STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

alperen

Kayseri otogardan stada nasıl gidilir bilen var mı?

HoliganSamSunLu

biz bu hesapları her hafta maç sonunda yapıyoruz lakin değişen birşey yok benim pek fazla ümidim yok 

afb28

Ankaragücü'den sonra en büyük düşüşü Kayserispor yaşadı. Zaten evinde fazla bir taraftara oynamıyor. Taraftar baskısı diye bir şey olmayacak. Deplasman tayfanız gayet iyi destekleyerek maçı aldırabilirsiniz. Şöyle bir durumda var. Kayserispor 10 küsür maçını hep 1-0 kaybediyor. Maçın kırılma anlarında müthiş hatalar yapılıyor ayrıca her maç eksikleri oluyor. Varını yoğunu ortaya koyacak Samsunspor allem eder kallem eder bu maçı alır / almak zorunda.. Ve de alacağına inanıyorum.

Kayserispor'dan sonra içeriye dengesiz MİY geliyor bi sürü sıkıntı tantana var orada bence o baskıdan uğultudan çıkacağını zannetmiyorum 2 hafta da alınacak 6 puan bazı şeyleri değiştirebilir. Şöyle bir durumda var Manisa Beşiktaş deplasmanına gidiyor. Madrit maçı öncesi mutlaka yenmeleri gerek. Taraftarlarını o maça çeksin. Güzel oyun oynamaları gerek. Beşiktaş elbet Manisa'yı yener. Sonra içeriye Sivas geliyor. Sivas anadolu takımlarının hücum gücü en iyi takımlardan. Manisa 2 hafta da alacağı 0 puan umut olabilir.

Antalyaspor ise Eskişehirspor maçı bence tam bir muamma Karabük deplasmanlarında Tita yoktu eksik çoktu. Zaten Necatisiz hücum gücü çok zayıf büyük takımlara ezilmediler ama taraftar desteği yok. Düşse bile açıkçası şehrin pek önemsemeyecek. Ankaragücünden bir üç puanları var yanlız ondan sonra Bursa ve Fenerbahçe maçları var. Ve 0 puan alacaklar..

Velhasıl kelam Samsunspor 2 maçtan 6 puan çıkarsın...
Eğer Madrit'e elenmiş. Taraftarının inancını yitirmiş, şampiyonluk gitmiş bir Beşiktaş deplasmanı avantaj olur. Stadları da boş olur.
Ve evinizde son maç olan Sivas her şeyini ortaya koyarak oynanan futbolla bir galibiyet  daha...

Bu Giresunspor'lu kardeşiniz sizin ligde kalacağına inanıyorum... ALLAH'ın izniyle de öyle olacak.

Stelea

Guzel temennilerin icin tesekkurler kardesim yalniz besiktas madrid maci bu persembe ;) yani ondan sonra manisa maclari...  ;)

celebi

19.00 Kayserispor-Samsunspor: Tolga Özkalfa

maçın hakemi

06 onur 55

Başkentli Samsunsporlular olarak KAYSERİ deplasmanına gidiyoruz.
Otobüsümüz Pazar günü saat 12.00'de KIZILAY YKM önünden kalkacaktır. Ankara'daki Samsunsporluları bekliyoruz!
Maç ücreti:2 TL'dir. OTOBÜSÜMÜZ ÜCRETSİZDİR.

Stelea

Alıntıibrahim alıcı
00:08 (bugün)
Samsunspor'a geçmişten beri sempatim vardır.
Samsunlular, Samsunspor'u benimsemişler.
Müthiş bir tribün desteği ve taraftar kültürü var.
Umarım küme'de kalırlar.
Kayserili olarak gıpta ettiğim Anadolu
takımlarından biridir. Bizde zerre kadar taraftarlık
olgusu yok.

kalptenþimþek

Alıntı yapılan: 06 onur 55 - 14 March 2012, 15:45:32
Başkentli Samsunsporlular olarak KAYSERİ deplasmanına gidiyoruz.
Otobüsümüz Pazar günü saat 12.00'de KIZILAY YKM önünden kalkacaktır. Ankara'daki Samsunsporluları bekliyoruz!
Maç ücreti:2 TL'dir. OTOBÜSÜMÜZ ÜCRETSİZDİR.

samsundan geçiyor mu bu otobüs :kanka:

sosaka

AlıntıSamsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Pazar günü Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da karşılaşacağı Kayserispor maçını Tolga Özkalfa yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından yapılan açıklamada, maçta yardımcı hakem olarak Baki Tuncay Akkın ile Adil Sinem görevlendirildi. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Özgüç Türkalp.

King Of The North

Başkentli Samsunsporlular grubu olarak Allah'ın izniyle Kayseri'de olacağız, 50 kişilik otobüsümüz var, Son Nefeste Samsunspor...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 14 March 2012, 17:38:35
Başkentli Samsunsporlular grubu olarak Allah'ın izniyle Kayseri'de olacağız, 50 kişilik otobüsümüz var, Son Nefeste Samsunspor...

Yakışır ;)

Serkan

kayseriye gitmek isteyen varsa özelden bir çıtlatsın bana.

CurvaSs

serkan abi'ye çıtlatın lütfen, özelden:)

ayrıca mazareti yokken bu maça gelmeyen de, harbiden ayıp eder...

buonanotte

Bütün olumsuz düşüncelere rağmen umudum var.Bu maçı alırsak olay tamamen değişir.Başlarız yine hesaplara

Sonuna Kadar 55