Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

samsunspor_x- sivas_spor mac oncesi atilla beyle görüsdüm bana macla ilgili bizim mac önemli degil fener bir ib..lik yapmasa demisdi  ;D

samsunluerhan

Alıntı yapılan: atakumlu83 - 20 May 2012, 18:21:26
                                       EMRAH TUNCEL(AKHISAR BELEDIYE)
ADEM ALKASI        KEMAL TOKAK           ERSİN VELİ(GIRESUNSPOR)            OGUZHAN YAZICI(DARDANELSPOR)

MURAT YILDIRIM      ANIL TASDEMIR(AKHISAR)         GOKHAN GUNEY(KARTALSPOR)         SINAN AYAR(GUNGORENSPOR)

BURAK CALIK                ZENKE
BU KADRO İLE BANK ASYA'DA ÇOK ZOR. DÜŞERİZ...

55.hakan

İlk olarak iyi bir hoca olmalı ki transferlerin kimler olacağını düşünmek bu işlerden pek anlamayan Başkan a düşmesin.Menejer de olmamalı ki bu seneki gibi hatalı transferler yapılmasın.Kısacası ilk anlaşılması gereken hoca daha sonra futbolcular olmalı.

twitter

Desiqner

berusa55

A ve B planları var
[ 28.05.2012 ]

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, TFF'nin kararına göre planları olduğunu söyledi.Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, TFF'nin kararının öncesinde A ve B planına göre, transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, "Futbolcu izleme komitesi, raporlarını bu yönde  hazırlıyor" dedi. Yurdışından İstanbul'a dönen Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, spor kamuoyunun TFF kararını büyük bir merakla beklediğini hatırlatarak, "Bizim de buna göre A ve B planlarımız var. Yani hem Süper lig hem de Banka Asya 1. Ligi'ne göre çalışmalar yapılıyor. Futbolcu izleme komitesi çalışmalarını araklıksız sürdürüyor. Teknik ekip, Denizli'de 2. Lig play-off maçlarındaydı. Burada bazı futbolcular izlendi ve gerekli raporlar hazırlandı. Bu hafta bu raporları birlikte tetkik edeceğiz" diye konuştu. Kazım Yılmaz, Samsunspor'un büyük bir camia olduğunu da belirterek, "Cefakar taraftarlarımızın beklentilerini biliyorum. Onlar bizi her fırsatta yüreklendirdi. Hiçkimse merak etmesin gereken yapılacaktır" dedi.

http://habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=88287

Atakumlu

Kazım Baskan ses cıkarmıyacam diyorsun yani , saglık olsun be ama gercekten saglık olsun yoksa bu olaylar yuzunden saglıgımız bozulacak ...

amasra

Bu başlık 2012-2013 transfer başlığı olsa daha iyi olur

Tamer55

bügünkü arena gazetesinde T.d. olarak Besim Durmuş'un adı geçiyor.

berusa55

GÖZLER BAŞKAN YILMAZ'DA
29 Mayıs 2012 / 13:52
Samsunspor yönetim kurulu, Kazım Yılmaz başkanlığında bu akşam Nuri Asan Tesisleri'nde kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Başkan Yılmaz ve kurmayları, yeni sezon öncesi genel bir durum değerlendirmesi yapacak
Samsunspor yönetim kurulu Kazım Yılmaz başkanlığında bu akşam Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya geliyor. Saat 18.00'de yapılacak kritik toplantıda bazı radikal kararların alınması bekleniyor. Yeni sezon öncesi izlenecek yol haritası üzerine görüş alış verişinde bulunacak yönetim kurulu, bu toplantı sonrasında 2012-2013 sezonuyla alakalı hedeflerini kamuoyuna açıklayacak. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Kazım Yılmaz, dün akşam geç saatlerde Samsun'a geldi. Bu akşam yapılacak toplantıdan çıkacak sonuc spor kamuoyu tarafından da büyük merakla bekleniyor.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=76494

Ahmeti

Hadi hayırlısı alınsın artık şu radikal kararlar.

cem

alt yapıda bazı değişiklikler bekliyorum ben??

berusa55

Transfer listesi hazır
[ 31.05.2012 ]

Yol haritasını belirleyen Samsunspor'un transfer listesinde 16 yerli futbolcunun yer aldığı öğrenildi. İsimleri sır gibi saklanan bu oyunculardan 6'sının Süper Lig, 10'nun ise Bank Asya 1. Lig için oluşturulacak kadro için transfer edileceği belirtildi

40 OYUNCU İZLENDİ
Önceki gün toplantı yapan Samsunspor Yönetim Kurulu, yol haritasını belirlerken, transferde düğmeye basmak için TFF'nin liglerin tescil edilmesi ile ilgili vereceği kararı bekliyor. TFF'nin kararına göre transferde A veya B planını harekete geçirecek olan Kırmızı-Beyazlı ekibin kadrosuna katmayı düşündüğü futbolcuların listesi de hazır. İzleme komitesi, uzun süredir Türkiye'de 40 yakın futbolcuyu takibe alırken, oyuncuların hem kaliteleri hem de ahlaki yapıları göz önünde bulundurularak hazırlanan raporda bu sayının 16'ya düştüğü öğrenildi.

6'SI SÜPER LİG, 10'U 1. LİG
Samsunspor'un bu 16 futbolcudan 6'sını Süper Lig, 10'unu ise Bank Asya 1. Lig için kadrosuna katacağı öğrenildi. TFF'den eğer 'küme düşme yok' şeklinde bir karar çıkarsa önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Samsunspor, transferde A planını herekete geçirecek ve belirlenen 6 oyuncuyu kadrosuna katacak. Aksi yönde bir karar çıkması halinde ise önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekip, bu kez B planını devreye sokacak olan Kırmızı-Beyazlı yönetim, 10 oyuncuyu transfer edecek.

Kaynak

burakbas

ahmetsefa55

isimleri sır gibi saklanıyosa sıçtık  :(