Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

lucarelli

Kaptanlık konusunda hocaya sanki çok yükleniyoruz gibi geliyor. Uğur yaptığı veya yapacağı hiç bir şey ile bırakın kaptanlığı, formayı bile haketmiyor. Benim de zoruma gidiyor bu adamın kaptan olması ama sadece hoca değil, yönetimde de Uğur Boral'ın kaptanlığı kimsenin canını sıkmıyor anlaşılan. Yoksa onlar da müdahale ederlerdi. Sonuçta yönetim katında kabul görmemiş biri kaptan olamaz.

isa55

bizim takım için futbol tamamen psikolojik. Bir maç daha yıka hocam beyinlerini

twitter

Hocam son bir maç.
Heykelin kalıbı hazır.

ChucKeR

bu hafta oynanan oyunun bütün hafta çalışıldığı belliydi. sadece gaz değil yani, brşeyler düşünülmüş. teşekkür ederiz.

Furkan

Hoca bu takımı ligde tut dualarımız sizlerle, tutamasan da bırakma bizi

muzaffer4

seneye play off oynatacak inşallah...

cembaba

Sadece şu resim bile bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor. Sonra Petkoviç neden erken gitmedi diyorum. :( Takıma ruh geldi de geç geldi. Sivas'ı yenelim, ligde kalalım. Seneye bizi çok iyi yerlere getirecek hocamız inşallah.

ahmetsefa55

AlıntıSamsunspor, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı 10 maçta 19 puan toplamayı başardı.

Ligde kalma yolunda umutlarını son haftaya taşıyan Karadeniz ekibi, Bakkal'dan önceki dönemde ise 23 maçta ancak 17 puan alabilmişti.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e teknik direktör Vladimir Petkovic ile başlayan kırmızı-beyazlılar, başarısız sonuçlar üzerine teknik kadroda değişikliğe gitti. Ligin 24. haftasında Samsun'da oynanan Fenerbahçe maçıyla takımın başına geçen Mesut

Bakkal, ligin son sıralarına demir atan takıma adeta can simidi oldu. Ligde oynadığı ilk 23 haftada 3 galibiyet, 8 beraberlik ve 12 mağlubiyetle kötü bir performans çizen Karadeniz ekibi ancak 17 puan toplayabildi. Bakkal'ın teknik direktörlüğe gelmesiyle ivme kazanan takım, tecrübeli teknik adamın yönetiminde çıktığı 10 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak 19 puan toplamayı başardı. Kırmızı-beyazlılar, bu süreçte Fenerbahçe'yi sahasında 3-1, Beşiktaş'ı da deplasmanda 1-0 yenme başarısı gösterdi.

Samsunspor'un ligde kalma mücadelesinde umutlarını son haftaya taşıyan Bakkal ve oyuncuları, Spor Toto Süper Lig'in son maçında 7 Nisan Cumartesi günü sahasında Sivasspor'u yenip Fenerbahçe-Medical Park Antalyaspor maçının sonucunu bekleyecek. Kırmızı-beyazlılar, Medical Park Antalyaspor'un yenilmesi, kendilerinin de Sivasspor'u yenmesi halinde ligde kalacak.

Samsunspor'un Mesut Bakkal yönetiminde oynadığı maçlar ve alınan skorlar şöyle:

Maç                                Skor
---------------------------------------------------
Samsunspor-Fenerbahçe 3-1
Kardemir Karabükspor-Samsunspor 2-1
Samsunspor-Eskişehirspor 3-1
MKE Ankaragücü-Samsunspor 0-3
Samsunspor-Bursaspor 0-3
Medical Park Antalyaspor-Samsunspor 0-2
Samsunspor-Gaziantepspor 0-0
Kayserispor-Samsunspor 2-0
Samsunspor-Mersin İdmanyurdu 2-0
Beşiktaş-Samsunspor 0-1

http://www.ligtv.com.tr/haber/samsun-cok-mesut

binikalamadım

KareAs55

Yenilince kaçan çocuklar gibisin. Küstüm oynamıyorum hesabı !

isa55

isa55

maviay55

AlıntıSamsunspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Sivas yenilgisi sonra takımın küme düşmesi üzerine görevini bırakacağını söyledi.

Kaynak Lig Tv

kötü günde yanımızda olmayan hiç olmasın..sende s..git hoca sende..

en çok koşan oyuncu ofansa az da olsa yardım eden hakan arslanı oyundan alıp,defansif oyuncu murat ceylanın sağa sola pas atan bi oyuncu olduğunu görememişsin! fink golü atmış oldukça moralli takıma katkısı da var neden oyundan alıyorsun anıl dilaverden ne gördü ki bu takım bu sezon sen ne bekliyorsun! serdar akaki değişikliğinde son kurşunundu resmen  :x(( :kafa:

sunbeam

Takima büyük katkida bulundugu bir gercek ama mac biter bitmez öylesine kararli sekilde "birakiyorum arkadas iste" demesi pek hos degil. Neyse yinede seninde katkilarinla umutlanmistik. Bu bile büyük basariydi ama neye yarar artik.