Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Ben nedense hiç inanmıyorum.Futbolcu izleyen bir komitemiz olduğunu düşünmüyorum

celebi

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 31 May 2012, 16:13:11
Ben nedense hiç inanmıyorum.Futbolcu izleyen bir komitemiz olduğunu düşünmüyorum

emre__ss

Hiç umut yok zaten de diyelim ki süper ligde kaldık...6 tane adam alınacak diyorsun.Zaten takımdan bir o kadar adam gitmiş sen önce gidenlerin yerini dolduracaksın sonra buna ek olarak bir de takviye yapacaksın.Bu alacağın adamlar zaten gidenlerin yerini anca doldurur.Valdo mu oynayacak stoperde? zenke mi oynayacak ileride?
Ama hepsinden önce adam gibi bi hoca getir bir de yanına adam gibi yöneticileri seç öyle yola çık...
Sezonun ortasında 20 tane yönetici istifa ediyor.
Getireceğin adam ne kazım yılmazcı olsun ne galip öztürkçü ne de yzyci SAMSUNSPORlu olsun yeter.

mimar55

Hepsini alin zaten sezon ortasina kadar yarisini yolluyorsunuz

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre__ss - 31 May 2012, 16:45:33
Hiç umut yok zaten de diyelim ki süper ligde kaldık...6 tane adam alınacak diyorsun.Zaten takımdan bir o kadar adam gitmiş sen önce gidenlerin yerini dolduracaksın sonra buna ek olarak bir de takviye yapacaksın.Bu alacağın adamlar zaten gidenlerin yerini anca doldurur.Valdo mu oynayacak stoperde? zenke mi oynayacak ileride?
Ama hepsinden önce adam gibi bi hoca getir bir de yanına adam gibi yöneticileri seç öyle yola çık...
Sezonun ortasında 20 tane yönetici istifa ediyor.
Getireceğin adam ne kazım yılmazcı olsun ne galip öztürkçü ne de yzyci SAMSUNSPORlu olsun yeter.
habere inanmasamda turk oyuncularmıs o 6 isim.
6 tane de yabancı alınsa yeter ;)

emre__ss

süper ligde kalırsak
En az iki kaleci
ademin yedeği  olabilecek sağ back
2 stoper
bir sol back
Orta sahaya 10 numara bir adam culio ve batalla tarzı
yine orta sahaya 2 adam
forvete 2 adam lazım bize o kadar içler acısı durumumuz  :(

ben yazarken yoruldum başkan nasıl alacak muamma...

ngonge

Bank Asya'da olursak Atilla seviyesinde bir kaleci daha almak gerekir, Süper ligde inşallah olursak çok iyi bir kaleci almamız lazım. Rüştü bence hala iş yapar, tecrübesi ile örnek olur diye düşünüyorum.

Bu arada bu liglerin ne olacağı belli olmaz ise ne olacak, 31 Mayıs yani bugün birçok oyuncunun sözleşmesi bitiyor! ve takım ligden düşerse serbest kalıyorlar, takım düşmez ise sözleşme uzatabiliyoruz. Mesela diyelim Gekas bir takım ile imzaladı ama 15 gün sonra çıkacak kararlar ile Samsun ligde kaldı, ne olacak?

mehmet yılmaz

Birkaç arkadaş da yazmış
Bence önce teknik direktör almamız lazım
Alınabilecek oyuncular üç aşağı beş yukarı belli zaten...

ahmetsefa55

AlıntıSahada iyi bir takımınız yoksa; iyi, yetenekli futbolcularınız yoksa zaten hiçbir şey yapamazsınız. Yani takım önemli. En önemlisi diyebilirim. Böyle iyi bir takımı kurmak, bunları alabilmek için de iyi bir yönetim, iyi bir kulüp gerekli. Ama iyi bir yönetim, iyi bir takım kurup bu takımı organize edecek iyi bir teknik adam bulamazsa o zaman bütün bunlar hiçbir işe yaramayabilir. Hangisi daha önemli diye bir şey söyleyemem. Oran hiç veremem. Ama en önemlisi ahenk: Çekleri imzalayıp ödeyecek bir yönetim, bu paranın karşılığını verecek karakterli futbolcular ve futbolcuları doğru oynatacak, saygılarını kazanacak bir teknik direktör... İyi teknik direktörün önemiyse şurada: Gerçekten iyi bir teknik direktörseniz, sıfırdan kurduğunuz bir takımla kısa sürede başarılı olursunuz. Şanslı bir teknik direktörseniz ve iyiyseniz, iyi kurulmuş, iyi organize olmuş bir takımın başına geçersiniz...

jose mourinho nun röportajından bir alıntı.
hepsi bir araya gelmeyince başarı imkansız.
bu yüzden önce yönetimi yenilemek lazım.
sonra teknik heyeti getirmek lazım.
önce iç transfer sonra yerli ve yabancı..

ama tam tersi olacaktır diye tahmin ediyorum  :evet:

yirmiuc

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 May 2012, 14:30:41
Transfer listesi hazır
[ 31.05.2012 ]

Yol haritasını belirleyen Samsunspor'un transfer listesinde 16 yerli futbolcunun yer aldığı öğrenildi. İsimleri sır gibi saklanan bu oyunculardan 6'sının Süper Lig, 10'nun ise Bank Asya 1. Lig için oluşturulacak kadro için transfer edileceği belirtildi

40 OYUNCU İZLENDİ
Önceki gün toplantı yapan Samsunspor Yönetim Kurulu, yol haritasını belirlerken, transferde düğmeye basmak için TFF'nin liglerin tescil edilmesi ile ilgili vereceği kararı bekliyor. TFF'nin kararına göre transferde A veya B planını harekete geçirecek olan Kırmızı-Beyazlı ekibin kadrosuna katmayı düşündüğü futbolcuların listesi de hazır. İzleme komitesi, uzun süredir Türkiye'de 40 yakın futbolcuyu takibe alırken, oyuncuların hem kaliteleri hem de ahlaki yapıları göz önünde bulundurularak hazırlanan raporda bu sayının 16'ya düştüğü öğrenildi.

6'SI SÜPER LİG, 10'U 1. LİG
Samsunspor'un bu 16 futbolcudan 6'sını Süper Lig, 10'unu ise Bank Asya 1. Lig için kadrosuna katacağı öğrenildi. TFF'den eğer 'küme düşme yok' şeklinde bir karar çıkarsa önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, transferde A planını herekete geçirecek ve belirlenen 6 oyuncuyu kadrosuna katacak. Aksi yönde bir karar çıkması halinde ise önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekip, bu kez B planını devreye sokacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, 10 oyuncuyu transfer edecek.

Kaynak

40'dan 16'ya düşmüşse yine iyi.

cembaba

Bence en başta hocamız gerekli. Hocamızın istediği oyuncular alınırsa, yeniden güneşli günler görmek uzak sayılmaz.

Kaya

Bir kere Aykut'u profesyonel kadroya dahil ederek en büyük transferi yaptık bence..

Gerisi de gelecektir en iyi şekilde..

samsun 55

jean

Zor ihtimal ama bunlar kalirsa cikariz buyuk ihtimal bide su Metin diyadini alin olay bitsin

cembaba