STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

FaTiH_HaN

Ben Antalyanın Eses'i yenebileceğini düşünmüyorum yada o şekilde temenni ettiğim için öyle düşünüyorum :) Her ne olursa olsun Kayseriyi yenersek mücadelemizi son haftalara devam ettirme şansımızın olacağı düşüncesindeyim. Şu an Ankara ve Manisa düştü, 3. takımda ya biz olacağız yada Antalya, şu an %51 biz düşeriz ama haftaya Antalya 1 puan yada malubiyet bizde galibiyet alırsak bu oran tersine döner. Kalan maçlar için 4 galibiyet 1 malubiyet düşünüyorduk ve şu an elde beraberlik ve kalan 4 maç var 4 maç=12 puan eğer 42 puanla ligde kalamama durumu olursa zaten düşeriz ama baraj 39'da kalacak gibi duruyor 3 galibiyet 1 beraberlik bizi ligde tutar.

twitter

Aha buraya yazıyorum Kayseri'yi yenelim son hafta Fener Antalya'ya ilk devrede 2 tane sallayacak bizde aynı saatlerde Sivas'ı yenip ligde kalacağız averaj ile.

özkan

Daha öncede yazmıştım,antalyayla averaj durumumuz olabilir..

eski55

yenilirsek düşen bir takımın taraftarı olarak geri geliriz,yenersek lige tutunabiliriz.O YÜZDEN ARMAMIZIN PEŞİNDE PAZAR GÜNÜ KAYSERİDEYİZ...

kamuri

bence takımımızın motivasyonu cumartesi günü 3 te başlayacak antalya eskişehir maçının sonucuna göre yükselecek ya da tamamen artık motivasyon felan kalmayacak antalya yenerse. artık ligde kalmak bizim elimizde değil maalesef diğer takımların rakiplerimizle oynayacğı maçlarda alacağı galibiyetlere kaldı  :( ne olursa olsun kayseriye gitmeliyiz matematiksel olarak bitmedikçe bu topçulara rağmen umut hep vardır ben bu hafta beşiktasın manisayı eskişehirinde antalyayı yeneceğine inanıyorum eğer biz kayseriyi yenersek bu olumsuz hava komple değişecek ve bu sefer rüzgarı arkasına alan taraf biz olacaz inşallah da oyle olacak. 4 hafta 5 puan fark neden kapanmasın he diyeceksiniz ki bu topçularla mı evet bu topçularla olacak bu iş. ben inanıyorum arkadas duun akşam eskişehirin özellikle ilk yarı oynadığı futbolu oynarsa antalyanın dayanması çok zor. ayrıca antalyada orta sahada iki önemli isim ibrahim dağaşan ve doğa da cezalı kayserisspor cephesinden bakarsak amrabat ve kuyoviç dışında öyle tecrübeli futbolcuları yok gibi çoğu gençlerden kurulu bi kadro bunu maç içinde lehimize çevirirsek galibiyetle doneceğiz inşallah

havzalı55

Bazen düşünüyorum neden olmasın diye daha tam bitmedi diyorum büyük taraftarımız geliyor aklıma diyorum kesin kalırız Samsunspor bu ligden düşmez. Aradan 2 dk sonra aklıma bizim ruhsuzlar geliyo sonrasını söylememe gerek yok sanırsam..

Tufan

dün maçtan çıkarken Antalya'yla 5 puan var derken bırak Tufan hesabı kitabı diyen abilerim arkadaşlar yine başlamış matematik ilminin derinliklerine inmeye.
Kafayı yedirdin Samsunspor'um oyna kafana göre...

Serkan

Dün daha buradan çarşambaya gitmem diyordum bugün kayseri listesi yapıyorum ; Ulan nasıl bir illet bu...

city ultras

55musa55

maci alip gelecegiz sonrasi?Ama insallah ligde kalacagiz.Kurtulus savasida Samsundan baslamisti.Oyuncular bunu bilsin yeter.

ahmetsefa55

param olsa 1 dk durmam gıderım maça.
takımım kume duserken de yanında olmak ısterım.
ımkanı olanlar yalnız bırakmasınlar.
unutmayın bız basarı taraftarı degılız.
takım kume dusebılır ama taraftarımız asla düşmemelidir !

Sol Açık

Ya arkadaşlar, size ne diyeyim! Ben umudumu ilk kez yitirmişken, yine de bakayım şu foruma dedim. Bakmaz olaydım! Helal olsun hepinize, yine umut tazeledim.  ;)

4'te 4 yaparsak kesin kalırız. Antalya'nın alacağı puan 39-41 dolaylarında (bence 39'da kalırlar) ve bizim ikili averajımız iyi. 3 galibiyet bile yetebilir yani...

Olur mu olur! Kayseri maçını alalım, yolumuza bakalım.

mehmet yılmaz

Bu başlığa yazmaya başlarken aklımdan geçen, "işimiz bitti galiba" yazmaktı. İlk kelimeyi yazarken, devamına ellerim gitmedi. İki dakika sonra "biz bu Kayseri'yi yeneriz aga" diye düşündüm. Sonra da "biz bu anasını sattığımın liginde kalırız birader!" yazmaya başladım.

Dilim varmıyor söylemeye, diyemem de..
Bana seni soranlara, "bitti" diyemiyorum ki!  :-X :(

fanatik samsunsporlu

strese gelemiyoruz.kayseri maçını alıp büyük bir ihtimalle bayanlar ve çocuklar eşliğinde mersin maçına çıkarız