Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Kabul edelim, Mesut Bakkal ile çok başarılı bir dönem geçirdik. Buna karşın gerçekten de ayıp etmiş, açıklamasını dinledim, bahane arıyordu...

Ama belli olmaz, hemen gömmeyelim derim...

ChucKeR

başkan iyi demiş, saolsun. hep böyle atarlı ol canımı ye başkan.

samuray

hoca sen bulunmaz hint kumaşı değilsin tabiki verdiğin emekler için tşk.ler son finıal maçımızda finki neden oyundan aldığını bi anlayan varmı 1.0 dan sonra devre arası hicmi konuşmadın oyunu okuyamadın defans hattımızda öyle açıklar verdikki elini kolunu sallayan ceza sahamlıza girdi hani düşsek bile ben bıramam diyordun kimseyle konuşmadan nereye gidiyorsun hoş gidersende koskoca samsun camiası saana mahkum değil bunuda bilesin

AllydeenleaR

bazı arkadaşlar mesut bakkalın istatistiksel olarak iyi performans gösterdiğini söylemiş de futbol da istatistik ne kadar geçerlidir?
rakibin antepten içerde 1 puan,
rakibin karabük deplasman yenilgi,
umutlandığımız içerde bursa maçı 0-3 yenilgi,
son umut dediğimiz kayseri deplasman yenilgi,
kader maçımız sivas içerde malubiyet.

kimleri mi yendik?
küme düşmüş ankaragücü,
iddaasız mersin,eskişehir
ligden kopmuş beşiktaş,
fener (gekas olmasa diyebiliyormuyuz?)
kötü antalya.

başarılı mı mesut bakkal? her maçtan sonra " biz geldiğimiz günden beri şu kadar puan topladık. takımın 23 haftada topladığını biz 5 haftada topladık" derken çok başarılıydı.

işine baksın mesut bakkal

##kdc##

Adam gitceğini açıkladı diye bok atmaya gerek yok, geldi 23 hafta yaşayamadığımız lig heyecanını son haftalarda yaşattı. Kader, nasip ne diyelim, bana göre başarılıydı. O açıklamayı yapmasaydı bunları değil yazmayı aklınızdan geçirmezdiniz.

yirmiuc

Sevgili hocam, elbette önemli puanlar aldırdın , petkoviçe nazaran daha başarılısın, amenna.
Ama kendi reklamını yaparken Karabük ve Antep'in performanslarına da bir bak ve düşün. 
Küme düşme hattındayken play off'un ucundan döndü iki takım da.

Çok iyi hocaysan ; Son 8 haftada 1 galibiyet almış bir sivasa yenilmeyeceksin.
Takımda forvet problemi varken ve zenkeyi de oynatmıyorsan Bance'yi göndermeyeceksin hocam.

Herneyse netice itibariyle sen küme düşen bir takımın hocasısın.

Kaya

Şartlar oluşsa dahi devam edilmemeli..

Söyledikleri,verdiği sözler birbirini tutmuyorsa orda bir sıkıntı var demektir..

Düşmemeye oynayan takımın teknik direktörü kriz yönetimi işinde de başarılı olmak zorundadır..Başaramadı..Bance ve Zenke sonuna kadar hatalı da olsalar gönderilmemeliydi..Son haftalara girilirken bir tek Ekigho'ya kalmak intihar oldu.O da başarılı olduğu mevkide oynayamadı.

Son maç yaptığı inanılmaz hata sonumuzu getirdi.Sivas gibi ligin deplasman takımına karşı oynuyorsun,en iyi özellikleri kontraatak olan bir takım,bizde de tek özelliği rakibi bozmak ve ani atakları kesmek olan Fink ve Hakan'ı çıkarıyorsun.. Gole ihtiyaç duymak,sabırsız davranıp emniyeti elden bırakıp orta alanı boşaltmak demek değildir.Fink ve Hakan çıktıktan sonra verdiğimiz pozisyonu lig boyu vermedik biz.Sabırlı davranıp sonuna kadar 1-1 götürmeyi deneseydi golü elbet bulacak,gardımız da düşmeyecekti..

Kısacası yolu açık olsun..Bize sözünün eri adam lazım..

usare

09 April 2012, 18:14:43 #367 Son düzenlenme: 09 April 2012, 21:30:28 usare
Adamlar kalır kardeşim, Adamlar...

emre

@Kaya yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum.

Bjk maçından sonra da Salih Çakır ve Genç Kozluklu abilerime de dedim,ben süreci çok iyi yönettiğini düşünmüyordum.Ancak teknik,taktik olarak en fazla yanlışı son maçta yaptı bence. Bu yazdıklarımın gideceğini açıklamasıyla alakası yok.

samuray

bencede son yaptığı yanlış bize çok pahalıya mal oldu onun fink hakanın çıkarılması orta sahayı boşalltıı adamlar elini kolunu sallya sallya ceza salmıza girdiler vede çok pozisyon ürettiler hani düşsek dahi kalacam diyordu vede böyle gitmemeliydi başkanın açıklamalarından anlaşılan o ki yönetimden kimseye haber vermeden çekip gitmiş bu yakşımadı işite

HoliganSamSunLu

olan oldu maç la ilgili değilde bu gemiden kaçarcasına maç sonu açıklaması yanlıştı gitse bile böyle olmamalıydı

beşnumara

Hoca sen bu yanlışı Bursa maçında yaptın 3-0 mağlup olduk.Sivas ofans olarak Bursadan daha iyi takım nasıl her şeyinle saldırırsın.La son 10 dakikaya 1-1 gir ne olacak orta sahanı nasıl verirsin sen adamlara.Allah her şeyi biliyor seni Allaha havale ediyorum ve bundan sonra gideceğin hiç bir takımda da bu taraftarı göremeyeceksin bunu sen de biliyorsun.

ahmetsefa55

elinde kadir bekmezci bile yoktu adam ne yapsın ?

bu kadroyla buraya kadar iyi bile getirdi.
banceyi yollarken gekasın sakatlığı yoktu.
zenke affedılecek birşey yapmadı.ayrıca zenke olsa ne olur ? 34 haftada 1 gol atmıs..
kısacası bence gorevını yaptı.daha ıyısı mutlaka olabılırdı ancak iddaamızı son haftaya taşıması bile başarıdır bence.
petkovıcın 23 haftada 17 puan aldıgı ligde , 11 haftada 19 puan aldı.

ChucKeR

melo bir şekilde play-off'da oynayacak. bunun kılıfını uydurmanın yollarını arıyo bütün camia.

hoca da aynısını yapmalıydı, gekas olsa bance olsa eywallah da anıl varken takım için affettim diyecekti. anılın sırtına top çarpmayacaktı, maçı alacaktık. sonra da sen bana yanlış yaptın defol zenke diyecekti, yeni daha iyi yabancılar alacaktık gelecek sene.

hocalık bence tahtaya kadro çizmekten önce budur. 2o'liklerle sidik yarıştırmamak lazımdı.

lucarelli

Koskoca bir sezonda tek golünü içerde Ankaragücünü atan adamın bizi kurtarması çok zor bir olasılık bence. Mesut Bakkal Zenkeyi oyantmadığı için eleştirmem. Son maç sadece Akaki hücumda gol ararken Finkin iyi olduğu bir maçta çıkarılmasını eleştirebilirim. Ama yine de büyük hata olarak görmüyorum. Yedek klubesinde Murat Ceylan'dan başka girebilcek bir adam yok. Hoca oyuncu değiştirmese bu sefer de neden değiştirmedin diye eleştirilirdi. Hoca kendi doğru bildiğini yaptı, istediğini alamadı. Koca kafa Anıl topu aramak yerine tutabilse belki biz öne geçecekti 2-1.