Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Abilerim kardeşlerim, Birine kan vermeden önce tok mu olmak lazım açmı ??

erkutdem55

Alıntı yapılan: Ekrem - 02 April 2012, 22:35:25
Abilerim kardeşlerim, Birine kan vermeden önce tok mu olmak lazım açmı ??

çok açsan olmaz,kan şekerini düşürdüğü için,tok olmanda fayda var.hatta o yüzden kan verdikten sonra meyve suyu veriyorlar.çok çok açsan bayılırsın zaten

Ekrem

Ayberk

Burada montajlanmış paint-terk bir fotoğrafım var :D Size zahmet bir girip, alttaki beğen'e tıklatıp beğenirseniz çok makbule geçer, paris'e giderim :) uçakta mazotum, çorbada tuzum olsun diyenler:

https://apps.facebook.com/tatilebaskoydum/DisplayPhoto.aspx?id=940

teşekkürler... :)

kamuri

beyler erreada müthiş bi kuyruk var ben aldım biletimi bence biletler 2_3 saat içerisinde biter acele edin derim bu arada erreadan çaıkarkan bağırarak dedim ki içerdeki herkese mersin maçında nerelerdeydiniz dedim herkes donup bana baktı eminim bjk yi yenmeseydik gene 3000 kişiye felan oynayacaktık son maçı ama yendik ya şimdi 20000 e oynarız halbuki ne olursa olsun bjkyi yenmesek bile son maçımızı gene full oynamalıydık acı ama gerçek bizim taraftarımızın çoğu başarı için var maalesef tabi herkes değil

Ahmeti

Mesut Bakkal radyo 92.4'te konuşuyor

Tufan

AlıntıCoca Cola Akademi Ligi Karadeniz Grupları'nda mücadele eden U14, U15, U16 ve U17 takımlarımız bu hafta yaptıkları maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, bir de mağlubiyet aldı. U15 takımımız Karadeniz grubunu 55 puan toplayarak namağlup bitirdi ve Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.  Takımımız oynadığı 21 maçta  17 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Attığı 66 gole karşılık kalesinde sadece 5 gol gördü. Ekibimiz, 5 grupta oynanan U15 Ligi'nin tek namağlup takım olma başarısını gösterdi. U14 takımımız ise  grubunu 21 maçta 47 puan toplayarak 2. sırada tamamladı.

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=225

Helal olsun çocuklara son maçta Trabzona koymuşlar deplasmanda.
Forumda ayrı bir altyapı ve güncel Samsun amatör başlığı açmamız gerekiyor diye düşünüyorum.

CurvaSs

03 April 2012, 14:09:39 #29452 Son düzenlenme: 03 April 2012, 14:20:56 CurvaSs
http://www.google.com.hk/intl/zh-CN/landing/shuixia/

bu google ne içiyorsa aynından istiyorum. :D samsunspor yazın ve aratın. tabi biraz bekledikten sonra. :D

aramayı tekrarlayınca sonuç;

http://g1204.hizliresim.com/w/3/41yuh.jpg

GurbetciFanatik

Samsunspor'dan Kılıç'a davet!

Samsunspor'un taraftar grubu Şirinler'in tribün lideri Burak Güleç, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahalarında Sivasspor ile yapacakları maça, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı davet etti.
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Güleç, taraftar grubunun internet sitesinden yayımlanan açıklamasında, kırmızı-beyazlı takımlarının, 7 Nisan Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'in son haftasında iç sahada Sivasspor ile çok kritik bir müsabakaya çıkacağını belirtti.

Samsunspor yönetim kurulunun ve futbolcuların, umutların tükendiği zamanlarda olağanüstü mücadele ve çaba sarf ederek biten umutları yeniden canlandırdığını vurgulayan Güleç, şöyle devam etti:
''Artık sıra Samsun şehrini yöneten seçilmiş ve atanmış insanlarda. Sezon başından bu yana birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günde herkesi tek yürek olarak Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda görmek istiyoruz. Bizler Samsunspor taraftarları olarak geçmişte yaşanan bütün olayları bir kenara bırakarak bütün iyi niyetimizle bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Suat Kılıç'ı Cumartesi günkü maçımızda 19 Mayıs Stadyumu'nda görmekten mutluluk duyacağız.''

Milletvekillerini, yerel yöneticileri bu tarihi günde hep birlikte hareket ederek statta görmek istediklerini kaydeden Güleç, ''Bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında buna öncü olacak Gençlik ve Spor Bakanımızın bu çağrımızı karşılıksız bırakmayacağından, bu birlik ve beraberliğin sağlanmasında önemli katkısının olacağından şüphemiz yoktur'' ifadelerini kullandı.

Burak Güleç, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği zaman başarının kaçınılmaz olduğunu bildirdi.
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Benim sahsi fikrim : Gelmeeeeeeeeee ve Gelmesinnnnnnnnnnn
33 hafta bu takim neler cekti siz benden daha iyi bilirsiniz.
Son macta ön sirada resim cektirtmek icin gelmeeeeeeeeee

KotuCocuk55

Gelsin gelsin.O gün herkeze ihtiyac var isi sansa birakmayalim,her kanaldan saldiralim..

Bu arada besiktas bilic le anlasmis galiba,bence türk futbolu adina güzel bir secim.Bilic in performansini izlemek zevkli olacak,son oynadigimiz maclardaki acik sözlülügü cok hosuma gitmisti,hirsini zaten biliyoruz.

Ahmeti

1 saat önce bilet aldım ,satışlar nasıl diye sordum % 50'si satıldı dediler.
Yakınına , akrabasına bilet almak isteyen acele etsin son gün karaborsacıların eline düşmeyin.

FaTiH_HaN

İnşallah bu biletleri kara borsacılar almıyordur. Onlara gün doğdu nasılsa herkes üçe beşe bakmadan bilet almak zorunda fırsatçılar iş başında gibi görünüyor.

Jnr.Serkan

Az önce arkadaşa bilet aldım çocuğun biri benden önce 20 taneye yakın aldı.Az önce yine ordan geçerken önünde kuyruk vardı erreanın dışarı doğru

twitter

Bu bilet işini kim ayarlıyorsa büyük yanlış yapıyor..

Uğur Yıldız

az önce bilet aldım.hastaydım sabahtan beri yataktan kalkamadım maraton biletleri bitmiş alamadık..bilet kuyruğundaki adamların çoğu hayatı boyunca nerdeyse maça gelmemiş,keşke mersin maçı gibi 3000 kişi olsak şunlar stada giremese