Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Mesut Çaytemel bu sene Giresunun sol bekinde ilk devre parlayan tek isimdi,ikinci yarı sakatlandı pek oynamadı diye biliyorum başka adam oynuyordu onun yerinde.Mesut bizde zamanında kadrodaymış ama iz bırakmamış.Giresundaki performansını görünce kendini geliştirdiğini görebiliriz.En azından sürekli hücuma çıkıp güzel orta kesen bir adam

alperen_55

Geri dönen futbolcularımız dan maalesef çokta randıman alamıyoruz.hayırlısı olsun

lucarelli

Geri dönüş yapan oyuncularımızdan pek bir hayır göremedik. Hayırlısı.

deli 55

samisos55

İlker SAYAN Ç Dardenelde oynuyor sol açık U19 Milli takımında adından söz ettiriyor      Ahmet Güven Kardeşimizide kazandıralım bu takıma artık özümüze dönelim bu kardeşlerim bizim topran adamı Ş Urfaspor da harika futboluyla golleriyle adından söz ettiriyor   Umut Doğru Kardeşimizide kazandıralım Ç.Dardenelsporda harika futboluyla golleriyle adından söz ettiriyor

buonanotte

Ben geçen sene de neden alınmadı şaşırmıştım.Eğer doğruysa çok yerinde bir transfer yapmış oluruz.
Özellikle bucada oynarken de çok iyiydi.Hepsini geçtğm takımda Samsunlu topçuların çoğalması açısından ilk adım olabilir.

cany

Ne sevindim ne üzüldüm Musa transferine.hayırlı olsun ne diyelim

twitter

musa geldi mi 2 hafta galan once yazmistim

cok sevindim ben ne diyim

Cheregi

Düştüğümüzde profesyonelce kaçanların gözden düştüğünde yuvasına! dönmesi koyuyor insana sadece. Ama her şeye rağmen Bank Asya'da oynayacaksak iyi transfer. Ben evladımız olarak değil de Antalyaspor'dan yapılan bir transfer olarak görüyorum. Samsunspor'umuza hayırlı olsun.

brigand

Musa Aydın'ı almak için bir hocaya ihtiyacımız olduğunu sanmıyorum. Hangi ligde olursak olalım böyle birkaç oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Samsun'lu olan, formayı,ortamı bilen, tecrübeli birkaç oyuncu gerekli. Tabii ki de ilk transferin hoca olmasını isterdim. Hedefi erken belirlemek, erken hazırlıklara başlamak çok daha iyi olurdu. Ama şuan ki şartlar izin vermiyor.

ngonge

Daha t.direktör belirlenmeden ne transferi bunlar anlayamadım.

Musa Aydın artık 33 yaşında ne kadar faydalı olur o da bir soru.

ChucKeR

süper ligde oynayacaksak da iyi transfer musa. devre arası gelseydi serdarla uğurun yaptığı işden fazlasını yapardı tek başına. en azından paraya oynamadığını biliyoruz.

çaytemeli bilmiyorum, türk sol bek bulmak zor malesef. geçen sene orhanı bile aradık zaman zaman. arkadaşlar beğenmişse hayırlısı olsun.

bi de akhisar şehmuzu yolluyomuş.bu sene pek izlemedim ama yırtıcı bi arkadaşa benziyor geçmiş yıllarda. ona ne dersiniz?

samsunmania

Çaytemel parasını alamadığı için tüyen futbolculardan biriydi. Performansı da vasattı. Giresun'da iyi bir çıkış yakaladı ama bizde ne  yapar bilemem.

Ayberk

KareAs55

Tribündergide gördüm

Gaziantep B.B.Spor, Kazım Sarı, Kenan Aslanoğlu, İlhan Aslanoğlu, Uğur Işıkal, Mithat Yaşar, Turgay Gölbaşı, Vahap Işık ve Gökhan Çalışır ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Mithat Yaşar kaçırmamak lazım her türlü iş yapar