Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BigBadMama5552

Alıntıbizim komsular kafayi üsüttü galiba?
Yarimadan olan Sinopu karadan ayirip, tam bir Ada haline getirmek istiyorlarmis

O muhabbet bayadır vardı ya...Böylece Sinop'u cazibe merkezi filan haline getireceklermiş. Halamlar Sinop'ta yaşadıklarından dolayı biliyorum, halk bu durumdan pek hoşnut değil. Bu da Sinop Valisi'nin çılgın projesi olsa gerek.

cembaba

Ntvspor'a bağlanın gençler... Bizimle ilgili geniş bir haber varmış.

Uğur Yıldız

#BizimIcinSaldirSamsunum  twitter'ı olan arkadaşlar

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: CemBaba - 07 April 2012, 00:10:50
Ntvspor'a bağlanın gençler... Bizimle ilgili geniş bir haber varmış.

kardeşim açtım da verdi mi haberi verecek mi?

kutsalforma

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 06 April 2012, 23:03:46
O muhabbet bayadır vardı ya...Böylece Sinop'u cazibe merkezi filan haline getireceklermiş. Halamlar Sinop'ta yaşadıklarından dolayı biliyorum, halk bu durumdan pek hoşnut değil. Bu da Sinop Valisi'nin çılgın projesi olsa gerek.

Evet millet pek istemiyo. Aslina bakarsanda haklilar. Doga dengeleri bozulacak bi kere. Acilacak yerde denizin akinti siddetinin cok daha kuvvetlenecegi ve bunun etrafi, dogayi ve insani olumsuz etkiliyecegi söyleniyor.

Shane_Falco

Arkadaşlar bana bi yardımcı olabilecekmisiniz ?? Arkadaşım bana hediye amaçlı Samsunsporstore'den forma almış siparişi vereli 5 gün olmuş ve hala kendisine ulaşmadığı için forma telaş yapıp bana söyledi acaba bi sorun mu vardır diye.Sitede hangi kargo ile geleceği kaç günde geleceğine dair bir bilgi yok bu konularda bir bilgisi olan var mı ?? Bu sorunu biz mi yaşıyoruz yoksa herkes aynı şeyleri yaşadı mı ??

Ayberk

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Ayberk - 07 April 2012, 00:46:34
Ptt kargodur yüksek ihtimal

Eyvallah hocam çok saolasın pekala gelme süresine dair bir bilgi var mı ??

Desiqner

Aöf sınavı için yola çıkacağım birazdan.Aklımda sınavla ilgili zerre birşey yok.Bi SAMSUNSPOR var.Bakalım nolacak :D

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 07 April 2012, 00:38:47
Arkadaşlar bana bi yardımcı olabilecekmisiniz ?? Arkadaşım bana hediye amaçlı Samsunsporstore'den forma almış siparişi vereli 5 gün olmuş ve hala kendisine ulaşmadığı için forma telaş yapıp bana söyledi acaba bi sorun mu vardır diye.Sitede hangi kargo ile geleceği kaç günde geleceğine dair bir bilgi yok bu konularda bir bilgisi olan var mı ?? Bu sorunu biz mi yaşıyoruz yoksa herkes aynı şeyleri yaşadı mı ??

PTT Kargo ile gönderiyorlar, bildiğim kadarı ile gönderilecek kargo sayısı belli bir sayıya ulaştığında toplu gönderim yapılıyor, sen yine de bi kulübü ara sor 0362 238 36 96

muzaffer4

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 07 April 2012, 00:12:30
#BizimIcinSaldirSamsunum  twitter'ı olan arkadaşlar

yüklenin beyler..

muzaffer4

LİG Tv yi açın bizden bahsediyor..

ismail

Alıntı yapılan: kutsalforma - 07 April 2012, 00:34:53
Evet millet pek istemiyo. Aslina bakarsanda haklilar. Doga dengeleri bozulacak bi kere. Acilacak yerde denizin akinti siddetinin cok daha kuvvetlenecegi ve bunun etrafi, dogayi ve insani olumsuz etkiliyecegi söyleniyor.

ben sinoptayım arkadaşlar üni de.bu hafta sınavlarımdan dolayı gelemiyorum normalde kaçmadı maç ama neyse babam orada beni aratmayacak inşallah..Aslında insanlar bu tip şeyler istiyor ama sinopun doğal güzelliğinin değiştirilmesinden korkuyor.baştan yol yapımına da karşı gibiydiler şimdi yollar yapıldıkça hoşlarına gidiyor

muzaffer4

http://www.facebook.com/yunusemre.oktar1#!/photo.php?fbid=336265169719954&set=a.336261533053651.91376.190795134266959&type=3&theater

bu çocuk ultraaslan samsun dan maratona karaborsa bilet satıyor şirinlerin sayfasına yazmış..

feveran

Alıntı yapılan: ekigho55 - 07 April 2012, 12:03:31
http://www.facebook.com/yunusemre.oktar1#!/photo.php?fbid=336265169719954&set=a.336261533053651.91376.190795134266959&type=3&theater

bu çocuk ultraaslan samsun dan maratona karaborsa bilet satıyor şirinlerin sayfasına yazmış..

serkan tanıyor bu cocugu her zmankı yaptıgı iş