BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

cembaba

lucarelli

Şu puan tablosunu görünce 2-0'dan 2-2 biten Ankaragücü maçına ve 2 penaltı kaçırarak 2-1 kaybettiğimiz Manisa maçına çok yanıyorum.

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: lucarelli - 06 March 2012, 01:39:05
Şu puan tablosunu görünce 2-0'dan 2-2 biten Ankaragücü maçına ve 2 penaltı kaçırarak 2-1 kaybettiğimiz Manisa maçına çok yanıyorum.

deplasmanda ki eskişehir maçı ben o maç neden bilmiyom ama çok kahroldum hele o çizgiden girmeyen top :( :(

Ollivanders

Antep ve Kayseri maçında alınacak minimum 4 puan bizi bu ligte tutar. O haftalarda diger takımlar oyle takımlarla kaşılaşıyor ki kendimizi bir anda dusme potasının dısında bulabiliriz.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Serpico - 06 March 2012, 09:27:49
Antep ve Kayseri maçında alınacak minimum 4 puan bizi bu ligte tutar. O haftalarda diger takımlar oyle takımlarla kaşılaşıyor ki kendimizi bir anda dusme potasının dısında bulabiliriz.

Aynen katılıyorum bir beraberlik hakkımız var ama o beraberlik hakkını Kayseri maçında kullanmayalım 2 haftada alacağımız 6 puan hem matematiksel olarak bizi çok iyi konuma getirecek hemde pskolojik olarak rakiplerin moralini alt üst edecek. İnşallah 2 maçtan 6 puan alırız ama 4 puanda bizi ligde tutar dediğin gibi.

Ollivanders

Kardesim aynen oyle. Az biraz ortasahamız duzgun , aklı başında olsa varya gozum kapalı ligte kaldık diyecegim ama diyemiyorum. Ne yapacagımız hiç belli olmuyor.

Forvetim

futbolcu psikolojisi bir sahne oyuncusu gibi, oyuncu sahnede izleyiciden nasıl alkış, ilgi bekliyorsa, beğenilme bekliyorsa onlarda aynı. bir önceki maç kötü oynamış olabilir ama nihayetinde bu takım için bu şehir bu taraftar için sahada olduklarının bilinmesini ve anlaşılmak istiyorlar. konuşulanlardan bu çıkıyor. maç öncesi evet ayrım yapmadan tek tek hepsini çağıralım artık, motivasyon için önemini herkes biliyor. amaçta bu zaten.

emre__ss

Alıntı yapılan: Serpico - 06 March 2012, 09:41:21
Kardesim aynen oyle. Az biraz ortasahamız duzgun , aklı başında olsa varya gozum kapalı ligte kaldık diyecegim ama diyemiyorum. Ne yapacagımız hiç belli olmuyor.

sadece bizim açımızdan değil ben bizim takıma rakip olsam yine korkarım.  :D ne yapacağımız belli mi? antalya gol arıyordu kaleciden orta sahayı teğet geçen bir uzun top ve kişisel beceri ile 2-0 antalyalı futbolcu olsam "ne oldu lan gol mu lan bu şimdi"derim yani  :D

samsunluhakan

arkadaşlar bence maç maç düşünelim önce antepi yenelim gerisine bakarız çünkü antep direk rakibimiz
antepten alınacak 3 puan ile ligde kalırız diyorum inşallah 3 puan bizim olacak
bu maçla beraber 32 yapacagız inşallah
bu sezon beni en çok yanıltan takım karabük oldu
ama inşallah karabüksporuda geçecegiz yeterki şu antepi yenelim
bu maçta galibiyet çok önemli ama yenebiliyorsakta 2-0 veya 3-1 yenersek tadından yenmez

fanatik samsunsporlu

gaziantepi yeneceğiz.haftaya gaziantep -karabük maçı var.o zaman kim yensin isteyeceğiz.bu hafta karabük -antalya var.antalyaya 2li averaj üstünlümüz var.karabüke yok.çok karışık işler.inşallah bizim istediğimiz olur

KotuCocuk55

Sezonun yanilmiyorsam 7.haftasindan beri dusme hattinda yer aliyoruz.Genel kanimiz futbolcularin yeterli kapasitede olmamasiydi.Devre arasi takviyeleri takimin kalitesini bir gömlek yükseltsede en kritik maclarda oyuncularin var gucleriyle mucadele etmelerine ragmen üretici olamadiklarini görmek ne yazikki umutlarimizi kiriyor.

Sansimiz hala devam ediyor, tarihimizde daha önce bu takimlarin hepsini icerde disarda yenmisiz.

Ben oyudan memnun degilim ama hocam evet haklisin 4 maca talibiz.Sonuna kadar devam! Kareo 10 Numara olmus! Kalbimdesiniz...

Bir de not dusim dedim: Ya biz gecen sene bank asyadan super lige cikicaz dedik taraftar,yöneticiler,futbolcular butunlesti canavar gibi top oynadik ciktik..Sanki biz bu isin formulunu iyi biliyoruz gibi..bu sezon basinda yaptigimiz aptalliklari yapmaszak dusmemiz halinde cok kisa süre icerisinde geri dönebiliriz diye dusunuyorum.tarihimizde örnekleri var...

Bunlarin hepsinin yaninda,cikalim adam gibi oynayalim,kalalim hak ettigimiz yerde olmuyosa da kafana göre samsunsporum!

GökhanÇağlar

süper ligin en zayıf orta sahasına sahibiz,Hakan Fink Murat Ceylan etkisiz eleman.yine de kazanabilirdik ama olmadı.4 maçımız kaldı 3 galibiyet bir beraberlik 40 puan yapar bizi ligde bırakabilir.Ancak bu takımla çok zor ihtimal 40 puan yapmak.Taraftara yazık başka diyecek birşey yok...

Jnr.Serkan

Daha ne ligde kalması allah aşkına yapmayın...Şu ortasahayı gördükçe ağlayasım geliyor

FaTiH_HaN

Belli mi olur; belkide kendi taraftarının bile bitti dediği yerden şaha kalkarsın Samsunsporum, belli mi olur; Atatürk'lü arman cana gelir ruhun sahaya iner inadına devam edersin savaşmaya, belli mi olur; küllerinden doğar yakar kavurursun, ateşinle ısıtırsın, umut verir güç verir yeniden ayağa kaldırırsın artık yorgun düşmüş bir şehri, hevesini yitirmek üzere olan cefakar taraftarını, BELLİ Mİ OLUR?

55_OrHaN_55

matematiksel olarak düşmeden hâlâ düşmüş sayılmayız, fakat biz puan kaybedip rakiplerimiz puan alınca yapacak bir şey kalmıyor. geçen yaz transfer döneminde bir yol ayrımı vardı, yanlış yola saptık. sonra da bazı şeyler için geç kaldık. bu teknik ekibin bu takımı batıracağını biz 5. haftada anladık ama yönetimdekiler anlamamakta ısrar ettiler. başkanımız ve yönetim ne kadar iyi niyetli olurlarsa olsunlar çok acemice davrandılar ve bu yüzden olanlardan birinci derecede sorumlular. yaptıkları en akıllıca iş gekas'ı almaktı ama onu besleyecek orta sahamız yok malesef. umarım hatalarını telafi ederler.