STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

samuray

matematikel olarak düşme kesinleşmediğie göre hala ümidimizi devam ettiriyoruz tabiki şimdi mesut hocayla 7 maçta 13 puan almışız oynayacak 4 maç alınacak 12 puan var hocanın istatikleri kalan maçlara yansırsa aşağı yukarı 4 maç 8 puan eder  38 ligte tutunmaya yetermi bilemiyorum rakiplerimizin alacağı , antalya ve manisanın ligin kaderini belirler diye düşünüyorum tabiki bu hafta kayseri maçından 3 puan alırsak aksi durumda zaten biter bu iş

ibrakadabra55

Ben fikstüre bakınca biraz olsun umutlandım.
kayseri_spor 'yi yendiğimiz takdirde Eskişehir'de Antalya'yı yenerse fark 3 puan.
miy_x 'e burada koyucağımıza çok eminim Antalya'da Ankaragücünden 3 puan alıcak fark kapanmayacak.
besik_tas 'tan orada 1 puan alırız Ertuğrul hocamız bi güzellik yapıp Antalya'yı orda yenerse fark 2.
sivas_spor 'a burada koyunca  Fener Antalya'yı yenince bu takım ligde kalır !.

İhtiyacımız olan tek şey 10 PUAN

Shane_Falco

9 puanı aldık mı 39 puanla bu ligde kalırız...

Sioux

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 14 March 2012, 23:03:23
Ben fikstüre bakınca biraz olsun umutlandım.
kayseri_spor 'yi yendiğimiz takdirde Eskişehir'de Antalya'yı yenerse fark 3 puan.
miy_x 'e burada koyucağımıza çok eminim Antalya'da Ankaragücünden 3 puan alıcak fark kapanmayacak.
besik_tas 'tan orada 1 puan alırız Ertuğrul hocamız bi güzellik yapıp Antalya'yı orda yenerse fark 2.
sivas_spor 'a burada koyunca  Fener Antalya'yı yenince bu takım ligde kalır !.

İhtiyacımız olan tek şey 10 PUAN

Bu hesaba göre Beşiktaş'a yenilsek bile Antalya ile aynı puanda olup, ikili averajla alta alıyoruz. ;)

atalanta8

antalya_spor  eski_sehir maçıda çok önemli burdan eskişehir 1 puan alsa  kazandığımız takdirde ligde kalaçağımıza inanıyorum

HoliganSamSunLu

inşallah bu hesaplar tutar şu antepi yenebilseydik çok daha güzel hesaplar yapacaktık.

Sonuna Kadar 55

Başkent inardı artık başka şansımız yok artık çok kalabalık gidiyoruz...kadir has...

isa55

Kayseri maçımız önemli. Ancak Antalya-Eskişehir maçı da en az bizimki kadar önemli. Antalya Es-Esi yenerse biz kazansak bile işimiz büyük ölçüde biter gibi görünüyor.

maviay55

AlıntıSamsunspor Ankara' ya gitti.

Samsunspor,Spor Toto Süper Liginin 31. haftasında deplasmanda oynanacak olan Kayserispor maçı hazırlıkları için bu sabah Ankara' ya gitti.

Nuri Asan Tesislerinden bu sabah saat 08.30' da karayolu ile Ankara' ya hareket eden kırmızı beyazlı ekip, Pazar günü deplasmanında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Ankara' da yapacak.

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal'ın isteği üzerine kırmızı beyazlı ekibin Kayserispor maçı öncesinde Gençlerbirliği Tesisleri'nde kampa gireceği ve Cumartesi günü karayoluyla Kayseri'ye hareket edeceği öğrenildi.

takım Elmadağda kampa girmiş..soğuk diye orayı seçtiler galiba..nerde kalıyor acaba takımımız?

ChucKeR

klasik maç öncesi havayı değiştirme kampı bu. hikmet antalya'da kamp yaptı bir süre. farkı görüyoruz. yabancı hocalar bunları yapmadığı için başarısız oluyorlar işte.

Sonuna Kadar 55

‎17.Sıradaki bir takımın Ankarada ki Taraftarları Deplasmana Gitmek için 54 Kişilik otobüsü 3 Saatte Dolduruyorsa Bazılarının ders çıkarması gerek !!!

Sonuna Kadar 55

sabır kaybetmek değil mücadele etmek demektir..yeneceğiz 4<4 yapacağız..

kamuri

ali ihsan

Çelebi ve Ellibeş Recep çok ısrar edince Gayseri'ye gitme kararı aldım  8)  O kadar yol gidilir mi ? dedim sen merak etme hocam arabayı biz kullanırız Veis'te servis yapar deyince ikna oldum  :-*

Maraton başkanın izinde,çorbanın peşindeyiz her türlü  :holey:

mehmet yılmaz

Çelebi, Recep El Libeş ve Veis ile aynı arabada, ta İstanbul'dan Kayseri'mi yapacaksınız? Ve ben o deplasmana gidemiyorum.
Bana inat mı yapıyorsunuz ula bütün bunları? :(