Teknik Direktör | Mesut Bakkal

Başlatan Kaya, 27 January 2012, 17:01:49

« önceki - sonraki »

saim55

Hocamıza güven sonsuz. Düşsek bile, ki Allah korusun, hocamız inşallah bir yere gitmez. Ben hayatımda böyle cana yakın birini görmedim.

buonanotte

Elinde olan malzemeyi en iyi şekilde kullanıyor.

minci

Şu takımın başına yüzlerce hoca geldi geçti. Eleştiri almayan bir hoca hatırlıyormusunuz? Elbetteki herkesin zaman zaman hatası olacaktır ancak önemli olan bana göre hoca en az hatayla en çok puan alan ve altyapıdaki gençleri takıma kazandırandır benim için. Mesut hocanın elindeki malzeme bu. Açıkçası hocanın bu kadroyla bundan daha iyi bir sonuç  alması bence çok zor. Dikkat ederseniz geldiğinden beri 18 puanın yanısıra takım golde atıyor. Bunları göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum. Bu sene düşsek bile Mesut hocayla altyapısı olan iyi bir takım kurup yine lige çıkarız.

isa55

Hocanın yapacağı tek değişiklik Serdar'ın 11 başlaması olabilir. Uğur'un oynamasıymış, Zenkeymiş hikaye

Desiqner

Hocam yanına Ertuğrul  , Adem  Ve Kemal'i al.Geriye kalan bütün ruhsuzları gönder yeter artık...

celebi

mesut hoca bizde kal ve bu takımı tekrar çıkart

Desiqner

Seneye geri döneriz.Mesut hoca ve ekibiyle Samsunspor ruhunu yaşayabilecek oyuncular lazım.Savaşacak , Mücadele edecek...

ahmetsefa55

sana tek kızabılecegım nokta ; serdar özkanla olan kişisel münasebetini göz ardı tutamaman..

geçmişte yaşadığınız kişisel kavganız yüzünden serdarı oynatmaman , üretkenliğimize dolayısıyla da skorlara yansıdı.

Theofanis Gekas

başta hep kalmanı istemiştim ama inşallah sende gidersin hoca,gaz vermekten başka bişey yaptığını düşünmüyorum,takımı sen kurmadın orasıda doğru ama kişisel husumetlerin yüzünden serdar özkan yerine zenke malını oynatıp yaktın bizi,ne kadar umursamaz olsada banceyi yolladın,denize düşen yılana sarılır diye bir laf var keşke yılanlara sarılsaydında bölye olmasaydık...

burakbas

Mesut hoca kal bizimle. 1 sene antreman yapalım geri dönelim.

ChucKeR

oyunu yığmışken yaptığı değişiklik oyunu tamamen değiştirdi. ekighoyu sağa al. niye? uğur bey sola geçecek. 3 dakika dayanamadık. eğer bişeyi değiştirceksen iyi gideni değil kötü gideni değiştirmek gerekir. zenke oynayamıyorsa yerine adam al tabi.  uğur bey sağda yapamıyosa serdar girsin di mi .

Theofanis Gekas

mesut bakkal işallah böyle buruk olmadığımız günlerde de kutlarız doğum günümü dedi,kalmayı düşünüyor galiba

ChucKeR

SAMSUNSPOR KAPTANINI RAKİBE GÖRE BELİRLEYECEK TAKIM DEĞİL. hiçbir takım böyle değildir aslında. ve bu 2. defa oluyor. 1.'sine eywallah çektik hoca yeniydi,uğur yenildi falan. ama bu noktada bunun tekrarlanmasını kaldıramıyorum.
eğer bu kadar küçülmüşsek zaten iş işten geçmiş artık. ölmüşüz ağlayanımız yok. yarın gs ile oynasak anıl, güngörenle oynasak hakan mı kaptan çıkacak. artık bıraktım izlemeyi, takibi. seneye ilk haftadan başlarım yeniden.
petkoviçle o kadar hafta sinir stres yaşadım , hiç bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum.bir an önce düşelim de sen de uğurun da s.....in gidin artık.

adem, bahia, kemal, hakan arslan hakediyo o pazubandı uğurdan önce.

başarı değil sağlam bir duruş bekliyorum ben bu klüpten.

maviay55

uğur boralı Kaptan çıkarmanın alemi ne hoca  :x((  :x((

ngonge

Şu Zenke sevdan sana çok pahalıya mal oldu, artık FB maçından çıkarken yaptığı hareketler ile belki anlamışsındır Hoca.