Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 03 April 2012, 18:08:56
az önce bilet aldım.hastaydım sabahtan beri yataktan kalkamadım maraton biletleri bitmiş alamadık..bilet kuyruğundaki adamların çoğu hayatı boyunca nerdeyse maça gelmemiş,keşke mersin maçı gibi 3000 kişi olsak şunlar stada giremese

böyle önemli bir maçı mı?

Cheregi

İstanbul'dan gelmeyi düşünüpte bilet bulamayanlar sıkıntı yapmasın, Kadıköy'de Fenerbahçe'mizi! desteklesinler  :P

Levent ÖCAL

maraton ve belediye evleri kale arkası tükenmiş biletx den sorgulama yaptım, vipde ve şehir tarafına bilet var daha

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: ekigho55 - 03 April 2012, 18:19:27
böyle önemli bir maçı mı?

çift takımlılarla izlemektense evet

Burak55

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 03 April 2012, 18:31:55
maraton ve belediye evleri kale arkası tükenmiş biletx den sorgulama yaptım, vipde ve şehir tarafına bilet var daha

Butun biletler tükenmiştir :)

muzaffer4

Alıntı yapılan: Cheregi - 03 April 2012, 18:28:24
İstanbul'dan gelmeyi düşünüpte bilet bulamayanlar sıkıntı yapmasın, Kadıköy'de Fenerbahçe'mizi! desteklesinler  :P

yok artık eğer fenerbahçe mz diyecek duruma geldiysek değil 1. lig 3. lige düşelim..

BigBadMama5552

Alıntıİstanbul'dan gelmeyi düşünüpte bilet bulamayanlar sıkıntı yapmasın, Kadıköy'de Fenerbahçe'mizi! desteklesinler 

Allah yazdıysa bozsun :D Hayatta en son isteyeceğim şeydir herhalde Fenerbahçe'yi desteklemek.

5trawberry

Beyler biletler bitmis karaborsacilara mi kaldik simdi ?

twitter

Deplasman tribünü ne olacak acaba?
Gidip isteyen alabilir mi bilet

özkan

5trawberry

Sivassporlular kavga cikarmayacaksa doldururuz problem degil :)

samuray

tek bir maç için f.b.li olacağız yenmeleri iin tabiki kyoksa biz yenip f.b yenilirse yine hüsran olur bizim açımızdan ama sanmıyorum f.b.nin ant.ya yenileceğini inşallah onlar yener biz yeniriz ve süper ligte kalırız

Cheregi

Alıntı yapılan: BigBadMama5552 - 03 April 2012, 18:59:50
Allah yazdıysa bozsun :D Hayatta en son isteyeceğim şeydir herhalde Fenerbahçe'yi desteklemek.

Alıntı yapılan: ekigho55 - 03 April 2012, 18:54:25
yok artık eğer fenerbahçe mz diyecek duruma geldiysek değil 1. lig 3. lige düşelim..

Hemen kızmayın azıcıkta YD ye dokundurmak için söyledim  :kanka: Ayrıca ben bu hafta destekliyorum  8)

Stelea

Barcelona - Milan 0-0 ın rövanşında bu akşam 21:45'te karşılaşıyorlar. Maç Star'da  :ok

GurbetciFanatik

inanmicaksiniz ama suan Barcelona -milan macina bakiyorum
ve oglumun sinifindaki bi yunan cocugu geldi
Gekas hayrani ve Samsunsporu tutuyor
Soke oldum önce bi sarildim sirtaki dedim.
Ama ben bu cocuga nasil simdi söylim Gekas gidiyor diye  :kafa:
Hey Gekas evime bi Yunan 15 yasinda cocuk geldi ve sayende Samsunsporlu oldu  >l< >l<