Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Bitsin gitsin artık şu karabulutlar şü ülkeden ya,nedir bu basiretsizlik  :(

Yunusemre55

ult55ras

berusa55

Aksam 5.30-6 gibi idman oluyor...

korayxyz

KOmbine satışları 6 bini geçti diyordu geçen hafta başkan ; Ama dün tekrar açıklama yapmış 1250 tane sattık diye. Bu rakamların hangisi doğru?

ult55ras

başkaları almadan, biz alalım.

Çarşamba'dan Milli Takım'a
06 Eylül 2012 / 15:40
Çarşambaspor'da forma giyen ve başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Erol Toraman, 10 Eylül'de İstanbul Riva'da gerçekleşecek olan U13 Milli Takım Kampı'na davet edildi
Çarşambaspor ile Zeytinlikspor arasında oynanan U15 Ligi müsabakasında oyuna sonradan girmesine rağmen 2 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösteren Erol Toraman, büyük beğeni topladı. 13 yaşında olmasına rağmen U15 Ligi'nde başarılı bir performans sergileyen Toraman, 10 Eylül'de İstanbul Riva'da gerçekleşecek olan U13 Milli Takım Kampı'na davet edildi. Ayrıca Çarşambaspor forması giyen 1999 doğumlu Umut Usta'nın da İstanbul'da Milli Takım Kampı'nda olduğu belirtildi.
http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=81072

AhmetDenizci

Lig Tv de Celil'in oynadığı 02.04.1997 Türkiye-Hollanda karşılaşması var şu anda.

Desiqner

Bu veya buna benzer bir t-shirt çıkartsak süper olmaz mı ?

ErkÇay55

Alıntı yapılan: berusa55 - 06 September 2012, 13:38:33
Aksam 5.30-6 gibi idman oluyor...

Az önce Tesislerdeydim. arkadaşlar bu akşamki idman saat 18.30'da.

King1965

Alıntı yapılan: Desiqner - 06 September 2012, 17:30:18

Bu veya buna benzer bir t-shirt çıkartsak süper olmaz mı ?

Zafere '' Emin '' Adımlarla.. bu sloganla da t-shirt yaptılabılır

BigBadMama5552

Ya da Emin Kar'ın yanına Muzaffer Badalıoğlu ve Mete Adanır'ın fotoğrafları da eklenerek "Geçmişin Ruhu Geleceğe Uzansın" temalı bir çalışma yapılabilir. Bence çok hoş olur.
Ama King1965'in bulduğu sloganı da çok beğendim.

maraton

Kusura bakmayın ama değerli site sakinleri bana hiç tsort tasarımı ile gelmeyin hiç .. Bu sitede begenilip kararlaştırılan tsortten kaç tane satıldı kaçınız aldı kaçınız ese dosta aldırdı.. O tsort çıksın diye cebinden para verenler var ama bu fedakarlık hiç karşılığını bulmadı  :-X

kuzeycity

Geçen günlerde Lazio (Petkoviç) ve Palermo (Egidio Arevalo Rios) karşı karşıya gelmiş

maçın 50. dakikada Rios oyuna girmiş ve sarı kart görmüş

http://www.mackolik.com/Match/Default.aspx?id=1027441

Ertuğrul Sağlam

2009-10 veya 2010-11 sezonunda Samsunspor'dan bjk'ye giden genç kaleci vardı onun ismini hatırlayan varmı? hatta o kaleciye karşılık bjk'den Emre İncemollaoğlu'nu kiralık almıştık diye hatırlıyorum....

muzaffer4

şu yeni logolarla bir siftah yapayım  :D

samsunspor_x  altay_x antep_x goz_tepe ksk_x kartal_x erciyes_x konya_spor manisa_spor sanli_urfa tki_x 1461_trabzon samsunspor_x altay_x a_d_s adana_x ankara_gucu bolu_x buca_spor rize_x