Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

zenke

Bi arkadaşımın maça geleceği bu akşam belli oldu. Temel spordaki bilet kampanyası hala sürüyor mu bilen var mı? Ya da fazla bileti olan varsa alabilirim. Temel sporun numarasını bilen varsa o da çok makbule geçer :)

55_OrHaN_55

06 April 2012, 00:07:16 #29596 Son düzenlenme: 06 April 2012, 00:14:04 55_OrHaN_55
Ulusal basında Samsunspor'lu 3 oyuncumuzun bejeke maçı öncesi soyunma odasında namaz kılmaları haber yapılmış, Allah (c.c.)'a kulluk görevlerini yerine getirmeye çalışan oyuncularımız vatan gazetesince suç işliyormuş gibi haber konusu edilmiş, diğer yayın organlarınca da vatan gazetesinin bu edepsizliği eleştirilip, oyuncularımız ve takımımız hakkında olumlu yazılar yazılmış, güzel yorumlar yapılmıştır. :) Samsunspor'la bir kez daha gurur duydum :)

http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/inonude-once-namaz-sonra-mac-119805.html

http://yorum.milliyet.com.tr/spor-inonu-de-once-namaz--sonra-mac/haber/6/33447594/index.htm?Page=2

http://www.f5haber.com/postmedya/namaz-kilan-futbolculara-buyuk-ayip-haberi-2879278/?ref=ana

kutsalforma

Ligde kalmamiza hic ihtimal vermiyordum. 8JK macindan beri uyuyamiyorum, artik su Sivas macini gecsekte Ligde kalsak.
Kazanacaz ulayynnnn!!!
Benim gibi birini gaza getirdiniz, helal olsun.

Not: Jeandan bile daha karamsardim

Levent ÖCAL

hedef halk gazetesinin haberine göre samsunlu bakmayanımız yarın maça gelicekmiş.  :kafa:

şuna maç öncesi veya sonu iyi bi giydirmek lazım da neyse  :-X

isyan

Sirinler gecen sene rizeli oyunculari cagirmistilar tribüne, bu kez de bakani cagirsinlar ayni sekil  :) Hak eder bence  :evet:

burakbas

gerekli giydirme yapılacaktır da büyük çaplı olur mu bilmem.

muzaffer4

bence olmaz şirinler çağırmış zaten..

BigBadMama5552

Bugün resmi sitede okuduğum bir habere göre Uğur Boral bütün takıma bir balık lokantasında yemek vermiş.  :)

AntZ

06 April 2012, 10:36:10 #29603 Son düzenlenme: 06 April 2012, 11:05:59 AntZ
Giydirmeli mi giydirmemeli mi bir kenara, maçtan önce bu tür şeyler kesinlikle yapılmamalı, maç sonrasına yorum yapmıyorum. Maçta tek odaklanılması gereken takımı nasıl daha iyi motive edeceğimiz olmalı.  Bu maç için "telafisi yok" çok hafif bir tabir olur.

Taraftar olarak çok güçlüyüz evet ama kendimizi kontrol etmesinide bilmeliyiz. Kontrolsüz güç güç değildir.  :ok

SametYılmaz55

maç öncesinde sadece takımı motive etmeye odaklanmalıyız.maç sonunda neler olur bilemem de maçtan önce bir olumsuzluk olması bizim için iyi olmaz.ya tamam ya devam maçında oyuncularımızı strese sokacak hareketlerden kaçınmamız gerekir bence

zenke

Alıntı yapılan: zenke - 05 April 2012, 23:48:20
Bi arkadaşımın maça geleceği bu akşam belli oldu. Temel spordaki bilet kampanyası hala sürüyor mu bilen var mı? Ya da fazla bileti olan varsa alabilirim. Temel sporun numarasını bilen varsa o da çok makbule geçer :)

Şimdi 1 tane maraton bileti aldım. Geriye 3 bilet kalmış. Forma olarak da xl ve xxl forma kalmış.

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: AntZ - 06 April 2012, 10:36:10
Giydirmeli mi giydirmemeli mi bir kenara, maçtan önce bu tür şeyler kesinlikle yapılmamalı, maç sonrasına yorum yapmıyorum. Maçta tek odaklanılması gereken takımı nasıl daha iyi motive edeceğimiz olmalı.  Bu maç için "telafisi yok" çok hafif bir tabir olur.

Taraftar olarak çok güçlüyüz evet ama kendimizi kontrol etmesinide bilmeliyiz. Kontrolsüz güç güç değildir.  :ok

Haklısın üstadım, sustum  :evet:

twitter

Kimin oynadığının önemi yok artık.
Formayı alan çıkıp oynayacak.

sosaka

ekşisözlükten

Alıntı333.süper lig'e çıktıkları zaman doğru düzgün sevinememiştim. kendi acımızla boğuşmaktan, ağlamaktan, üzülmekten samsunlu kardeşlerimizle sevinemedik. acımızı yaşamaktan şirinler'in güzelliğine kapılamadık. bir sene geçti samsunspor ömürlük bir maça çıkacak. inşallah lig'te kalır temennisi kalbimde, dilimde. samsunspor ayrı bir renk, şirinler ayrı bir tat. güzelim samsun'un şanlı takımı samsunspor. gönül isterdi beraber süper lig'te olalım, biz samsun'a gidelim, onlar izmir'e gelsin. biz iyice dibe giderken, elimizden tutup kaldıracak güç keşke bizi samsunlu kardeşlerimiz yanına götürse hemen. izmir'den, izmir'in siyah beyazından tüm samsun'a selam olsun. büyük altay taraftarlarının kalbi ve duaları sizlerle..