STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

Serkan

Beyler rica ediyorum şu td' yazılara dikkat edelim adamlar maç hakkında gayet olumlu yazı yazıyorlar sırf başka takım tarftarı diye enteresan komik cevaplar vermeyin yıllardır çabalayarak bir yerlere taşıdığımız sempatimizin içine etmeyin şu nedir ya ?

Ne kadar anlıyorsunuz futboldan. Başka başlık mi kalmadı ? Biliyoruz yapmacık cümleleri. Şimdi de küme hattında olanlarla dalga geçme vaktiniz ise eğer gel ben senle dalga geçerim. Bir başlığa da yazmayın , karabük taraftarı. Lütfen.

maviay55

Şirinler Beste Tv // Formayı Çıkartın Çıplak Oynayın

arkası gelmiyor derdi tasanın
bu kadar da fazla RUHSUZ olmayın
o forma kutsaldır artık anlayın
FORMAYI ÇIKARIN ÇIPLAK OYNAYIN!!

daha fazla ne denir ki..  :'(

burakbas

Yok abi bir olur iki olur. Adamlar SAMSUNSPOR başlığı nereye açılırsa bizden önce damlıyorlar. Ben samimi olduklarına inanmıyorum serkan abi. Ama doğrudur haklısın.

Serkan

bizde inanmıyoruz ama yazmıyoruz kardeşim orası samsunspor.biz değil sonuç da genel bir taraftar platformu  ?

55ertan

Alıntı yapılan: twitter - 12 March 2012, 15:56:30
Aha buraya yazıyorum Kayseri'yi yenelim son hafta Fener Antalya'ya ilk devrede 2 tane sallayacak bizde aynı saatlerde Sivas'ı yenip ligde kalacağız averaj ile.

2sn. bi siteye bakayim dedim gene ümitlendirdiniz beni, hadi bakalim

red_white

antalya nın alacağı maximum puan bence 4 toplamda 39 olur. Bizde 4 maçta 3 galibiyet alırsak 39 oluruz ikili avarajla ligde kalırız.İmkansız değil ama sahadakileri gördükten sonra umudumuzda kırılmıyor değil.Herşeye rağmen bu ligde kalırız bu şehri yakarız inşallah

FaTiH_HaN

İpler kaç defa elimize geçti her seferinde elimizin tersiyle ittik fırsatları, şimdi geldik kümede kalıp kalamayacağımızın belli olacağı haftaya, Antalya puan kaybeder biz kazanırsak %70 ligde kalırız, son umudumuz Eskişehir, onlarda 45 puanla 5. sırada, 4. bjk ile aralarında 5 puan var yani Eskişehirin hala playof iddaası var, Antalyaya göre nispeten daha rahat oynayacaklar ve Antalyanın eli ayağına dolaşmaya başladı ben Eskişehiri yenebileceklerini düşünmüyorum. Eğer bu hafta planladığımız gibi giderse sadece ve sadece evimizde oynayacağımız Mersin ve Sivas maçlarını kazanmak yetecek, hala bjk deplasmanından alınacak bir malubiyete kredimiz var tabi bu hafta aklımızdan geçen senaryo oynanırsa.

samsunspor.co.nr

Her maç öncesi "bu maç,en önemli maçımız" derken buluyorum kendimi..
Hala ümidim var,Antep-Karabük oynuyor.Bu maç çok önemli :)
Sonunda 3 puanı alan taraf oluruz inşallah.

ChucKeR

bluegreen55

Şu maçı bir alsak ki abramathı kemalle kitledimi tamamdır..
Mersin şuligde güçlü olduğumuz iki takımdan biri.
Beşiktaş ise heryönden dağılmış durumda.yönetimi,hocası futbolcusu birbirine girmiş disiplinsiz olacaklarından dolayı yenebiliriz..
Sivas ise dengesiz savunmada dikkatli olursak onlarda çok açık veriyolar...

4te 4 te yapabiliriz, 4 te 0 da

Ama normal hesapların yanı sıra silinecek puanlarla ligde kalmamız için en azından 6 puan almalıyız...

ngonge

Herkes dertli biliyorum haklısınız ama şu takımın son dönemde daha fazla yapmasını beklemek belki fazlaydı.

Ben ümitsiz değilim, rakiplere hiç bakmıyorum. Devre arasında 35 puan diyorduk hepimiz ama anlaşıldı ki bu arttı 38+ oldu gibi.

Ondan dolayı 36 puan üstünü başarı kabul ediyorum. Çünkü o puanla düşmemiz demek bence şikecilerin kalması demek, şikecilerle aynı ligde oynamaktansa düşelim daha iyi.

Zaten bu sene o kadar hata yaptık, Samsunspor mazisine yakışmayan doldurma transferler yapıldı ki onlardan ruh beklemek ne kadar doğru.

Ama şu son maçta özellikle ben takımın ellerinden geleni yaptıklarını düşünüyorum.

Bu sene A2 'lerden biri 1 dakika süre aldı mı acaba, en büyük başarısızlık budur işte.

Bölük pörçük oldu kusura bakmayın. Kayseri maçına gelirsek ümitliyim, her maçta olduğu gibi.

ChucKeR

AlıntıBu sene A2 'lerden biri 1 dakika süre aldı mı acaba, en büyük başarısızlık budur işte.

hele bi de kadromuzu düşününce...  :(

Turuncu

Kayserispor maçı biletleri satışa çıkıyor...

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Pazar günü Kadir Has Şehir Stadı'nda saat 19.00'da Kayserispor ile yapacağı maçın biletleri yarın (Çarşamba) satışa çıkacak.  Tickettürk tarafından satışa sunulacak biletler maç günü stadyum gişelerinden de temin edilebilecek.
Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle;
Kuzey-Güney Kale Arkası: 2,00 TL
Doğu-Batı: 5,00 TL
Misafir Tribün: 2,00 TL

cembaba

Sonuna Kadar 55

antalya daki ile 15.5 tl fark var.zaten oraya gittiğim zaman 10 ile vermiştir.stadyumu