BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

saim55

kimsenin ne yaptığı bizi alakadar etmiyor artık. Kendi işimizi kendimiz göreceğiz. 5 maçın 5ini de alabilecek yüreğe sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Sol Açık

Alıntı yapılan: Ayberk - 04 March 2012, 13:15:08
belediye 1 kere işe yarasın be arkadaş! bu hafta inşallah karabük kaybeder. ha karabük küme düşmez ama biraz sıkıntıya girip dinazorlarla yaşıt Antalyaspor'u önümüzdeki hafta yener;eğer bugün yenilirse. Ve Antalyaspor'un işi gerçekten çok çok zorlaşır o durumda. Zira Bursaspor, Eskişehirspor maçları var. Son hafta Kadıköy deplasmanına gidiyorlar.. vay anam vay

Karabük'e kurtuldu gözüyle bakmamak gerek. Esas kolay maçları olan takım Antalya. 35 puanda; içerde E.Şehir, Bursa; dışarda ise Karabük, A.Gücü ve F.Bahçe maçları var. A.Gücü deplasmanında kazanacağını düşünürsek küme düşmesi çok zor.

Karabük'ün 34 puanı; içerde Antalya, Kayseri, Beşiktaş; dışarda G.Antep, MİY maçları var. Umarım bizim maçı kaybederek rahatlayamayan Antalya Karabük'ten en az 1 puan alır ve Karabük'ün rahatlamasının önüne geçer. Sonrası... Sonrası G.Antep deplasmanı ile başlıyor ve hiç belli olmaz. G.Antep'i Karabük yenerse G.Antep'i aşağı sürükler; yok G.Antep yenerse son 3 maça 35 puanla girer Karabük (bir maçı da Beşiktaşla).

Ben halen rakibimiz olarak G.Antep dışında (A.Gücü ve Manisa'nın düştüğünü düşünüyorum) Karabük'ü görüyorum ve Antalya puan alsın isterim. Tabi tüm bu hesapların anlamlı olması için bizim G.Antep'i yenmemiz şart...

Sol Açık

G.Antep 4-0 yaptı, Bursa Karabük'ü parçalıyor (şu an 3-0), Manisa'da son 10 dakikaya girilirken 1-0 yenik duruma düştü.

Manisa kötü giderken, üzerine Simpson ve Yiğit'i kaybederek küme düşmeyi hak etmişti ve bence artık kurtulma şansları kalmadı.

Yukarıda da yazdığım gibi, Karabük halen potada. G.Antep için ise en kritik 2 hafta başlıyor. Bize gelecekler ve sonra içerde Karabükle oynayacaklar. 35 puandalar ve bu 2 maçtan 4 puan çıkarırlarsa (bence) kümede kalırlar. Tekrar yazıyorum, kilit maç (tüm lig için) bizim bu haftaki maç olacak. Kazanalım ve kartların yeniden karılmasını sağlayalım...

Musti

Fikstürler çok ilginç. Maç takviminde biz Manisa'yı, Karabük de bizi takip ediyor.
Antalya, Antep ve Kayseri de bizden sonra Karbük ile oynayacaklar ve bu üç takımın fikstürleri aynı. Yani birbirlerini takip ediyorlar.

Eğer biz bu üç takımı yenersek, sonraki hafta Karabük maçını kesin kazanmaları gerekecek. Karabük de malum kazanması lazım. Hepsinin de Ankaragücü ile maçı var. Yani alabilecekleri puanlar 3+Karabük maçı var.

Karabük fikstürde bizi takip ettiğinden biz yenersek, bize yenilen takımlar Karabük maçına mutlak 3 puan ile çıkacaklar. Bu yüzden Karabük'ün fikstürü çok zor.

Yeter ki biz kazanmaya devam edelim.

lucarelli

Fiktür ve puan durumuna bakılınca Bu hafta Antepi ve haftaya da Kayseriyi yenersek, bir sonraki antep karabük maçının sonucu bize yarar.

GökhanÇağlar

bence düşen ikinci takım Manisa oldu.haftaya Antep i yenmekten başka çaremiz yok.5 maçımız kaldı 4ünü kazanamazsak işimiz çok zor.

samuray

ya adeta bulmaca çözmeye uğruşıyor uz fikttürler rakip tk. kimle oynayacak ne yapacak biz aslında kendi işimize bakalım kalan 5 maçta alınacak 15 puan var şu an puan 29 +15 =44 yapar bu işin içerisi dışarısı kalmadı en az kayıpla geçmemiz gerekiyor yenemiyorsan yenilme mantığı öne çıkıyor deplasmanda alınacak iki puan ve içeride alacağımız 3 galibiyet bizi ligte tutmaya yetecek gibi görünüyor hadi bşk 0 desek kayseriyi yen elim kendi göbeeğimizi kendimiz keselim

5trawberry

Antalya hiç hesapta yokken düşmüştü, 3 sezon önce..
Yine aynısı olabilir.

isa55

Antepi yenmek güzel olur. 2 farklı alırsak değmeyin keyfimize.

bluegreen55

Şikeden silinecek puanlara göre puan durumu

1   GALATASARAY   63   P.OFF   
2   GENCLERBIRLIGI   44   P.OFF   
3   ESKISEHIRSPOR   44   P.OFF   
4   BURSASPOR   42   P.OFF   
5   KAYSERISPOR   37   Euro.Lg. P.OFF   
6   BESIKTAS   37   Euro.Lg. P.OFF   
7   TRABZONSPOR   37   Euro.Lg. P.OFF   
8   ORDUSPOR   38   Euro.Lg. P.OFF   
9   ANTALYASPOR   35      
10   GAZIANTEPSPOR   35      
11   KARDEMIR KARABUKSPOR   34      
12   FENERBAHCE   33      
13   SIVASSPOR   31      
14   SAMSUNSPOR   29      
15   MERSIN                 27      
16   ISTANBUL BB   22   1LG   
17   MANISASPOR   17   1LG   
18   ANKARAGUCU   11   1LG

ibb den 18 değil 12 silerseler oda 28 yapar durum riskli halen her türlü.
o yüzde bizi alta itmeye çalışıyolar puan silmelere rağmen düşmüş olalım bişey diyecek yüzümüz olmasın.puanı silinen takımlarda düşmeyeceği için işi kabullensinler diye.. Bu oyunu bozup 38 puan yapmamız lazım...   

lucarelli

MIY, BJK, Sivas, Gençler, GS ile oyanayacak olan ve taraftar desteği olayan Manisa kesin düştü diyebiliriz.

Öte yandan Eskişehir ve Bursa düşme potasının kaderini çizecek gibi. Düşme poatsının hemen üstündeki Antalya ve Gaziantep ile iki takım da oynayacak. Biz ve Karabük sadece ES-ES'i yenebildik. En azından Bursa hem Antalyayı hem de Antepi yenerse çok iyi olur.

mehmet yılmaz

Biz takımla aynı uçakta Antep'e de gitmiştik. O gün hissetmiştim; arkadaşlık hiç yoktu. Bölünmüşlerdi resmen. Şimdi çok iyiydi. Birşeyler paylaşıyorlar. Mesut Hoca'dan sonra gerçek bir takım olmuşuz. Şimdi dönüp yine Petkoviç'e takıyorum ama mesela bu maçtan sonra Fink'le konuştuk epey. Taraftara hayran. Her yerde oluyorsunuz diyor. Futbolcular olarak farkındayız, size layık olmak istiyoruz dedi. Ben de ona, Petkoviç'i tutarak çok zaman kaybettik dedim. Çok dertliymiş gerçekten de. Petkoviç çok kötüydü dedi. Taktik sıfır, diyalog yok. Konuşmuyordu. Kötüydü, şimdi iyi durum dedi.

Biz epey geciktik ama bitmiş birşey yok. Takımda hava iyi, inanıyorlar.

ahmetsefa55

madem öyle ben mustafa abinin anlatmasını bekledım ama o anlatmak ıstemedı.ben de bıseler yazayım.

uğur boralla konustuk bızde.ıstanbula gecıyordu bızım ucakla.
sol ayagına darbe almıs ıdmanda.carsamba gunu baslıcakmıs calısmalara.
taraftardan ısteklerını soyledı.ben etkılenmıyorum ama takımdakı genc cocuklar etkılenıyolar dedı.
bursa macında 10. dakıkada gol yedık 20 de taraftar homurdanmaya basladı , mac 90 dakıka dedı.
futbolcuların taraftarı taraftarında futbolcuları anlamasının mumkun olmadıgını soyledı.
taraftarın futbolcularla arasının kotu olmasını anlayamadıgını , eskı topcularımıza sahıp cıkmamız gerektıgını soyledı.
yenı transferlere sahıp cıkıp , bızı super lıge cıkaran topculara tepkı koymamızı anlamadıgını soyledı.
antep macında taraftarın 90 dakıka gol gelene kadar sabırlı olmasını ıstedı.
fener macında fener trıbununu alkısladıgım ıcın bana tepkı koyanlar oldu dedı.
yenılgılerden sonra sehırde rahat dolasamadıklarından bahsettı. :)
uzunca konustuk aslında , anadolu kluplerının ıyı futbol oynamak gıbı bır amacının olmadıgını soyledı.
cok seyler konustuk aklıma geldıkce eklerım.
en son dedım kı abı sen bıze lazımsın dıkkat et kendıne.
madem ugur boralı aldık o da bıze en az 3 mac alması lazım.3 macta anlasalım dedım.gulduk fln.
oyle ıste.unuttuklarımı melıhle m6 reyız ekleyebılır.

benım konusmadan cıkardıgım sonuc ; takımı 90 dakıka boyunca motıve edıcı sekılde desteklemelıyız.
trıbunle sıkıntısı olan futbolcularla sezon sonu hesaplasılır.
suan Samsunsporun menfaatlerı geregınce hareket etmelıyız.

**KaR6**

uğur boralla konusurken taraftar olarak cidden yanlış yaptığımız tek şeyin oyuncu ayırmak oldugunu farkettim ben de.. gekas gekas güzelde, bi ademi bi kötü olsa da muratı ya da kemali göz ardı edersek dengeleri bozarız gibi duruyo..

bence de saçma ama futbolcu psikolojisi böyle bişe demek ki.. o kadar yol gidiyosun peşlerinden yetmiyo bi de ayrı ayrı ilgi alaka bekliyolar   :) ama istedikleri oysa bize düşen de onu yapmak bana göre..

genel olarak çok olumlu konuştu zaten uğur abim de, kendisine etki etmediğini ama maç bitmeden başlayan protestonun tecrübesiz futbolcular üzerindeki çoğu öyle, olumsuz etki yarattığından, sorumluluk almaktan kaçındıklarından bahsetti.. kıssadan hisse, antep maçı bitene kadar desteğe devam, sonuç istediğimiz gibi olmazsa her şey serbest..

not: parayı kazanıyolar ama adam gibi adam uğur boral  ;D

CurvaSs