STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsuni - 15 March 2012, 15:26:56
Çelebi, Recep El Libeş ve Veis ile aynı arabada, ta İstanbul'dan Kayseri'mi yapacaksınız? Ve ben o deplasmana gidemiyorum.
Bana inat mı yapıyorsunuz ula bütün bunları? :(
sorma abı herkes gıdıyo bız kaldık buralarda ya  :(

mehmet yılmaz

Kayseri'nin sofra zenginliğinin de bunda bir etkisi olduğuna dair tahminlerim var ama, hadi hayırlısı bakalım :)

Furkan

Fırat üniversitesinde geliyoruz 2 arkadaş bekle bizi kadir has 3 puanla döneriz inşallah

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 15 March 2012, 12:02:32
Çelebi ve Ellibeş Recep çok ısrar edince Gayseri'ye gitme kararı aldım  8)  O kadar yol gidilir mi ? dedim sen merak etme hocam arabayı biz kullanırız Veis'te servis yapar deyince ikna oldum  :-*

Maraton başkanın izinde,çorbanın peşindeyiz her türlü  :holey:

:( Bu deplasmanda beni İstanbulda bırakmanız çok kalbimi kırdı sevgili abilerim.
Kazasız belasız yolculuklar. 3 puan alıp gelirsiniz inş.

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 15 March 2012, 16:21:43

:( Bu deplasmanda beni İstanbulda bırakmanız çok kalbimi kırdı sevgili abilerim.
Kazasız belasız yolculuklar. 3 puan alıp gelirsiniz inş.

galiba ben gidemeyeceğim be kardeişm aliihsan hocaya söyle alsın senide. ben gidebilsem zaten alırım seni

YaşarDoğu

Cumartesi sanıyordum maçı , Pazar oldugundan zor şuan benim içinde Kayseri işi.Cuma Samsuna gidebilrim.

cgr

Ulan bu kadar kritik maça en eyyamcı hakem verilir mi be federasyon ? >:( Tolga Özkalfa kimdir ? >:(

Sizin yapacağınız atamaların ben....  :-X :-X

burakbas

Alıntı yapılan: cgr - 15 March 2012, 16:44:26
Ulan bu kadar kritik maça en eyyamcı hakem verilir mi be federasyon ? >:( Tolga Özkalfa kimdir ? >:(

Sizin yapacağınız atamaların ben....  :-X :-X

süleyman abay vol 1 - şimdi de bu adam ...

hep rastlantı , şans ; biz anlamıyoruz ya oynayın bakalım nereye kadar....

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 15 March 2012, 15:26:56
Çelebi, Recep El Libeş ve Veis ile aynı arabada, ta İstanbul'dan Kayseri'mi yapacaksınız? Ve ben o deplasmana gidemiyorum.
Bana inat mı yapıyorsunuz ula bütün bunları? :(

Sana kıyamadıkları için ikisi de gelmekten vazgeçti.

Ben halen daha gitmeye niyetliyim,gelmek isteyenler varsa yazsınlar buraya bi görüşelim ...

Pergani 55

benim tahminlerim dogru çıkıyor genelde. maçı 1-2 alacagız

ali ihsan

Kayseriyi bilenlere soruyorum.21:50 dönüş uçağı var.Stattan havaalanına kaç dakikada giderim.Taksi bulunurmu hemen.Maç 20:50 gibi bitse yetişme şansım ne kadar ?

Bu soruların alayına çok net ve açıklayıcı cevaplar bekliyorum  8)

kalptenþimþek

15 March 2012, 19:36:31 #131 Son düzenlenme: 15 March 2012, 19:43:48 kalptenþimþek

ibrakadabra55

Beni tek korkutan şey Antalya'nın A.Gücü dışında başka birini yenmesi.

samuray

sonuna kadar inadına ele inat direnen bu büyük taraftarlarımız kadar inanç ve ruh futbolcularımızda olsaydı şimdi düşmeyi falan konuşmazdık  >:( >:(

maviay55

takımdan haber alınamıyor mu  :) resmi site ilk defa uyuyor mu yoksa kasıtlı mı yapıyorlar kamp için