Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

muzaffer4

konuyu kapatabilrmiyiz..

Jnr.Serkan

berusa55

Bir kardeşimiz "maçlarımız" bölümüne Mehmet Nas başlığı açmış Musa Aydın başlığı yerine. Ordan buraya taşındı konu; ona cevap vermiş ama bu mesajı kalmış ortada Serkan.  ;)

emoh55

musa eskı performansı olmasada suankı genclerden tabıkı cok daha ıyıdr bence hayırlı olur ınsallah ayrıca adnan ıcın gerı donus ınsallah olmaz hayallerının takımı trabzona gıtsınn

cembaba

Kesin olmayan haberleri transfer başlığında tartışsak. Transfer haberleri başlığını değiştirelim. 2012-2013 olarak.

mimar55

Musa iyi transfer bence yasli ama olsun birde bazi arkadaslar bazi olaylari cok buyutuyor benim fikrim musa gol atinca sevinebilir normaldir nasil ertugrul saglam yandan zenkeye ikinci sari kart diye isaret edebiliyor hakeme ve ertugrul saglam samsunda seviliyor ama baska bir futbolcu gol atinca seviniyor diye samsun dusmani olarak gozukuyor ben anlamiyorum. Futbolu bu insanlarin meslegidir ekmek kapisidir samsunspor kume dussun yada samunspor soyledir ben zaten hep bu takimi tuttuyorum diye demec vermedikleri surece samsunlu her kardesimize kapimiz acik kalmalidir
Birde aklimin almadigi trabzonlu bircok kisiye acilan samsunspor kapisi neden samsunlulara bu kadar kapali anlayamiyorum. Yardimci hoca olarak serkan aykut yada cenk isler dusunulmuyor menejer olarak celil yada baska samsunlu ve samsunsporlu insanlar dusunulmuyor ben anlamiyorum. Yanlis dusunuyorsam beni aydinlatirsaniz sevinirim..?

Shane_Falco

Musa iyidir iyi süper lig'dede Bank Asya'dada iş yapar ;)

ibrakadabra55

Alıntı yapılan: ngonge - 26 May 2012, 12:10:24
Daha t.direktör belirlenmeden ne transferi bunlar anlayamadım.

Musa Aydın artık 33 yaşında ne kadar faydalı olur o da bir soru.

kendine bakan topçu için yaş önemli değildir ve musa kendine bakıyor ailesi ve çocuklarıyla birlikte hiç bir kötü haberi çıkmadı h.bayraktarda kaç yaşında kendine baktığı için 17'lik gibi oynuyor.Musa iş yapar

Sol Açık

Musa Aydın transferi doğruysa bence çok ama çok iyi. Geçen sezon olsaydı da isterdim, şimdi de ister süper ligde (yedek olarak), ister Bank Asya'da as oyuncu olarak işimize yarar. Hem de altyapımızdan yetişmiş bir oyuncu. Hem altyapıdan adam çıksın diyelim, hem de çıkanlara sırtımızı dönelim. Bence Musa dönmüşse, bize sevinmek düşer.

Musa Aydın, geçen sezon 3'ü Türkiye Kupası olmak üzere toplam 23 maçta oynamış, 1 golü (Trabzon'a kupada) var.

Bu arada Mimar55'in yazdıklarında bir nokta bence çok önemli. Serkan Aykut, Celil Sağır gibi isimleri bir şekilde klüpte tutmak, bu isimlere görev vermek gerek. İster antrenör, ister menejer, ister başka bir iş. Ama Samsunspor'un ülke futbolunu salladığı anları sahada yaşamış kişilerin klüpte olması bence çok önemli. Tarih böyle yazılmaz belki, ama gelenek böyle yaratılır...

Theofanis Gekas

SEVGILI SAMSUNSPOR DOSTLARI ...MUSA AYDIN SAMSUNSPORLA ANLASTI HABERLERI TAMAMEN ASILSIZDIR .KENDISI ILE GORUSTUM KONUSU BILE OLMAMISTIR BILGILERINIZE

Atilla cebeci

Desiqner

Atilla abi yine hortladı transfer haberlerini duyunca :D
Allah'ım yine mi :)

ugrass

Atilla  diyince aklima tek gelen "bu takim dusmeyecek" baskada bise degil

5trawberry

babasamsunlu

Bi düşmessek varya  Atillanın heykeli dikilir  ;D ;D ;D

mimar55

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 May 2012, 21:19:27
Bi düşmessek varya  Atillanın heykeli dikilir  ;D ;D ;D