Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Kardeşim hayırlı olsun,çok sevindim  >l<

ErkÇay55

Kardeşim hayırlı olsun,çok sevindim.

Tufan

googlemapsten baktım da uzakta değilmiş merkeze Sercan hayırlı olsun çok sevindim birader .

cgr

Hayırlı olsun kardeşim... Allah emekliliğinide göstersin :)

Jnr.Serkan

saat 5de kartal gs hazırlık maçı ligtvden bedava yayınlancakmış.Rakibimizi bir izleyelim bakalım

ahmetsefa55

hayırlı olsun sercan kardeşim  >l<

usare

10 September 2012, 16:55:44 #32976 Son düzenlenme: 10 September 2012, 17:28:14 usare
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun. Allah muvaffak etsin. İstediğin biryer olmasına sevindim.

BigBadMama5552

King1965

Söğütlü bahçeli çılgınlara helal olsun güzel pankart olmuş

FaTiH_HaN

Abiler dikey geçiş sınavı tercihleri belli oldu. 3 senedir çalışıyordum Allaha şükürler olsun Samsun Makine mühendisliği 2. öğretim geldi, Allahım sana şükürler olsun.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Umut - 10 September 2012, 19:49:03
Hayırlı uğurlu olsun. Çok görüşeceğiz sanırım bu yıl.  :)

Aynen geçen Serkanlada muhabbetini yaptık bol bol görüşücez inşallah kardeşim  :)

Ayberk

hayırlı uğurlu olsun :)

konu madem eğitim-öğretimden açıldı ben de bir şey sormak istiyorum. malum harçlar kalktı, açıköğretim harçları da kalktı. üniversite öğrencilerine "2.üniversite" adıyla sınavsız açıköğretim hakkı sunuluyor ya hani; onun için de harç vermeyeceğiz değil mi :)

Tufan

Fatih hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim OMÜr törpüsüne hoşgeldiniz. Mühendislikteki mantıksızlıklar  anlatılmaz yaşanır. Senden başka kimlerin girdiğini biliyor musun dgs ile?

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Tufan - 10 September 2012, 20:14:10
Fatih hayırlı olsun mu diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim OMÜr törpüsüne hoşgeldiniz. Mühendislikteki mantıksızlıklar  anlatılmaz yaşanır. Senden başka kimlerin girdiğini biliyor musun dgs ile?

Yok abi bilmiyorum, okul başladığında tanışırız büyük ihtimalle. Şu hiç düşünemiyorum nedense diplomayı almışçasına rahatım, tabi okul başlayınca olaylar değişecek dediğin gibi  :)

Tufan

benimde bi arkadaş uğraşıyordu makine iöye girmeye de ondan sordum ben kurtuldum hemde omü'yü kandırıp darısı başınıza :)