Sizce hangi bölgelere kimler transfer edilmeli?

Başlatan samsun 55, 20 May 2012, 13:28:27

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

ayrıca başlık acmaya gerek var mı hocam ?
obur baslıkta tartısılıyo zaten.
eger kesın olarak gelmısse futbolcularımız bolumune acarsın baslıgı olmaz mı ?
karısmasın dıye  ;)

Theofanis Gekas

görmedim valla okuyunca önemli buldum açayım dedim  :)

CurvaSs

Alıntı yapılan: Desiqner - 26 May 2012, 01:33:18
Bize birinin geleceği haberi bile bi ilginç oldu.Şu ortamda duyacağımız son şey transfer olur diye düşünüyordum.
Birde tribündergi'de Mesut Çaytemel ile ilgilendiğimizi yazmış bir arkadaş.

biz ve göztepe ilgileniyor yazmış. büyük ihtimal yöneticilerinden ya da kulüpteki tanıdıklarından duymuştur diye düşünüyorum. afb28 burda da yazan bi' arkadaşımız, işkembeden sallayacağını sanmam ama bu durumda transfer falan garip geliyor. en azından td'yi alsaydık da sonra başlasaydık.

ahmetsefa55

mesutla ılgılenmemız bank asyayı dusundugumuz anlamına gelıyo.

CurvaSs

Alıntı yapılan: muhalif - 26 May 2012, 01:36:03
mesutla ılgılenmemız bank asyayı dusundugumuz anlamına gelıyo.

musa'yı aldığımız haberi de "nereyi düşünüyoruz" anlamına geliyor bi' nevi.  ;D aslında musa bank asya'da iyi ama süper ligde bomba transfer olarak geçmez ama yine de garip bi' durum.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CurvaSs - 26 May 2012, 01:37:47

musa'yı aldığımız haberi de "nereyi düşünüyoruz" anlamına geliyor bi' nevi.  ;D aslında musa bank asya'da iyi ama süper ligde bomba transfer olarak geçmez ama yine de garip bi' durum.
aynen musa için nereyi düşündüğümüzü kestiremiyorum.

Lusage

Alıntı yapılan: Desiqner - 26 May 2012, 01:33:18Birde tribündergi'de Mesut Çaytemel ile ilgilendiğimizi yazmış bir arkadaş.

Eskileri topluyoruz desene.. Yine Papazlar Yurdu olacağız.. :kafa:

Desiqner

Bank Asyadayız hissi var bende ama bilmiyorum ya valla kesinleşsede önümüzü görsek ne lanet bir duygudur bu...

isa55

Musa geldiyse çok iyi transfer yapmış oluruz. Adam bizde oynadı ama yeterince şans verilmedi, genelde sonradan oyuna girdi.
Sivas şampiyonluğu kovalarken takımı Musa ile Mehmet Yıldız götürüyordu.Musa bizde banko oynar ve çok faydalı olur.

akif arslan

internette bazı sitelerde Mehmet Nas ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuş . Bununla ilgili bilgisi olan varmı ?

kamuri

yok artıkkkkk  :rulet: ne çabuk unutuluyo sivas maçlarında yaptıkları böyle bişey yoktur ya bize gol atınca çocuklar gibi sevindiğini unutmadık >:(

akif arslan

pardon bir yanlışlık oldu mehmet nas değil musa aydın http://www.samsunsporluyuz.net/haber_detay.asp?haberID=4000 herkezden özür dilerim .

Kodalak

harika bir haber derim,devamını beklerim  :D

meas55

22 numaralı formasi halen evimde saklı

ugrass

Seninde herseyin yanlis kardes bi sayfayi actigin yere bak