BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

celebi

Evet yine bir hüsran yine bir yıkım gecesi ve yine bir çoklarınız gibi benide uyku tutmadı. oysaki saat 16:00 a kadar ne hayalleirmiz ve ne düşüncelerimiz vardı. fakat bir çok kez olduğu gibi maalesef yine bir dönüm maçını daha kaybettik. arkadaşlar ister bu adam kafayı yemiş deyin ister boş hayyaler peşinde koşturacak deyin ister olmayacak duaya amin diyor deyin ne derseniz deyin. bu konu başlığını açmak istedim. neden başımız ğrıyor neden uyku tutmuyor. neden nede neden nedenlerle dolu bir gün ve gece. çünkü bizler  SAMSUNSPORLUYUZ. deplase başlığımızda da hatırlayın biz hep ayağa kalktık. oradaki yiğit uşağın dediği gibi "Babam çok üzülürsün diyordu. ama ben yine de SAMSUNSPORU tuttum ve hiç te pişman değilim." arkadaşlar ellerinizden öper benimde bir oğlum var inannın aynı duyguyu  yaşıyor. daha geçenlerde karabük maçını beraber seyrederken baba bu karabük takımı bizden büyükmü ki bize gol attı diyordu. sözcükler boğazıma düğümlenmişti. 2-0 dan sonra git yat oğlum sen dedim. sabah kendisini okula kaldırırken günaydın yerine baba maöımız kaç kaç bitti yendik mi karabükü dediğinde yine boğazıma düğümlendi cümleler. ne yapalım kaderimiz bu bizim. her şeye rağmen SEVİYORUZ SAMSUNSPORUMUZU. bir düşünür ÜMİTSİZSENİZ ÜMİTSİZSİNİZ diyor. evet ben demiyorum ki realist olmayalım. ama bir taraf varki damarımıza kanımıza işlemiş br gerçek SAMSUNSPOR GERÇEĞİ. çoğu kez kızıyoruz bağırıyoruz küfrediyoruz lanetler okuyoruz. ama ne oluyor yine kara sevdamız diyoruz. olmalı arkadaşlar bu takım yapmalı bu sefer biz direniş takımıyız. puan tablolarına bakıyorum. hadi ba çocuklar kalın ayağa diyorum. kalkacak güç kuvvet derman kudret var bizde diyorum. çok mu şey istiyorum. şu tabloda çok istiyorum ama umudumu kaybetmek istemiyorum. biz nelere  göğüs germedik ki. bunla baş edemeyeceğiz diyorum. ümitliyim her şeye rağmen umutluyum bana asansör markası diyenlere rağmen. umudumu kaybedersem mücadeleyi kaybederim. hadi be çocuklar bize darbe vuruldukça biz ayağa kalkıyoruz ele inat elaleme inat. 6 da olmaz 6 da 5 olur bir şekilde olacak ve biz bu kadar çirkefleşen kaossa sürüklenen futbol ortamında süper denen ligde kalacağız. ÜMİTVARIM VE HEPTE ÖYLE KALACAĞIM.

HAAAA HERŞEYE RAĞMEN OLMADI MI . OLSUN SAMSUNSPORUM SENİN CANI  SAĞOLSUN DER YİNE HER ŞEYE RAĞMEN SEVERİM HEMDE DAHA DA SIKICA KUVVETLİCE.

BİSMİLLAH

arkadaşlrdan ricam konu sabitlenebilir mi acaba.

Theofanis Gekas

mehmet yılmaz

Uyku tutmuyor çünkü uyusam sabaha kadar Bursa maçını yine oynayacağım rüyamda... :(
Düşmek çok sorun değil de birilerine makara konusu olmak ve biz düşerken tribün olarak, bağlılık olarak bizim çeyreğimiz bile olmayan birlerinin ligde kalacak olması daha bir koyar adama.
O yüzden mücadeleye devam...

cembaba

Umudun bitmesi değil de bu takım bizim gibi taraftarı hak etmiyor. Atatürk'lü armayı taşıyan insanlar, o formanın hakkını gerçekten veremiyor. 17. sıradaki takımın deplasman tribünü 1200 kişi. Böyle adalete insan çok kızıyor. Aşırı üzgünüm, dinlemediğim damar şarkıları dinliyorum. Çok mutsuzum. Çelebi abi ağzından çıkan dua hükmüne geçsin. Amin.

##kdc##

Uğur Yıldız

şu saat oldu hala uyuyamıyorum yapma be Samsunspor üzme bizi artık

serkancengiz

Ömrümü yedin Samsunsporum hayat sensizde olmuyor.İnşallah kacağız bu ligde

kumköylü ahmet

samsunspor taraftari olamak ayricalikdir..tek tesellim bu benim...sonuna kadar samsunspor..cok gec oldu ama kafami kaldiramiyorum daha yinede umutluyum sonuna kadar siz sonuna kadar kovaliyin bende bjk ve sivas maclarinda insallah tirubunde olacagim..

Cagdas Ünver

Moralim çok bozuk, uyku uyuyamıyorum. Sınav'a çalışamadım. Topçular rahat rahat uyusunlar...

Jnr.Serkan

Gece sinirden düşeriz diyordum ama yine başladık hesaplara.Antalyayı yensek sonra antepi yensek vs... Of ulan of

cezayir55

arkadaslarım bu takımın düşmesi bizi kahrediyor ama maaleses düşüyoruz bizim ne sol açığımız ne sağ açığımız ne de orta sahada beyin görevi yapacak oyuncumuz yok objekif baktığımız zaman bu ligin kadro olarak en ötü üç takımından biriyiz mesut hocadan yinede allah razı olsun ite kaka bu kadar olabiliyor  bir çift sözde başkana iyi adam olabilirsin ama düşmemizin tek sebebi sensin petkoviçi tazminatı yüzünden göndermedin ama ne oldu bankasyaya düştüğümüz zaman lig tv gelirlerinden de olacağız petkoviçin tazminatı bu gelirin onda biri tutmazdı ama çok yazık oldu sen başkanlığı bırakacaksın ama bu borçlar samsunsporun borcu olarak kalacak ve sizin gibiler samsunsporu deneme tahtasına çevirecek

Ayberk

Bursaspor mağlubiyeti bir çoğumuz için beklenmedik bir skor ama sonuçta rakip güçlüydü ve beceremedik 3 puan almayı. Hesaplarımızda deplasmandan alabildiğimiz kadar puan almak yok muydu? O halde Antalya'yı yenip hesaplara devam edeceğiz, bu kadar!

babasamsunlu

7 maçtan 5 galibiyet diyorduk.
Bursa maçına içerde olması nedeni ile 3 puan gözü ile bakıyorduk.
Olmadı ne yapalım .
Bizde gideriz Antalyayı Kayseriyi Beşiktaşı dışarda yeneriz.
Düğün bayram yapan içerde dışarda ne kadar şeref yoksunu varsa alayına sokayım.

Ha bu arada topçu kardeşlerim kusura bakmayın ama bu kadar destek sonuçsuz kalırsa eğer sonunda kötek oranıza buranıza değer....

kayacan

Bana göre sadece Manisayı altımıza almamız yetecek. Mutlaka Manisayı geçmemiz gerek. Şikeden Mersine gelecek en az -12 puan bizi direk düşme hattının üzerinde bırakacak.Ancak mutlaka Manisayı alta almamız lazım.

twitter