Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

yirmiuc

2. yarıdaki Karabük yenilgisinden sonra ligde kalamayacağımızı düşünmüştüm.
Bundan sonraki hiçbir kader maçını kazandıramasan da umudumuzu son haftaya kadar taşımamızı sağladın, kendi adıma çabaların için teşekkür ederim.

SametYılmaz55

seninle doğmadık,seninle de ölmeyiz Mesut hoca.bu saatten sonra gidersen verdiği sözden dönen olursun.eğer kalırsan da sözünün eri olursun.bundan sonra ne bir futbolcuya ne bir teknik direktöre değer vermeyeceğim.alıyorsa parasını yapacak işini deyip geçeceğim.değer verdikçe hepsinin bir tarafları oynuyor sonra

ngonge

Mesut Bakkal nabız yoklamak için de istifa etmiş olabilir, bekleyelim görelim.

binikalamadım

kendimi hocanın yerine koyuyorum edeyim böyle işin içine bende istifa ederdim böyle bir maça tescilli Samsunspor düşmanı böcek atanıyor...hepimizin morali daha bu atamayı duyunca çökmedi mi...bu hocaya ve takımada yansımıştır..

saim55

Ayıp ettin hoca. Çocuk gibi gideceğim diye tutturmak da ne. Bu takıma katkın ölçülemez ama böyle bir maçın ardından ne bu böyle. Yazık oldu. Zaten sinirler gergin. Seni hiç bir türlü anlayamıyoruz bugün.

Önceki haftalarda hiç bir hamlende hata görmüyordum ama bu hafta yaptıkların külliyen yanlıştı. Resmen verdin maçı

AllydeenleaR

eyvallah hocam bu takıma çok şey kattın umut verdin bize de her maç sonunda kendi puan durumunu söylemenin mantığı nedir.
takım düşmüş sen dijitürke ben geleli beri 19 puan aldık diyorsun. tamam haklısın da karabüke antepe sivasa kaç puan değerinde maçlar kaybettik onu da söyle.

yine de takıma kattıkların için teşekkürler, bize verdiğin umut için teşekkürler.
belki döndüğümüzde yine görüşürüz.

Akyol

Vay be hoca hani düşsekte kalsakta seneyede buradaydın? Şimdi anlaşılıyor neden hiçbir yerde tutunamadığın  ;)

Hangi helallik geçen hafta %90 kalacağız dediğin ligden düştüğümüz için mi? Ağzının ayarı yok hoca selametle... :x((

Ahmeti

hoca kapı açık isteyen gidebilir bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ama daha düne kadar farklı konuşuyordun bugün farklı konuşuyorsun yakışmadı bu sana

Jnr.Serkan

Serkan

Hocayla başkanın arası zaten Kayseri maçından sonra gerilmişti Kalsak da kalmasak da gidecekti ; mazeret  aramaya gerek yok siktirsin gitsin...

beşnumara

O da o durumun farkında ya serkan.Onun için ısrarla hayır hayır gideceğim diyor.Samsunspor'a oyuncu da çok hoca da.

GökhanÇağlar

Ulan takım düşmüş.Adam çıkmış gidicem de gidicem.Gitmezsen adam değilsin.Bir an önce terket Samsun'u

55_OrHaN_55

gitmek isteyen gitsin, Allah' (c.c) ın izniyle biz hep buradayız.

AllydeenleaR

Alıntı yapılan: Serkan - 08 April 2012, 11:27:14
Hocayla başkanın arası zaten Kayseri maçından sonra gerilmişti Kalsak da kalmasak da gidecekti ; mazeret  aramaya gerek yok siktirsin gitsin...

kardeşim/abicim olayı anlatabilirmisin biraz?

hala kızı

PETKOVİÇ'in kanser hastası yaptığı takıma mucezevi bir ilaç olarak gelmiştin,hayat bu ya yoğun bakıma alındık diye canımız çıkmadan ümidimizi kesmemiştik işte...
çaresiz bakışların hiç gözümden gitmeyecek hocam.