BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

burakbas

Gülelim artık. Biz inandık bu başlığa gönül verdik. Inananlar topluluğu :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: emre__ss - 03 March 2012, 11:39:34
iyi ya abi işte kemalin boşluğunu kapatır malum erman saniyede 5 adım atabiliyor  :D (ben bu kadar hızlı adım atan adam görmedim)

Orasına aynen katılıyorum.Tek özelliği sürat olan bi adamdı ztn haddinden fazla hızlıydı üstelik :D

Harun55

Insallah alacagiz kalan maçlarimizi..Inaniyoruz gönül verdik biz bu renklere.. SALDIR SAMSUNSPORUM !!  >l< >l< >l<

celebi

burakbas

muzaffer4

evimizdeki antep mersin deplasman daki kayseri maçını kazanırsak bu iş biter son hafta bjk sivas güle oynaya izleriz..

emre__ss

İşte bu yaa işte bu kendinize güvenin ya inanın biraz bu taraftar sizin köleniz olur helal olsun ya  samsunspor_x bu sefer sevinçten ağlattın  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

heryerdesamsunlu

neyapıp edip bağıra çağıra döve döve antep maçını almalıyız. saha avantajımızı kullanmalıyız.dönüm maçımız 6 değil 9 puanlık maç bizim için haydi samsunum haydi >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x

heryerdesamsunlu

dua edelim yarın büyükşehir maçı satmasın antebe

55ertan

ibb normalde en az 1puan cikarir, ama herseyin tersi bizi buluyor bakacagiz artik. Anteple Karabük yenilsin, 2hafta sonra birbiriyle oynuyorlar.

twitter

baraj 40 olur. bizim alabileceğimiz bi 44 puanımız var.

antep'in ibb'yi yenmesine bakmaya falan hiç gerek yok 4 galibiyete ligde kalırız her türlü.

önemli olan antep'i kayıpsız geçmek, kayseri ve mersin bizden iyi takımlar değiller.

Ayberk

Alıntı yapılan: 55ertan - 03 March 2012, 23:25:04
ibb normalde en az 1puan cikarir, ama herseyin tersi bizi buluyor bakacagiz artik. Anteple Karabük yenilsin, 2hafta sonra birbiriyle oynuyorlar.

belediye 1 kere işe yarasın be arkadaş! bu hafta inşallah karabük kaybeder. ha karabük küme düşmez ama biraz sıkıntıya girip dinazorlarla yaşıt Antalyaspor'u önümüzdeki hafta yener;eğer bugün yenilirse. Ve Antalyaspor'un işi gerçekten çok çok zorlaşır o durumda. Zira Bursaspor, Eskişehirspor maçları var. Son hafta Kadıköy deplasmanına gidiyorlar.. vay anam vay

vanlioglu

ulan üniversitede bu kadar hesap kitap yapmamıştım.

hangi takıma baksam işin içinden çıkılmıyor.
tek yol var son 5 maçımızda 4galibiyet 1mağlubiyet başka yolu yok bu işin.