Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

;D Bende Ademle ilgili kısıma baktım abi.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 April 2012, 12:24:25
valla gayet normal bence de.. murat golü attıktan sonra ben de kaldırdım ellerimi adak mı oluyo artık, noluyosa böyle biterse şükür namazı kılacam dedim ki öyle geldi içimden.. maça kadar kılacam işte ama bakalım  :)

la bilader bir an önce o adağı yerine getir...
maça kadar en ufak pürüz kalmasın lütfen yani :D
farz-ı misal ben 2 haftadır formayı yıkayamıyorum..
6 puanı o forma  üzerimdeyken gördüm :D
bir hafta daha yıkanmayacak.  ??? ???
artık maçta benim yanımda maç seyredeceklere Allah sabır versin.
Bildiğin kokuyor :D :D,
ama ne yapacan 3 galibiyeti var formanın totalde :D

lütfen herkes sorumluluğunu yerine getirsin ...  :peeh: :peeh: :peeh:

CurvaSs

play off uygulaması gelecek sene de devam edecekmiş. ekstra olarak bir de play out olacakmış.

Stelea

Play Out'ta Süper Ligin sondan 3.takımıyla 1.ligi 3.sırada bitiren takım iki maç yapacaklar.Kazanan takım Süper Lig'de yer alacak.Benzer uygulama Bundesliga'da yapılıyor.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Stelea - 04 April 2012, 15:26:12
Play Out'ta Süper Ligin sondan 3.takımıyla 1.ligi 3.sırada bitiren takım iki maç yapacaklar.Kazanan takım Süper Lig'de yer alacak.Benzer uygulama Bundesliga'da yapılıyor.
Almanya'da böyle bir uygulama olduğundanmı bahsediyorsun?
Türkiye'de böyle bir uygulamamı söz konusu? konuyu açarsan !...

CurvaSs

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 04 April 2012, 15:36:36
Almanya'da böyle bir uygulama olduğundanmı bahsediyorsun?
Türkiye'de böyle bir uygulamamı söz konusu? konuyu açarsan !...

almanya'daki uygulamayı bilmiyorum ama gelecek sene türkiye'de bu uygulama olacak.

Stelea

Curva konuyu yazdı ben de bilgi verdim play out hakkında. Bu uygulama Almanya'da yapılıyor seneye de bizde olacakmış gayet açıktı cümlem!

twitter

bank asya ile super lig arasinda ucurum var super ligden takim dusmez

bi kere bank asyada yabanci siniri 3 ve 23 yas

burakbas

vip biletiyle maraton a girebilir miyiz ? :)

burakbas

CurvaSs

Alıntı yapılan: de_brk7 - 04 April 2012, 15:40:59

vip biletiyle vipe girersin. :D ki vipte olacaksan eline bir de profesyonel fotoğraf makinası al, bul bi' yerlerden, koreografinin fotoğraflarını çek. multimedya'ya ihtiyacımız var zaten. :)

burakbas

güvenlik görevlisi ordu maçında içeri girmeseydin seni maraton a alırdım dedi , belki girerim diyordum. insanın aklı kalıyor :)

CurvaSs

Alıntı yapılan: de_brk7 - 04 April 2012, 15:49:14
güvenlik görevlisi ordu maçında içeri girmeseydin seni maraton a alırdım dedi , belki girerim diyordum. insanın aklı kalıyor :)

sen yine de profesyonel fotoğraf makinesi bulursan vipte kal ve koreonun fotoğraflarını çek, öncesi sonrası şeklinde. kamera bulamazsan dene maratona girmeyi istersen.

hala kızı

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 10:28:48
http://zaman.com.tr/haber.do?haberno=1268425&title=haber-yorum-samsunun-ligde-kalmaya-inanci-tam

bu da benim haber yorumum...
Bu sabah gazeteyi fanatik fenerbahçeli dahiliye doktoromuz bana gösterdi ve artık bende samsunsporluyum dedi :) :)

Ahmeti

Cumartesi günü gişelerden bilet satılacak mı bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar.