinde oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

berusa55

Samsun'da moral yemeği

08 Eylül 2012 Cumartesi 14:42:43 - trtspor.com.tr
Samsun'da faaliyet gösteren bir işletmenin sahibi İbrahim Canikli, Kartalspor maçı öncesinde futbolcuların moral motivasyonunu artırmak için akşam yemeği verdi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, İkinci Başkan Recep Hun, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Erdem Eynel, Genel Sekreter Mehmet Yılmaz, Teknik Direktör Erhan Altın, bir işletmenin organize ettiği yemeğe katıldı. Gecede, takım hafta sonu oynanacak Kartalspor maçı öncesinde moral ve güç depoladı. Yemek sonunda bazı taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İşletme sahibi İbrahim Canikli, yönetim ve futbolcularla yakından ilgilenerek, Kartalspor maçı için başarı diledi. Canikli, "Her zaman Samsunspor'un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah şampiyonluk sevincimizi yine burada paylaşırız." dedi.

Samsunspor Başkanı Emin Kar ise "Bize her konuda destek olan gerçek bir Samsunsporlu İbrahim Canikli'ye bu jesti nedeniyle teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

PTT 1.Lig'in ikinci haftasında Samsunspor, deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak.

Kaynak

Jnr.Serkan

Bir zamanlar bizdede oynamış olan Feridun sungur Çamlıdere şekerspor diye bir takımda oynuyormuş tesadüfen rastladımda.Bizdeyken o kadar kötü değildi nasıl bu kadar büyük düşüş yaşadı hayret

maço

feridun sungur kötü mü değildi  :rulet:

target_t.t.b

geçen yıl ki seyirci ortalamamızı ararken tesadüfen buna rastladım belki işimize yarayabilir.

http://www.selcukbesyo.org/dergimiz/index.php/JPESS/article/view/042012109/319

muzaffer4

target_t.t.b

bilimsel olarakta tehlikeli olduğumuzu düşünüyorlar:)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 08 September 2012, 14:53:48
Bir zamanlar bizdede oynamış olan Feridun sungur Çamlıdere şekerspor diye bir takımda oynuyormuş tesadüfen rastladımda.Bizdeyken o kadar kötü değildi nasıl bu kadar büyük düşüş yaşadı hayret
Eski havalı futbolcularımızdan Samet Kılıç ve iki sene önce bize gelip ayrılan İbrahim Ülüm'de orda oynuyor.