BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

4 Tane mac kazanicaz,hepsi bu kadar... düsük olsada daha oynanmamis 4 macida kazanma sansimiz var..
maclari teker teker kazanicaz,belki rakiplerimiz bizim coktan saldigimizi dusunecek ama son hafta sivas macina  son 3 puan  icin savasmak ve ligte kalmamizi kutlamak uzere cikicaz..

Ben inaniyorum,kayseride sessiz bir galibiyet ayni antalyada oldugu gibi,daha sonra zorlu bir mersin maci olacak burda,ve yine sessiz baslayip ses getiren bir besiktas macinin ardindan sivas macina final yapicaz...

Sansimiz az ama,sansimiz varken denememe gibi bir lüksümüz yok!

cany

4 maci alsak bile kalmamiz zor. bu ruhsuzlarin 4te4 yapacagini da hic sanmiyom. anteple antalya ankaragucuyle de oynyacak. ne umudu hala. düştük işte tamam

Serkan

55ertan

Simdiden vazgecersek, belki ligin sonunda keske asilsaymisiz diyebiliriz.
Artik fazla bir hesap kitap isi kalmadi, son ümidimiz.

antalya_spor 4P =====>  samsunspor_x 4te3 (39P)
antalya_spor 5P =====>  samsunspor_x 4te3 + 1beraberlik (40P)
antalya_spor 6P-7P ===>  samsunspor_x 4te4 (42P)

antalya_spor en iyi ihtimal
bursa_spor ve  eski_sehir 1P+0P (0P+1P)
ankara_gucu 3P
fener_bahce 0P

antalya_spor en kötü ihtimal
bursa_spor ve  eski_sehir 3P+1P (1P+3P)
ankara_gucu 3P
fener_bahce 0P

Kisaca 4te3 sart ve  bursa_spor la  eski_sehir ye bagli

samuray

bende kalma ümidimiz çok düşük ama can çıkmadan umut kesilmez bekliyeceğiz umutlarımız tükenen kadar

ahmetsefa55

mehmet abinin şu sözü çok doğruydu.

%1 bile yaşama ihtimali olsa en sevdiğimiz için öldü diyebilir miyiz ?

inanmazsan başaramazsın !

Shane_Falco

13 March 2012, 23:35:23 #187 Son düzenlenme: 13 March 2012, 23:47:09 Shane_Falco
Vallahi içime doğanları kaç gündür yazmayacağım diyorum ama olayların gerçekten hissettiğim gibi gerçekleşeceğine inanıyorum umarım doğru çıkarım ve kendimi ahtapot Paul'dan sonra bu alanda 2. ilan ederim :)

antalya_spor bu hafta eskişehir'den beraberlik alır.Ertesi hafta ise Ankaragücü'nü mağlup eder ve geri kalan 2 haftada puan yüzü göremez ligi 39 puanla bitirirler...

Biz ise bu hafta Kayseri,ertesi haftada Mersin maçından 6 puanı çıkartırız.Beşiktaş ne kadar kötü durumda da olsa İstanbul deplasmanı zordur.Büyük ihtimal ordan puansız döneriz.Son hafta da Sivas maçı ölüm-kalım maçımız olur.Maçı alır 1 yıllık stresimizi mutlu şekilde sonlandırırız...

Bu hafta gözden kaçıyor ama Antep maçında aldığımız 1 puan çok önemliydi.Aldığımız bu 1 puan ile Antalya'nın bu hafta oynayacağı Eskişehir maçındaki alacağı 1 puanı etkisiz hale getirdik.Aramızdaki puan farkını tek galibiyet puanına kadar indireceğiz inşallah...

GurbetciFanatik

Bende diyorum artik hic stres yapmayalim.
4 mactan ne kadar aliabilirsek alalim.
Sonucta bakin da görün bu kadar stres niye yaptik diyecegiz cünkü UEFA affetmiyecek.
Biz bu Ligde seneyede variz ya öyle ya böyle.
Tabi bende cok istiyorum kendi gücümüzle kalalim ama bizim istemekle olmuyormus  birazda futbolcularin istemesi lazim.
Hele  kayseri_spor deplasmaindan 3 puanla dönemezsek hesaba felan gerekde kalmaz , var gücümüzlen  miy_x sivas_spor maclarindan 6 puan alalim sezonu kapatalim.

mimar55

Bu saatten sonra hersey bitti demek komadaki hastaya kefen giydirmektir ben yonetimin yerinde olsam ilk once mesut hocayala sozlesme yaparim 3 yillik sonucta hoca sezon sonunda gidiyor dusmek onun icin bu saatten sonra kotu bir sonuc olmaz aldigimiz puanlara bakinca
Sonra sozlesmesi sezon sonu biten topcularin sozlesmelerini uzatirim hangi ligte oynamak istiyorlarsa ona gore oynasinlar.nasil istanbul takimlarina karsi olumune oynuyorlar pazara cikmislar gibi onu saglarim bence futbolcularin kiralik olmasi butun bu sorunu getiriyor ev sahibi olamadilar bir turlu kiymetini bilmiyorlar rakiplerin ne yapacagi hic umrumda degil benim takimim kazansin yeter bana

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 11 March 2012, 17:14:16
Daha ne ligde kalması allah aşkına yapmayın...Şu ortasahayı gördükçe ağlayasım geliyor

Maçtan sonra böyle demiştim ama şimdi düşünüyorum,biz kayseriyi mersini yensek ligde kalırız  :deli:

5trawberry

Rüyamda Es-Es Antalya'yı 1-0 yeniyordu. antalya çok etkili geliyordu ama, Tita habire dışarı sallıyordu. Biz de Kayseri'den 3 puanla dönüp keyfimize bakıyorduk.

isa55

Öyle ya da böyle ligde kalmalıyız. Güzel olanı kendi imkanımızla olmasıdır. Olmuyorsa Uefa tarafından olanına da hayır demem.
Borç yükümüz 45-50 trilyon oldu. Bu borç Bank Asya gelirleriyle hayatta ödenmez. Kazım Başkan da bir yere kadar devam eder. Sonrası temlikler, hacizler... Ligde kalırsak 15-20 trilyon para girecek kasaya. Bu para, daha dikkatli bir yönetim ve hoca için takım kurmaya yeter.
İnşallah ligde kalırız ve bu acı senaryoyla karşılaşmayız.

burakbas

Acı ama gerçek. Yaşatmayın bize kötü seneryoyu. Yenin şu kayseri yi !

Pergani 55

Bizim mutlak galip gelmemiz lazım.Manisa ve Antalyanın puan kaybını bekliyoruz.Herşey bitmedi daha