Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: Integral - 06 April 2012, 14:29:52
http://www.sporx.com/futbol/superlig/samsunspor/samsunsporun-muhtemel-11iSXHBQ275092SXQ

hakan? akaki?  :kafa:

valla ikisi de aslanlar gibi mücadele etti beşiktaş maçında ben her ikisini de beğendim, inşallah bu maçta da aynı şekilde devam ederler

red_white

Hocamız Ademin yokluğunda Kelami sağa çekip Akaki ile Kelharı defans ikilisi olarak kullanmayı düşünüyor.

55_OrHaN_55

06 April 2012, 16:52:34 #29612 Son düzenlenme: 06 April 2012, 16:57:54 55_OrHaN_55
Spor Türkiye'de Düşmeyi Antalyaspor'un hak ettiğini, Samsunspor'un süper ligde kalmayı hak ettiğini belirten bir yazı var. Yıllar önce antalyaspor ve altayın şike yaparak Samsunspor ve m.i.y'nu düşürüp antalyayı ligde bıraktıklarından bahsediyor.

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/yazar-150--nedim-delibas.html

isyan

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 06 April 2012, 16:52:34
Spor Türkiye'de Düşmeyi Antalyaspor'un hak ettiğini, Samsunspor'un süper ligde kalmayı hak ettiğini belirten bir yazı var. Yıllar önce antalyaspor ve altayın şike yaparak Samsunspor ve m.i.y'nu düşürüp antalyayı ligde bıraktıklarından bahsediyor.

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/yazar-150--nedim-delibas.html
Cok sacma bir yazi olmus bence, bir takimi $ike ile suclayip bu takim düsmeli demek cesaret ister vallah  :(

FaTiH_HaN

Bence gayet yerinde bir yazı olmuş. Samsunspor'da o dönem forma giyen futbolcuların küme düştüğümüz maçtan sonra ağladıklarını yazmış. Antalyanın son senelerdeki şanssızlıklarını ben bu tarz şaibelere bağlıyorum, Antalya şike ile ligde kaldığında Samsun şehri ağlamadı mı ağladı, çıkıyor işte Allah yanlarına kar bırakmıyor bu yapılanları, yine Yılmaz Vuralla en son düştüklerinde de Antalya hiç hesapta yoktu küme düşecek takımlar arasında adı bile geçmiyordu ama bu seneki gibi 3-4 farklı durum aynı anda ortaya çıkıp Antalya düşmüştü, yine aynısı olacak Antalya düşecek, Devletin adaletin yok şikecileri düşüremiyor ama Allah'ın adaleti böyle tecelli ediyor işte.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: isyan - 06 April 2012, 17:26:33
Cok sacma bir yazi olmus bence, bir takimi $ike ile suclayip bu takim düsmeli demek cesaret ister vallah  :(
Bence gayet güzel bir yazı kaleme almış saçma olan ne onu anlamadım? Böyle bir yazı kaleme alma cesaretinden dolayı ayrıca kutlamak gerekir Nedim DELİBAŞ'ı

Cheregi

Ahanda Mersin kanka çıktı  .:.:.

isyan

Sacma buldugum antalya son macini küme düsen altay ile oynamis. Bizimde mersininde yendigi altay'i, antalya'da yenmis bunun neresi $ike ?
Neyse bugün rakip olan antalya'yi savunmus gibi olmayayim  :-\

**KaR6**

antalyanın kumede kalması için 5 atması lazımdı, atmış işte.. biz de mersinden uzatmanın uzatmasında golü yemişiz, Memik diye bi herif omzuyla atmış golü.. bi 1 puan alsak biz kurtarıyomusuz herhalükarda, antalya 5 farktan az atmış olsaymış mersine 1 puan yetiyomuş.. zaten maç bitince mersinliler sevinç turu atmışlar ama haber gelince 5 fark oldugunu sahadaki 2 takım birden küme düşmüş olmuş işte..

çocuklugumdan beri bu hikayeyi dinliyorum ben, ey gidi  :)

Kaya

Memiiiik yedin Mustafanın çocukluğunu

kalptenþimþek

samuray

Alıntı yapılan: sosaka - 06 April 2012, 15:48:35
ekşisözlükten

teşekkürler bun yürekten yazdığına inanıyorum inşallah büyük altay.da en kısa sürede süper ligte görürürz

samuray

eğer bu kadro yla çıkacaksa takımımız bence yerinde doğru bi kadro sağbek mevkiinde mal lazar.a şans verecek diye ödüm kopuyordu çünkü hiç güven vermiyordu bana sadece bana değil sanırım tüm taraftarlarımızda aynı fikirdedir kemal.in oynamadığı mevki değil kemal sağbek.te de stoper kadar başarılı bi maç çıkaracaktır takımımızın tümünden kapasitelerinin çok üzerinde bi futbol ortaya koyup sivası yeneceğimizi düşünüyorum bunun başka yolu yok tek yol galibiyet inşallah tabiki f.b.nin antalyayı yenmesini bekleyeceğiz

kutsalforma

bizim komsular kafayi üsüttü galiba?
Yarimadan olan Sinopu karadan ayirip, tam bir Ada haline getirmek istiyorlarmis

twitter

bu yağmur niye başladı.
yarın günlük-güneşlik olur inşallah.