Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 07 September 2012, 11:13:03
2009-10 veya 2010-11 sezonunda Samsunspor'dan bjk'ye giden genç kaleci vardı onun ismini hatırlayan varmı? hatta o kaleciye karşılık bjk'den Emre İncemollaoğlu'nu kiralık almıştık diye hatırlıyorum....

Eren olması lazım abi.Benim sınıf arkadaşımdı.Ama geri geldi diye biliyorum hatta a2 kalecisi

muzaffer4

muhterem kardeşlerim;
cuma gününüz mübarek olsun...

Desiqner

https://twitter.com/CnrSgr

Şu hesaptaki arkadaş bugün Samsunspor oyuncularıyla kombine için reklam çekicez demiş.Sevindim :)

Desiqner

Şurayı tarif edebilecek varmı abiler , kardeşler ?

İLKADIM OSMAN GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU KILIÇ DEDE MH.MUHİTTİN ÖZKEFELİ BUL.YUNUS EMRE SOK.NO.16 İLKADIM

ibrakadabra55

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=526 Bu seferde daha küçüklerin maçı varmış sanırım her hafta büyük - küçük mü olucak ?

minci

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 September 2012, 15:53:28
Şurayı tarif edebilecek varmı abiler , kardeşler ?

İLKADIM OSMAN GAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU KILIÇ DEDE MH.MUHİTTİN ÖZKEFELİ BUL.YUNUS EMRE SOK.NO.16 İLKADIM
Bildiğim kadarıyla orası eski İlkadım İlköğretim okulu. Eski Tekel fabrikasının yani yeni yapılmakta olan adliye sarayının bitişiği. 1 no.lu hat önünden geçiyor.

Desiqner

samsunsporlu1994

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetimi Başkanımız Emin Kar'ı ziyaret etti. STSO'nun Başkan Yardımcıları Haluk Akyüz, M. Kemal Şahin, Sayman Yiğit Tören ve yönetim kurulu üyesi Erol Beytekin, başkanımız Emin Kar'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Göztepe maçının deplasman giderlerini üstlenen STSO yetkilileri, başkan Emin Kar nezaretinde kulüp görevlilerine giderlerin karşılığındaki parayı teslim etti. Başkan Emin Kar, STSO yönetimine teşekkür ederek,"Samsun Ticaret ve Sanayi Odası her zaman maddi manevi yanımızda. Bu destekleri devam da edecek. Camiamız adına teşekkür ediyoruz" dedi. STSO Başkan Yardımcısı Haluk Akyüz ise,"Samsunspor hepimizin. Şimdi destek zamanı. Her zaman yanınızdayız" diye konuştu. Bu arada, STSO yönetimi 100 bin lira karşılığında kombine de aldı.

Kaynak: samsunspor.org.tr

King1965

Bilgi|Hastanelerden randevu almak ya da şikayetini bildirmek isteyen vatandaşlar her seferinde 4 TL alıyor.
Hastanelerden randevu almak için 'Alo 182', şikayet içinse 'Alo 184'ü arayan vatandaşlar her arama için ortalama 4 lira ödüyor.

minci

>l< >l< >l< >l< >l< Bundan başka birşey aklıma gelmiyor.

sersa

bence yanlış bilgi.geçtiğimiz ay içinde 2 defa bu numaradan randevu aldım 2 konuşmamda ortalama 3 dk. sürdü 1.50 tl kontörüm gitti...

isyan

internet üzeri milli maci izleyebilecegimiz bir link var mi ?

samsunum

erkutdem55

Theofanis Gekas yazdı deplasmanda Letonya'ya.Seviyorum bu adamı.