Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

Kaya

Zenke ile ilgili cevabından sonra aklıma gelen tek şey direk sözleşme uzatması oldu...Sözleşme yenile hoca ve savaşan,çarpışan,prese dayalı bir takım kur.

KotuCocuk55

Lig karnesi:
Petkovic 21 mac 3 galibiyet 7 beraberlik 11 maglubiyet
Mesut Bakkal  8 mac  4 galibiyet 1 beraberlik 3 maglubiyet

1 beraberlik evimizde antepe karsi cok kritikti. 3 maglubiyet karabük deplasmaninda, bursa ile icerde ve gecen hafta kayseri deplasmaninda..

Sonucta hoca ne oyunculari secti,ne takimi kurabildi,nede kamp yapabildi..

Burda bir cok kisi 10.haftadan itibaren dustuk,yandik,bittik gibi kelimeler kullandi ama görüyoruzki su son oynadigimiz karabük,bursa,antep ve kayseri maclarinda alinacak puanlar bizi ligte tutabilirdi..

Hocanin bu kritik maclarda takimi istedigim seviyede oynatamamasina ragmen,Bank asyada kim gelecekki teknik direktör olarak? bu sehre alismis,takimi taniyan,yönetimi taniyan mesut bakkal bir avantaj saglayacaktir.Uzun vadeli bir plan yapabilir.Petkovicle 21 hafta devam ettik,bir ilke imza attik belki ama sonucu agir oldu..Mesut hoca umarim kalmak istiyordur ve yönetim kendisine destek verir.

Ligten düsmemiz durumunda bizde yikik havamizdan cikip hocaya destek vermeliyiz.Bu sene sürekli yenildik ama unutmayin gecen sene sürekli kazanan taraftik.Cikmak icin tekrar kazanmayi aliskanlik haline getirmemiz gerekiyor.Bide unutmayalim.Ligte ilk 6 hafta ve ilk 10 haftalik performanslar sonunda ilk 4 te yer almamiz gerekiyor.Cikan takimlarin nerdeyse tamami bu istatistikleri tutturmus..

Nisanin basinda ligler bitiyor ve önümüzdeki seneyi planlamak icin cok uzun vaktimiz var,bunu iyi kullanalim!

Burak

Uğur Boral konusuna ben katılmıyorum sonuçta Murat Yıldırım sahada yoktu. Yabancıları bir kenara alırsak Adem , Kemal , Hakan Arslan , Ertuğrul , Murat Ceylan kalıyor geriye Adem hariç hangisine kaptanlık verilse garip kaçardı oda herhalde yaş ve tecrübe faktöründen ötürü Uğur Boral'a vermiş olabilir. Ben Mesut hocayı çok seviyorum takımı sahiplenmesi çok güzel sonuçta takıma müdahele etme şansı yoktu kaldı ki bu sığ kadroyla iyi de iş çıkardı bu haftalara kadar taşıdı başka hocaların elinde olsak 22-23. haftalarda havlu atmış olabilirdik ben seneye devam etmesinden yanayım sonuç ne olursa olsun

Ollivanders

Başkan , M. Bakkal ile oturup konuşmalı. Tam destek verdigini , hangi futbolcuyu istiyorsa alınacagını , uzun sureli bir çalışma periyodu izleyecegini belirtmesi ve hocayı ikna etmesi gerekiyor. Umarım başkan ve bakkal da boyle dusunuyordur. Olayların boyle gelişmesi durumunda seneye çıkabiliriz. Aksi halde kaos buyur ki bu durumda amatöre kadar yol alırız.

emre

Bu son 3 maçta taraftarın verdiği tepki ve destek; başkanı,Mesut Hocayı ve bank asya sürecimizi belirleyebilir.

FaTiH_HaN

Bu süreçte kime tepki kime destek verileceğini çok iyi ayarlamak lazım, kurunun yanında yaşta yanmamalı, birilerine gönderme yaparken takım için yararlı olabilecek ve emeğinden yüreğinden şüphe etmediğimiz isimleri motive etmeliyiz, özellikle başkanın, hocanın ve takımda kalmasını istediğimiz futbolcuların hevesini kırmayacak ve onları cesaretlendirecek şekilde ayarlanmalı tepki ve desteklerimiz.

SametYılmaz55

birinin şu oyuncularımıza konuşmayı öğretmesi lazım.büyük takımlar nedir ya :x((

SAMSUNLU ORUMA 55

ah be mesut hocam yönetim seni sezon başında getirseydi, şimdi herşey çok farklı olurdu zzzzz

fanatik samsunsporlu

mesut hoca da ümidi kesti anlaşılan

isyan

Adem varken, daha iki ay önce gelip fener avukatligi yapan adamlara kaptanlik veriyorsun ya hocam, pes dogrusu  :-X :(

ahmetsefa55

bu kaptanlık olayıyla kendı kredını azaltıyosun farkındamısın ?

isa55

uğur oynama şartı mı koydu gelirken hocam

özkan

2 aylık kiralık adama kaptanlık verilidğini başka yerde gördüysen söyle,susalım.