Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ismail

Sonuç olarak, taraftarların orta öğretim görmüş
sigara ve alkol kullanma oranları yüksek bulunmuştur. 
Ayrıca saldırganlık ve şiddete yönelme eğilimleri
olduğu tespit edilmiştir.
  :peeh: :D :D

muzaffer4

Ayberk

Alıntı yapılan: target_t.t.b - 08 September 2012, 15:51:13
geçen yıl ki seyirci ortalamamızı ararken tesadüfen buna rastladım belki işimize yarayabilir.

http://www.selcukbesyo.org/dergimiz/index.php/JPESS/article/view/042012109/319

4 yıl önce olması lazım, TÜBİTAK bölge sergisinde sosyal bilimler lisesinden bir grup bu projeyi sunmuşlardı. ayrıca taraftar gruplarına göre ayrı ayrı alkol, sigara, uyuşturucu kullanma oranları ve "emanet" taşıma durumlarını da tabloya dökmüşlerdi :D

cany

AhmetDenizci

Atakum ile merkez arasındaki yol felç. İnanılmaz kötü yolun durumu adeta göl...

cgr

09 September 2012, 15:40:44 #32960 Son düzenlenme: 09 September 2012, 15:44:50 cgr
Saat 16:00 / Bandirmaspor - Fethiyespor / Lig TV HD

usare

Alıntı yapılan: cgr - 09 September 2012, 15:40:44
Saat 16:00 / Bandirmaspor - Fethiyespor / Lig TV HD

Bunlar da şifreli mi Çağrı?

akif arslan

kadırga tvde Ofspor-Altay maçı var

samsunmania

GurbetciFanatik

Selam
izin bitti geldim bugün.
Tavsanli macinda yerimi aldim ve Takimi ehh iste fena bulmadim.
Mücadele olarak iyidi ama sanki ortada ve kanatda beyin yokmus gibiydi.
Yeni adamlar alinmis okudum insallah iyi adapte olurlar.
Bu arada kale arkalari cok bostuuu.Üzüldüm.
2 macta 4 puan cok iyi bölye komple yeni Takim icin.

target_t.t.b

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 09 September 2012, 18:46:21
Selam
izin bitti geldim bugün.
Tavsanli macinda yerimi aldim ve Takimi ehh iste fena bulmadim.
Mücadele olarak iyidi ama sanki ortada ve kanatda beyin yokmus gibiydi.
Yeni adamlar alinmis okudum insallah iyi adapte olurlar.
Bu arada kale arkalari cok bostuuu.Üzüldüm.
2 macta 4 puan cok iyi bölye komple yeni Takim icin.

hoşgeldin abi.

berusa55

10 September 2012, 14:09:21 #32966 Son düzenlenme: 10 September 2012, 15:54:04 berusa55

Şampiyonluğa kimse hayır demez

Son dönemde şampiyonluk kelimesinin sıkça telaffuz edildiğini belirten Erhan Altın, "Şampiyonluğa kimse hayır demez. Önemli olan Süper Lig'de kalıcı olmak.

Ertesi yıl küme düşmek çok acı maalesef. Samsunspor bunu çok yaşadı. Planınızı, programınızı iyi yapmalısınız. Kulübün her yönüyle ayakları yere sağlam basmalı.  Ondan sonra hedef şampiyonluk, Süper Lig ve orada kalıcı olmak" dedi.Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, ligdeki hedefleri ve gençlere kadar bir çok konuda önemli açıklamarda bulundu. Ligin ilk iki haftasında alınan sonuçların ardından beklentilerin yükseldiğini belirten Erhan Altın, yönetimin ve kendilerinin göreve gelmesinin ardından ligin başlamasına kadar olan süreçte herkesin büyük fedakarlıklar yaparak çalıştığını kaydetti.

BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK
Transferlerin yapılması ve futbolcuların sezona en iyi şekilde hazırlanması için ekstra çalışma programı uygulayarak bugünlere geldiklerini dile getiren Erhan Altın, "Geçen yıldan takımda sadece Hakan ve Atilla kaldı. Dolayısıyla baştan aşağıya yeni bir takım kuruldu.  Bunu kısıtlı zaman içerisinde yapıldı. Aradan geçen süreçte çok çalışıp takımımızı lige en iyi şekilde hazırladık. Zamanla takımımız oyun anlamında çok daha üst seviye çıkacaktır. Bunun gayreti içerisindeyiz" dedi.

SÜPER LİG'DE KALICI OLMAK
Tavşanlı Linyit ve Göztepe maçlarında alınan sonuçların ardından kamuoyunda farklı beklentilerin olduğunu hatta 'şampiyonluk' kelimesinin sıkça telaffuz edilmeye başlandığına vurgu yapan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tabii ki şampiyonluğa kimse hayır demez. Ancak ondan önce şampiyonluğa hazır olmanız önemli. Kastettiğim planınınızı, programınızı çok iyi yapmanız. Meselea şampiyon olmak değil. Mesele kulübün her yönüyle Süper Lig'e hazır olup olmaması.  

SAĞLAM ADIMLARLA İLERLİYORUZ
Biz de  planımızı ona göre yapıyoruz. Samsunspor çok değerli bir marka. Ama Süper Lig'den en çok düşen takım. Şampiyon olup ertesi yıl küme düşmek çok acı ama maalesef Samsunspor bunu çok yaşadı. Biz de Samsunspor'un Süper Lig'e yükselip orada kalıcı olması için çabalıyoruz. Planımızı, programımızı buna göre yapıyoruz. Sağlam adımlarla ilerliyoruz. Kulübün her yönüyle ayakları yere sağlam basmalı.  Ondan sonra şampiyonluk, Süper Lig ve orada kalıcı olmak."  

SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ
Sezon iki aşamalı uzun bir maraton. Hem lig hem de kupa maçları oynayacağız. Ligde yapacağımız çok iş var. Şampiyonluk geliyorsa sonuna kadar gideceğiz. Herşeyi sonuna kadar kovalayacağız. Samsunspor'un menfaatleri herşeyden önemli. Biz de önce kulübümüzün menfaatlerini düşünerek hareket etmek durumundayız."

GENÇLERİ DIŞLAMADIK
Takımdaki genç oyuncular ile ilgili de konuşan Erhan Altın, "Gençler kadromuzda. Tabii ki yaşları altyapı kategorilerimiz için tutanlar var. Maç eksikliklerini gidermeleri için oraya gönderiyoruz zaman zaman. Bu onlar için büyük avantaj. Gençlerimizi hiçbir zaman dışlamadık. bu çocuklar Samsunspor'un geleceği. Maçlarda zaman zaman şans bulabilirler, bulamayabilirlerde. Güçlerinin yettiği kadar birşey yapmaya çalışıyorlar. Çok güzel bir uyum içerisendeler. Saygıda kimseye kusur etmiyorlar" diye konuştu.

Kaynak

Sercan

Abiler Samsun/Asarcık Koşaca Cumhuriyet Ortaokulu'na Müzik Öğretmeni olarak atandım. Çok mutluyum Samsun'dan ayrılmadığım için :)

berusa55

Hayırlı olsun Sercan kardeşim; çok sevindim.  >l<

beşnumara

Hayırlı olsun sercan darısı diğer kardeşlerimize.